kutsal kitap Rüya Yorumlama ile ilgili ne diyor ? konusu
423 kez okundu,
5 kez cevaplandı. En son mesaj
saklı sevdam tarafından gönderildi.
kutsal kitap Rüya Yorumlama ile ilgili ne diyor ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

25-03-10, 01:35
Efron
selam arkadaşlar. ben merak ediyorum : kutsal kitap Rüya Yorumlama ile ilgili ne diyor ? baktığımızda bir çok peygamber ve kutsal kişilerin ruya yolu ile tanrı ile haberleştiğini goruyoruz. yani bana biraz karmaşık geliyo bu konu. ben genelde uzun zaman görmediğim birini ruyamda gorduğumde genelde o gun içinde onu gorurum yada haber alırım. bunu çok sık yaşarım. biraz araştırdım ama emin olamadım. bana yardımcı olurmusunuz. eğer ruyalarımdan anlam çıkarmaya kalkarsam veya yorumlartırsam hataya düşmüş olurmuyum? fal ile bir sayılırmı bu yaptığım. şu an emin olmadığım içn uzak duruyorum boyle şeylerden fakat çok merak ediyorum ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
kutsal kitap Rüya Yorumlama ile ilgili ne diyor ?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

25-03-10, 16:59
Bushmaster78FS
Benim kanimca uzak durmanda yarar var arkadasim. Evet Kutsal Kitaptan gordugumuz kadari ile Rabbimiz ruyalara araciligi ile bize ulasiyor, orneklerini Matthew 2:12-22, 1 Kings 3:5-15, Daniel 2:1, 7:1, Matthew 27:19, Joel 2:28, Acts 2:17 ayetlerinde gorebiliyoruz. Tabiki bu ayetleri gunumuze nasil uygulayacagimiz farkli. Kutsal Kitabimiz tamamlanmis, Rabbimiz ile ogrenmemiz gereken seyler bizlere gosterilmistir, bu da demek degildir ki halen Rabbimiz mucizelerle ve ruyalarla bizlere ulasmasin. Gorecegizdir ki, ruyalar olsun, vizyonlar olsun, hatta kucuk bir fisilti olsun, Rabbimizin bize ilettigi Kutsal Kitabimizda su an bulunmayan birsey degildir. Onemli olan bu ruyalari Kutsal Kitabimiz yerine koymamak.
Eger bir ruya gormusseniz ve de gonlunuzden kuvvetlice bu ruyanin size Rab tarafindan gosterildigini hissediyorsaniz, dua ederek Kutsal Kitabi okuyunuz. Ayetlerden goreceksiniz ki, Rabbimiz ruya verdigi zaman sizi ortada birakmaz, ruyanin anlamida esliginde gelecektir. Rabbimiz birsey ogrenmemizi istiyorsa, kesinlikle bunu saglayacaktir.

[B][URL="http://www.youtube.com/watch?v=GPqnzXhg8qg&fmt=18"]SEMPER VIPER[/URL][/B] / [URL="http://www.youtube.com/watch?v=XkHhch32wZk&fmt=18"]Army Strong![/URL]

FORUMA ÜYE OLUN! /

25-03-10, 19:12
V E R A
Sevgili Efron
Bir
Hristiyan değilsiniz , peki o zaman niye rüya gördüğünüzde Kutsal kitaba göre bir yorum olup olmaması sizin için önemli :)
Ayrıca Rab'bin bir çok kereler insanoğlu ile iletişim aracı olarak Rüyalarıda kullandığını bizler Kutsal Kitabımızda görmekdeyiz.
( Ki kardeşimiz size ref. ayetlerde sunmuştur)
Fakat özellikle elcisel bir mezhebe tabi olanlarımızın Rüya gördükleri zaman yapmaları gereken ( Bunlar inancımızla ilgili temaları yada sembollari içeren rüyalar için gecerlidir) Pederine ( Ruhanisine ) rüyayı anlatmasıdır . Çünkü iyi görünen bir rüya bazen aldatıcı olabilir ve kötüden gelebilir. Bunu en iyi anlayabilecek ve bizleri yönlendirecek kişiler ruhanilerimizdir.
Bunun haricinde bizler bilimi de red eden insanlar değiliz. Kutsal kitabımız da red etmez. Her insanoğlu rüya görü her rüya mesaj taşımaz . Bilinc altını rahatlatmak ve delirmemizi önlemek için RAB'Bİn büyük bir armağınıdır rüya görmekde .
Umarım yardımcı olabilmisizdir
sevgiler
FORUMA ÜYE OLUN! /

25-03-10, 21:05
Ariaa
Ben her gece hemen hemen rüyalarımda kiliseye gidiyorum.Bir keresinde orada bana tatlı ikram ediliyor ve ben o tatlıyı öyle beğeniyorum ki,o tatla uyanıyorum.
Rüyamı yakınlarımla paylaştığımda bilinçaltı diyorlar.Ama ben her gece (özellikle de o kilisede tatlı yediğim rüyayı gördüğüm gece) dua edip Rabbime beni doğru yola ulaştırmasını dilemiştim.
Bu nedenle benim duama cevap olduğunu düşünüyorum.Eminim Tanrım benimle iletişime geçiyor ve bir gün herşey benim için çok daha temiz,çok daha duru ve çok daha güzel olacak.Tüm taşlar yerine oturacak.Ben de aradığım huzuru bulacağım...
Esenlikler....
FORUMA ÜYE OLUN! /

25-03-10, 22:00
Efron
sayın VERA evet bir
hristiyan değilim fakat şu an kutsal kitabı okumakta ve araştırmaktayım. kafamdaki soruları cevaplamak ve yolumu çizmek istiyorum. yolum belli aslında sadece bazı şeylerden henüz emin değilim. siz hemen kabul etmişmiydiniz ? benim bunu sormaktaki amacım,rüyalarla iligli başıma sık gelen bi şey var yazdığım gibi. acaba bu tarz ruya yorumlamaları falcılık ile eşdeğermi? bir hristyan olmasamda henüz günahtan ve yanlıştan uzak durmak istiyorum ve elimden geldiğince tanrıyla olmaya çalışıyorum. ama birdaha
hristiyan değilsin soru sorma diyorsan tamam sormam.
hristiyan olmamam günahlarla dolu bi yaşam sürmem gerektiğini göstermez değilmi ? Tanrının yardımıyla ve yonlendirmesiyle (eğer bunu hak ediosam) doğru olanı bulacağıma eminim.
FORUMA ÜYE OLUN! /
kutsal kitap Rüya Yorumlama ile ilgili ne diyor ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil