Mesih şuan nerede?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Mesih şuan nerede?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
yagmur13

Mesih şuan nerede?

İncil�de bir yerde şöyle birşey yazıyordu. Tam olarak neresinde geçiyor bilmiyorum yanlış telaffuz edersem beni bağışlayın ama aklımda kalanı söyleyeyim sizler tam olarak neresinde geçtiğini anlayabilirsiniz.

�Mesih çarmıha gerildikten sonra ölüp, dirilmişti ve dirildikten sonra Mesih mezardan çıkınca O�nu bazı insanlar görmüştü.� Peki Mesih insanlara göründükten sonra nereye kayboldu? Hâlâ yaşıyorsa şuan nerede? Canlı olarak RAB katında mı bulunuyor?

Dirildikten sonra insanlara hâlâ yaşadığını belirtmek için mi kendisini gösterdi? Peki kendisini gösterdikten sonra neden ortadan kayboldu?

Diğer bir sorum*******

Yönetim Notu: Forum Kurallarına uyup her bir sorunuz için AYRI bir başlık açmanız gerekir. Ayrıca sorduğunuz soruların bazıları daha önceden sorulup yanıtlanmıştır. Forum içinde arama yaparsanız, daha önce sorulan soruları yeniden sorma hatasına düşmezsiniz.

Mesih şuan nerede?

hristiyanlık
V E R A

Mesih şuan nerede?

yagmur13
İncil�de bir yerde şöyle birşey yazıyordu. Tam olarak neresinde geçiyor bilmiyorum yanlış telaffuz edersem beni bağışlayın ama aklımda kalanı söyleyeyim sizler tam olarak neresinde geçtiğini anlayabilirsiniz.

�Mesih çarmıha gerildikten sonra ölüp, dirilmişti ve dirildikten sonra Mesih mezardan çıkınca O�nu bazı insanlar görmüştü.� Peki Mesih insanlara göründükten sonra nereye kayboldu? Hâlâ yaşıyorsa şuan nerede? Canlı olarak RAB katında mı bulunuyor?

Dirildikten sonra insanlara hâlâ yaşadığını belirtmek için mi kendisini gösterdi? Peki kendisini gösterdikten sonra neden ortadan kayboldu?

Diğer bir sorum*******

Yönetim Notu: Forum Kurallarına uyup her bir sorunuz için AYRI bir başlık açmanız gerekir. Ayrıca sorduğunuz soruların bazıları daha önceden sorulup yanıtlanmıştır. Forum içinde arama yaparsanız, daha önce sorulan soruları yeniden sorma hatasına düşmezsiniz.

RAB SABIR VER

Mesih şuan nerede?

hristiyanlık
kbugra

Mesih şuan nerede?

V E R A
yagmur13

Diğer bir sorum*******

RAB SABIR VER
sevgili Vera neden araştırmakta olanlara yada bu gibi inancımızı merak eden kardeşlerimizin sorularına sinirleniyor ve aşırı tepki veriyorsun? unutmayalım ki rabbin sesini kutsal ruha sahip olanlar duyabilir. senden daha anlayışlı davanmanı istiyorum saygılarımla...

"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."

Mesih şuan nerede?

hristiyanlık
V E R A

Mesih şuan nerede?

kbugra
V E R A
yagmur13

Diğer bir sorum*******

RAB SABIR VER
sevgili Vera neden araştırmakta olanlara yada bu gibi inancımızı merak eden kardeşlerimizin sorularına sinirleniyor ve aşırı tepki veriyorsun? unutmayalım ki rabbin sesini kutsal ruha sahip olanlar duyabilir. senden daha anlayışlı davanmanı istiyorum saygılarımla...
Sayın Kbugra
belki siz bana tepkili olduğunuz için ( Özel mesajlardaki uyarım ) böyle algılıyor olabilirsiniz.

Ben bu mesajı okuyunca RAB'BİMDEN SABIR DİLEDİM. Ne zaman SABIR DİLEMEK ÖFKE HAREKETİ oldu ?
Üyemize kibarca daha önceki mesajında da aslında rol yaptığını araştırmak derdinde olmakdan cok kendince bizim inancımızda ki zayıf (!) noktaları hedeflediğini ama bunun farkında olduğumuzu bildirdik. Hatta Theophilos madde madde açıkladı bile.
ayrıca Bu forumdaki üyeler yeni üye olduklarında bir uyarı mesajı alırlar . Bu uyarı mesajında ne yapılması nasıl davranılması gerektiği anlatılır.

Üyemizin sorduğu tüm soruların son derece detaylı açıklamaları FORUMDA MEVCUTTUR.
Siz inancımızı bildiğinizi iddia ederken sayın Kbugra ( hic unutulmaz inancımızı araştıran bir üyemize Eski Ahidden başlamasını önermiştiniz) sayın Yağmur13 'ün soru hedeflerinin Temel doktirinler olduğunu ve amacının Üzüm yemek değil Bağcıyı dövmek olduğunu nasıl anlıyamadınız ?

Doğruyu söylemek veyahut kişinin yaklaşım amacındaki hissetiğin niyeti söylemek öfkelenmenin kelime anlamı değildir. Öfkenin kelime anlamı için sanırı TCK'nın yazılı metnini dökmeme gerek yok diye düşünüyorum .

RAB'BİMİZ bizden uyanık olmamızı ister. Bu noktada Her HRİSTİYANIM YA DA OLMAK İSTİYORUM diyene kuzuların ağılının kapısı sonuna dek açılmaz. o kapıdan aldığınız KURT olursa yükümlülüğünüz ağır olur. Dediğim gibi RAB'BİN uyarıları açık ve netdir. Ayrıca RAB DİLERSE o sorularının cevabını bulur merak etmeyiniz. Yeterki art niyetli olmasın .
Burada HİÇ BİRİMİZ TANRI DEĞİLİZ. BİZ HRİSTİYAN YAPAMAYIZ O İSTERSE BU MÜMKÜN OLUR. bunuda unutmayınız.

son bir dip not daha. siz kontrol panelini göremiyorsunuz ama ben görebiliyorum . Ve üye sizce bu kadar kısa bir yazıyı her hangi bir bilimsel bilgi değilken ve kendi sorusu iken neden COPY PASTE yapar.
ben vereyim mi cevabını . Cünkü başkaları yönlendirmiştir. şimdi bir de bunu sor demektedirler.
kısacası sayın kbugra
RAB'BİMDEN SABIR DİLEDİM çünkü ilgili üyenin minik ayak oyunları ile islami isyonerlik için çabaladığını görmekteyim
umarım açıklayıcı olmuştur
sevgiler

Mesih şuan nerede?

hristiyanlık
diğdem

Mesih şuan nerede?

Sayın yağmur13, Kutsal kitabımız İncil'den bir alıntıyla bu sorunuza cevap vermek istiyorum size ve sizin gibi merak edenlere..

''Rab Rab'bime dedi ki,ben düşmanlarını ayaklarının altına serinceye dek,sağımda otur.''

Umarım cevabım size ve sizin gibi merak edenlere yeterli olmuştur.Saygılarımla.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

Mesih şuan nerede?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Mesih şuan nerede? konusuna benzer konular;

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) Bir çok kişiden zamanla aynı sorular geldiği için bu başlıkta tek bir cevap olarak herşeyi anlatmanın yararlı olacağını düşündüm. Yapılması gereken işlemler herkes için aynıdır, kişiye göre farklılık göstermemektedir. Nüfus cüzdanınızdaki din hanesi kısmını değiştirmek için öncelikle bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekmektedir. Bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğünüzü nüfus cüzdanınızın arkasındaki mühür kısmından öğrenebilirsiniz. Nüfus müdürlüğünüze gitmeden önce ikamet ettiğiniz bölgenin muhtarına uğramalısınız. Muhtarınıza nüfus cüzdanı değişimi için gerekli tüm belgeleri almak istediğinizi belirttiğinizde size hepsini sağlayacaktır. Muhtarlıkta size 4 adet vesikalık fotoğraf lazım olacaktır. Bunun dışında 4...

Haç, İkona ve Heykeller Nerede Satılır? Evimin bir köşesini mabed yapıyorum, fakat büyük bir haç ve ikonalara ihtiyacım var. İstanbul'da nereden edinebilirim ?

İsa Mesih'in Bedeni şimdi nerede ? Kardesler benim aklıma takılan bir soruda İsa Mesih rabbimiz göğe yükseldigi sırada gökte yasamını sürdürürken aynen dünyada oldugu gibi dünyaya geldigi bedeniylemi göklerdedir ?

"Nereye gideceğim ve senden nerede gizleneceğim?" - Romalı Klemens Nereye gideceğim ve senden nerede gizleneceğim? Gökler, Allah’ın şanını anlatıyor, gök kubbe onun ellerinin eserini duyuruyor. Ey sevgili kardeşlerim, İsa Mesih’i ölülerin arasından dirilterek bize bir ilk örnek veren Rabbin dirilişinin sürekli örneklerini nasıl bize verdiğine dikkat edin. Zaman yasasında oluşan dirilişe dikkat edelim. Gündüz ve gece bize dirilişi gösteriyorlar. Gece uykuya dalar, gündüz dirilir. Gece gider, gündüz gelir. Örnek olarak meyveleri alalım. Tohum nedir, nasıl ürer? Tohum ekicisi çıktı ve toprağa tohumların her birini serpti. Yere düşen bu kuru ve çıplak tohumlar çürürler. Ondan sonra yüce ve tedbirli Tanrı çürümenin içinden onları diriltir, tek bir tohumdan birçoğunu elde eder ve meyve verecek...

Nemrut kimdir ve nerede,ne zaman yaşamıştır. Kutsal Kitaba göre yaratılış kitabında 8-10 ayetlerde geçiyor. Bu tarihsel şahsiyet kimdir? Gerçekten İbrahime ilahlık mı tasladı?

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Mesih şuan nerede?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler