Katolik bir hristiyan olmak istiyorum

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Katolik bir hristiyan olmak istiyorum konusu 2119 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj FormerlySaul tarafından gönderildi. Katolik bir hristiyan olmak istiyorum Ben 16 Yaşındayım ve Katolik bir Hristiyan olmak istiyorum nasıl olabilirim civarda kilise yok Antalya da Manavgatta. Katolik bir hristiyan olmak istiyorum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum konusu 2119 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj FormerlySaul tarafından gönderildi.

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-11-11, 18:22
LuckyLuciano

Ben 16 Yaşındayım ve Katolik bir Hristiyan olmak istiyorum nasıl olabilirim civarda kilise yok Antalya da Manavgatta.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Katolik bir hristiyan olmak istiyorum

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-11-11, 19:41
adele

Sevgili LuckyLuciano,Antalya da Alman bir cemaatten olusan katolik kilisesi var.www.st-nikolaus-gemeinde-antalya.com internet adresinden bakabilirsin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Katolik bir hristiyan olmak istiyorum

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-11-11, 20:39
Berchka

Merhaba, öncelikle kutsal kitabı okudunuz mu diye sormak istiyorum. İyice okuyup anladıktan sonra iman etmelisiniz. Forumda nasıl Hristiyan olunur isimle bölümlerde sorularınıza bir çok cevap bulabilirsiniz. Bende kendi adıma bu aşamalardan geçtim.Ayrıca yine forumda türkiyedeki kiliseler linki mevcut oradan evinize en yakın kiliseyi bulabilirsiniz.
Rabbin sevgisi sizinle olsun.

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-11-11, 20:48
FormerlySaul

LuckyLuciano
Ben 16 Yaşındayım ve Katolik bir Hristiyan olmak istiyorum nasıl olabilirim civarda kilise yok Antalya da Manavgatta.
Kardeşim, 18 yaşına gelene kadar aile iznin gerekli. Zaten 2-3 ay kadar ayinlere katılmanı daha sonra 2 yıllık bir eğitim alman gerekli.

Eğer ailen izin vermiyorsa bu süre içinde bol bol oku ve düşün. Zamanın var bol bol okumak ve öğrenmek için vaktin olur.

Eğer moderatör arkadaşlar izin verirse Katolik mezhebi hakkında güzel ve dolu bir site önerebilirim araştırman için kaynak olması adına.

Ayrıca bol bol Kutsal Kitap oku. Bu hepsinden önemli.

Yönetim Notu: Katolik site önerebilirsiniz.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-11-11, 22:29
Gergus

Civarınızda Kilise yoksa yapmanız gereken şey başta Kutsal Kitap(Tevrat-Zebur-İncil)'ı okumanız, eğer Hristiyan tanıdıklarınız varsa onlarla konuşup araştırmanız, öğrenmenizdir. Ve bu forumdaki temel kavramları, konuları okuyup, kafanıza takılanları sorup kendini geliştirmenizdir. Şayet bir kilise bulursanız da 18 yaşını doldurmanız yada aile izniyle gitmeniz gerekmektedir. Vaftiz olmayan bir Hristiyan, tam Hristiyan değildir, zira asıl başlangıç vaftizle olur, yeni hayatınıza adım atmış olursunuz. Vaftiz içinse kiliseye gidip birkaç yıl Katekümen eğitimi almanız gereklidir.

Göreceğiniz gibi kardeşim, bunların hepsi sabırlı olmanızı göstermektedir. Ancak siz Kutsal Kitap'ı okuyup her gün bu yolda kendinizi daha da geliştirip, RAB'be güvendikçe bu zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Çok şükür bir kardeşimiz daha bize katılmak istiyor. Tanrı bu yolda sizi bereketlendirsin kardeşim!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeGloria Patri, et Filio, et Spiritui Sancto. Sicut erat in principio, et nunc, et semper, et in saecula saeculorum.
Amen.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Katolik bir hristiyan olmak istiyorum konusuna benzer konular;

hristiyan olmak istiyorum merhabalar, çocukluğumdan beri hristiyanlığa karşı bir sempatim var.aslında hristiyanlığa karsı bir sempatim olmasına rağmen hristiyan olmayıda düşünmemiştim aslında bazen olmak da istiyordum ama ilgilenmiyordum.bir dönem sürekli rüyamda müslüman mezarlığını görüyordum ve ben o mezarlığın içerisinde sürekli geziyordum çok korkuyordum ve huzursuzdum ruhum acı çekiyordu mezarlıkların arasında gezerken. sonra bir gün rüyamda hristiyan mezarlıgındayım yaşlı temiz kadınların arasındayım geceydi karanlıktı.ve ben onların arasında hiç korkmuyordum tam tersi huzur buluyordum ve mutluydum o rüyamdan sonra hristiyanlığa gecmeyi ve onlar gibi ibadet etmeliyim dedim kendime.uzun zamandır dua ederken isa ya ve rab'e dua ediyorum.

hristiyan olmak, vaftiz olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum neler yapmam lazım sizin incili okumakla başla önerilerini bulunmadan önce soyleyeyım suan okumaktayım

Hristiyan olmak istiyorum. 19 yaşındayım ailem dahil olmak üzere etrafımdaki herkes müslüman bu nedenle Hristiyanlık dinine ait hiç bir şey bilmiyorum . İncil'i okumadım okumak istiyorum ama nerede bulurum bilmiyorum. Mezhepleri neler onları da bilmiyorum ama bilmek istiyorum . Doğru yolun Hristiyanlık olduğuna inanıyorum . Sizden beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Hristiyan olmak istiyorum Arkadaşlar hepinize merhaba bunu içten söylüyorum hristiyan olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim illaki vaftiz olmak lazım mı yoksa vaftiz olmadan hristiyan olabiliyor muyuz bana bir yol gösterim nasıl hristiyanlık dinine geçebilirim...

Hristiyan olmak istiyorum? Uzun zamandır hristiyanlığa karşı bir ilgim var.Siteyi bir süredir geziyorum.İnternetten İncil'i okudum biraz.Parça parçada olsa. Bana çok doğru geldi.Okurken garip oluyorum ne bileyim. Anneme önceleri bana İncil alır mısın diyordum.Küçüktüm. Şimdi baya gencim.Neyse. Bana günah diyordu.Bizim evimizde bulunması günah vs. Anlamadım bende.Sonuçta kötü birşey değil ki. Dinimi değiştiricem diyordum.Onada günah diyordu. Ama ben inanıyorum,çok az bilgim var ama. Ve şey sorucaktım.Vaftiz olmak için ne kadar beklemeliyim? Yaşı olmaz biliyorum ama?? :/

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih