katolik kilisesinde kurtuluş konusu
485 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
AKAY tarafından gönderildi.
katolik kilisesinde kurtuluş konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

17-04-11, 21:42
AKAY
saygılarımla kutsal roma katolik kilisesinde
hristiyan olmayan kişilerin kurtulunacağına inanılırmı ?kutsal kitabımızda tek yol isa mesih olarak açıklanır?katolik kardeşlerim sizce kilisenin ve imanın dışında kurtuluş olabilir mi? saygılarımla
katolik kilisesinde kurtuluş
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

17-04-11, 22:30
asuri
|
|
AKAY
|
|
saygılarımla kutsal roma katolik kilisesinde hristiyan olmayan kişilerin kurtulunacağına inanılırmı ?kutsal kitabımızda tek yol isa mesih olarak açıklanır?katolik kardeşlerim sizce kilisenin ve imanın dışında kurtuluş olabilir mi? saygılarımla
|
Evet dogru katolik kilisesi
hristiyan olmiyan bazi kisilerde kurtulabilir.
Egerki acikanlari doyurursan.
Susamislara su verirsen.
Hastalara sifa dagitirsan.
Kapindaki insanlara kapini acarsan vs.....
MATTA 25:31-46
31«İnsanoğlu kendi görkemi içinde bütün melekleriyle birlikte gelince, görkemli tahtına oturacak.
32Ulusların hepsi O'nun önünde toplanacak, O da koyunları keçilerden ayıran bir çoban gibi, onları birbirinden ayıracak.
33Koyunları sağına, keçileri soluna alacak.
34«O zaman Kral, sağındaki kişilere, `Sizler, Babamın kutsadıkları, gelin!' diyecek. `Dünya kurulduğundan beri sizin için hazırlanmış olan egemenliği miras alın!
35Çünkü acıkmıştım, bana yiyecek verdiniz; susamıştım, bana içecek verdiniz; yabancıydım, beni içeri aldınız.
36Çıplaktım, beni giydirdiniz; hastaydım, benimle ilgilendiniz; zindandaydım, yanıma geldiniz.'
37«O vakit doğru kişiler O'na şu karşılığı verecekler: `Ya Rab, biz seni ne zaman aç görüp doyurduk, ya da susamış görüp içecek verdik?
38Seni ne zaman yabancı gördük de içeri aldık, ya da çıplak görüp giydirdik?
39Seni ne zaman hasta ya da zindanda görüp yanına geldik?'
40«Kral da onlara şöyle cevap verecek: `Size doğrusunu söyleyeyim, bu en basit kardeşlerimden biri için yaptığınızı, benim için yapmış oldunuz.'
41«Sonra solundakilere şöyle diyecek: `Ey lanetliler, çekilin önümden! İblis ile onun melekleri için hazırlanmış sönmez ateşe yollanın!
42-43Çünkü acıkmıştım, bana yiyecek vermediniz; susamıştım, bana içecek vermediniz; yabancıydım, beni içeri almadınız; çıplaktım, beni giydirmediniz; hastaydım, zindandaydım, benimle ilgilenmediniz.
44«O vakit onlar da şöyle karşılık verecekler: `Ya Rab, seni ne zaman aç, susamış, yabancı, çıplak, hasta ya da zindanda gördük de sana hizmet etmedik?'
45«Kral da onlara şu cevabı verecek: `Size doğrusunu söyleyeyim, mademki bu en basit kardeşlerimden biri için bunu yapmadınız, benim için de yapmamış oldunuz.'
46«Bunlar sonsuz azaba uğrayacak, doğrular ise sonsuz yaşama kavuşacaklar.»

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /

17-04-11, 23:43
admin1 Ken Block
Yine de Katolik Kilisesi'nin bu kurtuluş öğretisi "
Yazılmış olduğu gibi: “Rab şöyle diyor: `Varlığım hakkı için her diz önümde çökecek, Her dil Tanrı olduğumu açıkça söyleyecek.`” Romalılar 14:11" ayetinden veya
http://www.hristiyanforum.com/forum/...e-t320633.html öğretisinden bağımsız olarak düşünülmemelidir.
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-04-11, 23:53
petrosdbaz
kardeşim roma katolik değil.sadece katolik kilisesi dersen daha iyi olur.
6İsa, “Yol da, gerçek de, yaşam da Ben’im” diye yanıtladı.
FORUMA ÜYE OLUN! /

18-04-11, 08:52
AKAY
Yuhanna 14:6 Yol Gerçek ve Yaşam benim benim aracılığım olmadan Babaya kimse GELEMEZ İŞTE BUDUR RABBİN sözleri Mesih olmadan kurtuluş olsaydı mesih neden gelsin ve günahlarımız için kurban olsun.saygılarımla.
FORUMA ÜYE OLUN! /
katolik kilisesinde kurtuluş konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>