Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ?

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusu 2215 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj merty17 tarafından gönderildi. Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? İyi günler arkadaşlar... Sizlere, uzun zamandır kafama takılan bir konu hakkında yardım istemek için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Kısa bir zaman içinde Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu. Araştırdıkça öğrendim , öğrendikçe bu dine olan ilgim daha da arttı.Ben artık bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum... Kiliseye gidip din adamlarıyla konuşabilmek ve vaaz dinlemek istiyorum ama beni bu isteğimden kafamdaki çekingenlik alıkoyuyor.Kafamda hep ufak bi korku var, oraya girsem ne tür bir muameleyle karşılaşırım veya oradan içeri girebilirmiyim diye düşünüyorum.Bu arada ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim bunun bir dezavantajı olur mu ? sizler benim yerimde olsanız ne... Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusu 2215 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj merty17 tarafından gönderildi.

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-07-09, 22:24
inferno

İyi günler arkadaşlar...

Sizlere, uzun zamandır kafama takılan bir konu hakkında yardım istemek için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Kısa bir zaman içinde Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu.
Araştırdıkça öğrendim , öğrendikçe bu dine olan ilgim daha da arttı.Ben artık bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum... Kiliseye gidip din adamlarıyla konuşabilmek ve vaaz dinlemek istiyorum ama beni bu isteğimden kafamdaki çekingenlik alıkoyuyor.Kafamda hep ufak bi korku var, oraya girsem ne tür bir muameleyle karşılaşırım veya oradan içeri girebilirmiyim diye düşünüyorum.Bu arada ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim bunun bir dezavantajı olur mu ?
sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
lütfen bana yadımcı olun..

Saygılarımla

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ?

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-09, 02:26
Tahribat

inferno
İyi günler arkadaşlar...

Sizlere, uzun zamandır kafama takılan bir konu hakkında yardım istemek için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Kısa bir zaman içinde Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu.
Araştırdıkça öğrendim , öğrendikçe bu dine olan ilgim daha da arttı.Ben artık bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum... Kiliseye gidip din adamlarıyla konuşabilmek ve vaaz dinlemek istiyorum ama beni bu isteğimden kafamdaki çekingenlik alıkoyuyor.Kafamda hep ufak bi korku var, oraya girsem ne tür bir muameleyle karşılaşırım veya oradan içeri girebilirmiyim diye düşünüyorum.Bu arada ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim bunun bir dezavantajı olur mu ?

Saygılarımla
Daha Fazla Bilgi Sahibi Olmak İçin Tabiki Kiliseye Gitmeniz En Doğrusu. Öncelikle Bulunduğunuz Şehiri Yazarsanız Ona Göre Size Yardımcı Olabiliriz, Ayrıca Herhangi Bir Çekingenlik Olmasın İçinizde Oraya Giderseniz Emin Olun ki RAB'de Olan Sevgi İle Karşılaşacaksınız ve Sorularınızın Cevaplarını İçtenlikle Alacaksınız Buna Eminim ve Birde Yaşınızın + Lise Öğrencisi Olmanızın Ne Bir Avantajı Nede Bir Dezavantajı Olmaz. Kiliseye Gitmeni Öneririm Bulunduğun Şehri Yazarsan Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz

ESEN KALIN..

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ?

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-09, 11:44
Holy Mountain

Esenlikler güzel kardeşim ilk önce nickiniz dikkatimi cekti italyanca cehhennem demek "inferno" ilginç :)

lise öğrencisi olmanız asla bir dezavantaj olamaz,aksine bence avantaj öğrenme çağınız çünki,ve ben yerinizde olsam kilisenin kapısını calarım,ve boş gönderileceğinizi hiç sanmıyorum ;-)

Saygılar,Mesih İsa kalbine dokunsun,Amin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-09, 11:53
nicoletta

inferno
İyi günler arkadaşlar...

Saygılarımla

sevgili inferno
kiliseye gitme konusunda çekingenliğini az çok anlıyorum. ancak kafandaki sorulara karşılık bulacağın yer gene bir kilisedir. herhangi bir tedirginlik yaşamana gerek yok, gideceğin her kilisede istediğin din görevlisiyle konusup sorularına karşılık bulabilirsin rahatlıkla.. eger saatinde gidersen ve bir ayine katılırsan rahatlıkla vaazları da dinlemen mümkün tabiiki.. lisede ögrenci olmanın problem yaratacagını sanmıyorum, neticede arastırma yapmak, fikir almak ve yerinde görmek istiyorsun şimdilik değilmi?? çünkü yas sadece vaftiz olmak isteyenlere soruluyor. 18 yasından küçüklerde aile onayı almak gerekiyor .

nicoletta

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-09, 13:18
huzurlu

By-Tufan
Birde Yaşınızın + Lise Öğrencisi Olmanızın Ne Bir Avantajı Nede Bir Dezavantajı Olmaz. Kiliseye Gitmeni Öneririm Bulunduğun Şehri Yazarsan Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz

ESEN KALIN..
Sevgili Tufan,

Kardeşimizin velayeti devam ettiği için ailesinin karşı çıkma hakkı var ve bu durumu kiliseyi zor durumda bırakabilir. Ülkemizde bu konu halen hassasiyetini sürdürüyor. Hani bilirsiniz 'Misyonerler çocuklarımızı zehirliyor' edebiyatını. Ben şahsen 1 sene daha beklemesinin hem kendisi hem de katılacağı topluluk için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Bu süre zarfında da internetten olsun, kütüphanelerden olsun Mesihle, Hristiyanlıkla ilgili kaynaklar edinebilir ve daha da olgunlaşabilir. Tek başına bu site bile inanılmaz bereketlidir. Çok fazla aceleci olmak bazen olumsuz sonuçlara neden olabilir. Mesih bile 30 yaşında kadar bekledi görev için. (30 yaşına kadar bekle demiyorum yanlış anlaşılmasın :) Herşeyin bir zamanı var diyorum. Ülkemizde bence bu zaman bir şekilde 18 yaş sonrası olarak belirlenmiş. ) Tabii bunlar tamamen benim şahsi fikir ve tavsiyelerimdir.

Sevgiyle kalın.

Huzurlu

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusuna benzer konular;

Ne yapmalıyım? Herkese merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Paylaşımlarınızı keyifle okudum, hala da okuyorum. Ne yazık ki saçma sapan toplum kuralları yüzünden doğar doğmaz din hanesine islam yazılanlardanım ben de. Çok iyi hatırlarım daha ufacık bir çocuktum ve evimizin yakınında bir cami vardı. O ezan her okunduğunda içim ürperirdi, çocuk aklımla yastıkların, yorganların altına saklanırdım. Hala da ürperir içim. O ses beni huzura çağırmaz. Korkutur, panikletir, ruhumu emer hatta. Oysa ne zaman bir kilise müziği duysam, içim huzur, iyilik dolar. Dünya'ya karşı umutlanırım. Bir şeyler bana pes etmemem gerektiğini, Dünya'nın yaşanabilir, güzel bir yer olduğunu, olabileceğini söyler. Ne zaman bir kiliseye gitsem huzur bulurum. Dünya'ya şöyle bir bakıyorum. Nerede geri...

Sigarayı bırakmak için ne yapmalıyım? Merhabalar,geçen sene kiliseye gidip sigarayı bırakmak için yemin etmiştim ve bunu başardım ve dua ettim bazı şeyler için ve gerçekleştiler fakat sonra tekrar başladım ve elimdeki her şey kayboldu :) bu duruma çok şaşırmıştım ve özür dilemek için kiliseye gittim ve bir daha asla içmeyeceğime dair yemin ettim ve bir daha içersem senin sevginden uzak olayım ve dualarımı dinleme beni kabul etme diye dua etmiştim ve ne yazık ki sigarayı tekrar elime aldım.Dayanamadım gerçekten çok kötü bir alışkanlık 1.5 paketten şu an günde 5 taneye düşürdüm fakat tüm her şeyi kaybettiğimi hissediyorum.Rabbime dua ettiğimde sanki beni duymuyor gibi ne yapmalıyım ve nasıl kendimi affettirmeliyim..

Avrupa Birliğine girebilmek ve müslümanlık Türkiye'nin Avrupa Birliğine girebilmesi hepimizin yararınadır. Ama müslümanlık ile hristiyanlık arası uçurum bunu imkansız kılıyor. Düşünüyorum bu iki dini uzlaştırmayı ama bir türlü beceremiyorum. Yönetim Notu: Tüm müslümanlar İncil'in sözlerini kabul edip uyarlarsa bir uzlaşma olabilir.

Kurtulmak için ne yapmalıyım? Kurtulmak için ne yapmalıyım?(Alternatif) <LI class=MsoNormal>Kurtuluş Tanrı’nın karşılıksız bir armağanıdır (Romalılar 6:23). İsa kendi bedeninde bizim günahlarımızı üstlendi (1. Petrus 2:24) ve Tanrı’ya yasasına karşı işlenmiş cezaları kendi üzerine aldı ki bu da ruhsal ölümdür (Tanrı’dan sonsuza dek kopuş). Eğer kurtulmak istiyorsanız, günahkar olduğunuzu itiraf etmeli ve İsa’nın sizin günahlarınızı bağışlamasını dilemelisiniz. Sizin kendi işlerinizle (ör. Sevap, zekat, oruç, içten edilen bol dualarla) Tanrı’nın bağışını kazanamayacağınızı kabul etmelisiniz. O’nun sizin günahlarınızı bağışlamasını dua aracılığıyla isteyin. İsa’ya güvenmelisiniz. O’nu arayın, O sizi kurtaracaktır. Tövbe kurtuluşun bir parçasıdır. Bir kez kurtulduktan sonra artık Tanrı’yı hoşnut etmeyen...

Bir kiliseye henüz katıldım. Şimdi neleri yapmalıyım? Neleri Yapmamalıyım? Yeni Yaşamımda Neleri Yapmalıyım? Neleri Yapmamalıyım? Bir kiliseye henüz katıldım ve Tanrı’yı memnun edecek ilişkileri nasıl geliştirebilirim? Büyüdüğünüz evi ve kurallarını hatırlayın! Muhtemelen aileniz önünüze bazı davranış kuralları, yap ve yapma listeleri koymuşlardır: eve girmeden önce ayakkabılarını çıkart; yemek masasına dirseklerini dayama; kapıları çarpma, vb.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih