Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım?

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? konusu 1839 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj erdhe tarafından gönderildi. Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? Kız Arkadasımla Uzun Süredir Beraberiz Vede Ona İmanlı Oldugumu Acıklamak İstiyorum nasıl Yapacagımı Bilemiyorum tam bir belirsizlik içerisine Düştüm vede ne yapacagımı bilemiyorum ... Yönetim Notu: Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? konusu 1839 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj erdhe tarafından gönderildi.

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-12-11, 16:59
erdhe

Kız Arkadasımla Uzun Süredir Beraberiz Vede Ona İmanlı Oldugumu Acıklamak İstiyorum nasıl Yapacagımı Bilemiyorum tam bir belirsizlik içerisine Düştüm vede ne yapacagımı bilemiyorum ...

Yönetim Notu:

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım?

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-12-11, 02:07
Yigit_97

Bende arkadaşıma açıklarken sorun yaşamıştım. Ancak ben aramızda hiç bir şey değişmeyeceğine emin olana kadar konu içerisinde var sayım yapar yani öylesine soruyor gibi yaptım. Sonunda emin olduğumda söyledim. Hiç bir şey değişmedi hatta ilgilenmeye başladı. Isterseniz deneyin. Umarım kız arkadaşınız da bir gün Yüce Isa'nın yolundan gitmeye karar verir...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım?

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-12-11, 16:40
Burak Nejat

Bence olabildiğince dürüst ol. Seni gerçekten seviyorsa emin ol sorun olmayacaktır..

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-12-11, 19:53
In Hoc Signo Vinces

Olduğun gibi ol ve öyle söyle. Eğer gerçekten seviyorsa seni sorun çıkarmayacaktır aksine kabullenecektir seni, yok eğer sorun çıkarıyorsa inan bana üzülmene değmez.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeAmavi iustiam et odivi iniquitatem; propterea, morior in exilio. Pope Gregory VIImesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-12-11, 01:23
erdhe

Verdiginiz Tavsiyelere uydum vede konuyu din konusuna getirdim amacım onun düşüncelerini ögrenmekti vede cok katı bir sekilde red etti islam diye tutturuyor baska bir sey söylemiyor bende ona eger bu kadar katıysan ''İNCİLİ'' okumasını bile istedim o buna bile karsı cıkıyor neden okuyacagım diye ayrılmakta istemiyorum ama kararsızlıgım devam ediyor bu kadar yobazca davranabilecegi hiç aklıma gelmiyordu demek ki olabiliyormuş yine kardeşlerimden yardım bekliyorum bu son durum hakkında esenliklerlile kalın...(Hristiyan Oldugumu Hala acıklamadım)

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? konusuna benzer konular;

Protestanlık'ta, Katolikler imanlı kabul edilir mi? katolik ve ortadoklar imanlı kabul edilirmi? protestan kiliselerinde.imanlı nedir?

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı Merhabalar , benim aileme Hristiyan olduğumu söyleme zamanının çok yaklaştığını düşünüyorum sizce konuyu nasıl açayım yani söze nasıl başlıyımda açıklayayım onlara ne demem daha iyi olur fikirlerinizi söylerseniz sevinirim vakit yaklaştı gibi geliyor bana ve ne demem konusunda sizden tavsiye almak istedim . Esenlikler.

Hristiyan olduğumu çevreme söylemiyorum, söylemek istemiyorum, bu kötü birşey mi? bende hristiyan olduğumu ailemden saklıyorum... söylemek gibi bi düşüncemde yok bu yanlış bişeymi?

Vaftiz olmamış bir imanlı,hükmen Hristiyan sayılır mı? Vaftizsiz Hristiyan olmaz denildiğini duyanlarınız vardır.Sünnet olmadan Müslüman olmak mümkün mü; ya da Bar-Mitzvah töreni düzenlenmemiş bir Yahudi,gerçekten Yahudi midir gibi sorular da ,her insanın aklına, her dinin belli başlı ritüelleri olduğu gerçeğini ve bazı kurallara riayet edilmediği zaman, gerçekten o inancın bir parçası olup olmadığı kuşkusunu gözönüne getirmiştir. Öncelikle VAFTİZ , sadece bir ritüel değildir ya da bir kulübe üyelik şartlarından birisi değildir. Bize Vaftiz olmamızın gerekliliğini,bizzat İSA MESİH kendisi açıklar!! '' Bu nedenle gidin, bütün ulusları öğrencilerim olarak yetiştirin;onları Baba,Oğul ve Kutsal Ruh'un adıyla vaftiz edin! Matta 28:19 '' Öncelikle,İsa Mesih'e itaat amacıyla vaftiz olmamız gerekir.

Kurtarmayan ve gerçek kurtaran iman. (Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim?) Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim? Bugün kiliseler kendilerini kurtarmayan imana sahip insanlarla dolu durumdadır. Yakup bunu ‘ölü iman’ olarak adlandırarak, imanlarının boş olduğunu söyler (Yakup 2:17, 20, 26). Pavlus, Korint kilisesinin imanlarının gerçek olup olmadıklarını kendilerinin test etmelerini istedi (2. Korintliler 13:5). Pavlus’un zamanında olduğu kadar, günümüz kiliselerimizdeki insanların kendi imanlarını teste tabii tutması ve kandırılmadıklarına emin olmaları ne kadar daha da fazla önemlidir. Fakat nereden başlamalıyız? Gerçek ile boş imanı hangi kriterlere göre ayırabiliriz? Gerçek imanın ayırt edici işaretleri nelerdir? Bugün popüler olan kişinin imanını test edebileceği çeşitli bir çok test veya standartlar mevcut olması şaşırtıcıdır. İmanın gerçekliğini...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih