Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusu
2215 kez okundu,
12 kez cevaplandı. En son mesaj
merty17 tarafından gönderildi.
Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

09-07-09, 22:24
inferno
İyi günler arkadaşlar...
Sizlere, uzun zamandır kafama takılan bir konu hakkında yardım istemek için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Kısa bir zaman içinde
Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu.
Araştırdıkça öğrendim , öğrendikçe bu dine olan ilgim daha da arttı.Ben artık bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum... Kiliseye gidip din adamlarıyla konuşabilmek ve vaaz dinlemek istiyorum ama beni bu isteğimden kafamdaki çekingenlik alıkoyuyor.Kafamda hep ufak bi korku var, oraya girsem ne tür bir muameleyle karşılaşırım veya oradan içeri girebilirmiyim diye düşünüyorum.Bu arada ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim bunun bir dezavantajı olur mu ?
sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
lütfen bana yadımcı olun..
Saygılarımla
Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

10-07-09, 02:26
Tahribat
|
|
inferno
|
İyi günler arkadaşlar...
Sizlere, uzun zamandır kafama takılan bir konu hakkında yardım istemek için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Kısa bir zaman içinde Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu.
Araştırdıkça öğrendim , öğrendikçe bu dine olan ilgim daha da arttı.Ben artık bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum... Kiliseye gidip din adamlarıyla konuşabilmek ve vaaz dinlemek istiyorum ama beni bu isteğimden kafamdaki çekingenlik alıkoyuyor.Kafamda hep ufak bi korku var, oraya girsem ne tür bir muameleyle karşılaşırım veya oradan içeri girebilirmiyim diye düşünüyorum.Bu arada ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim bunun bir dezavantajı olur mu ?
Saygılarımla
|
Daha Fazla Bilgi Sahibi Olmak İçin Tabiki Kiliseye Gitmeniz En Doğrusu. Öncelikle Bulunduğunuz Şehiri Yazarsanız Ona Göre Size Yardımcı Olabiliriz, Ayrıca Herhangi Bir Çekingenlik Olmasın İçinizde Oraya Giderseniz Emin Olun ki RAB'de Olan Sevgi İle Karşılaşacaksınız ve Sorularınızın Cevaplarını İçtenlikle Alacaksınız Buna Eminim ve Birde Yaşınızın + Lise Öğrencisi Olmanızın Ne Bir Avantajı Nede Bir Dezavantajı Olmaz. Kiliseye Gitmeni Öneririm Bulunduğun Şehri Yazarsan Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz
ESEN KALIN..
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-07-09, 11:44
Holy Mountain
Esenlikler güzel kardeşim ilk önce nickiniz dikkatimi cekti italyanca cehhennem demek "inferno" ilginç :)
lise öğrencisi olmanız asla bir dezavantaj olamaz,aksine bence avantaj öğrenme çağınız çünki,ve ben yerinizde olsam kilisenin kapısını calarım,ve boş gönderileceğinizi hiç sanmıyorum ;-)
Saygılar,Mesih İsa kalbine dokunsun,Amin.

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

FORUMA ÜYE OLUN! /

10-07-09, 11:53
nicoletta
|
|
inferno
|
İyi günler arkadaşlar...
Kısa bir zaman içinde Hristiyanlık dini ile ilgili kendi imkanlarım dahilinde araştırma yaptım , buna sitenizdeki bilgilerinde da çok fazydası oldu.
Saygılarımla
|
sevgili inferno
kiliseye gitme konusunda çekingenliğini az çok anlıyorum. ancak kafandaki sorulara karşılık bulacağın yer gene bir kilisedir. herhangi bir tedirginlik yaşamana gerek yok, gideceğin her kilisede istediğin din görevlisiyle konusup sorularına karşılık bulabilirsin rahatlıkla.. eger saatinde gidersen ve bir ayine katılırsan rahatlıkla vaazları da dinlemen mümkün tabiiki.. lisede ögrenci olmanın problem yaratacagını sanmıyorum, neticede arastırma yapmak, fikir almak ve yerinde görmek istiyorsun şimdilik değilmi?? çünkü yas sadece vaftiz olmak isteyenlere soruluyor. 18 yasından küçüklerde aile onayı almak gerekiyor .
nicoletta
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-07-09, 13:18
huzurlu
|
|
By-Tufan
|
Birde Yaşınızın + Lise Öğrencisi Olmanızın Ne Bir Avantajı Nede Bir Dezavantajı Olmaz. Kiliseye Gitmeni Öneririm Bulunduğun Şehri Yazarsan Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz
ESEN KALIN..
|
Sevgili Tufan,
Kardeşimizin velayeti devam ettiği için ailesinin karşı çıkma hakkı var ve bu durumu kiliseyi zor durumda bırakabilir. Ülkemizde bu konu halen hassasiyetini sürdürüyor. Hani bilirsiniz 'Misyonerler çocuklarımızı zehirliyor' edebiyatını. Ben şahsen 1 sene daha beklemesinin hem kendisi hem de katılacağı topluluk için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Bu süre zarfında da internetten olsun, kütüphanelerden olsun Mesihle,
Hristiyanlıkla ilgili kaynaklar edinebilir ve daha da olgunlaşabilir. Tek başına bu site bile inanılmaz bereketlidir. Çok fazla aceleci olmak bazen olumsuz sonuçlara neden olabilir. Mesih bile 30 yaşında kadar bekledi görev için. (30 yaşına kadar bekle demiyorum yanlış anlaşılmasın :) Herşeyin bir zamanı var diyorum. Ülkemizde bence bu zaman bir şekilde 18 yaş sonrası olarak belirlenmiş. ) Tabii bunlar tamamen benim şahsi fikir ve tavsiyelerimdir.
Sevgiyle kalın.
Huzurlu
FORUMA ÜYE OLUN! /
Kiliseye Girebilmek İçin Ne yapmalıyım ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil