|
|
kbugra
|
|
|
V E R A
|
|
|
yagmur13
|
İncil�de bir yerde şöyle birşey yazıyordu. Tam olarak neresinde geçiyor bilmiyorum yanlış telaffuz edersem beni bağışlayın ama aklımda kalanı söyleyeyim sizler tam olarak neresinde geçtiğini anlayabilirsiniz.
�Mesih çarmıha gerildikten sonra ölüp, dirilmişti ve dirildikten sonra Mesih mezardan çıkınca O�nu bazı insanlar görmüştü.� Peki Mesih insanlara göründükten sonra nereye kayboldu? Hâlâ yaşıyorsa şuan nerede? Canlı olarak RAB katında mı bulunuyor?
Dirildikten sonra insanlara hâlâ yaşadığını belirtmek için mi kendisini gösterdi? Peki kendisini gösterdikten sonra neden ortadan kayboldu?
Diğer bir sorum*******
Yönetim Notu: Forum Kurallarına uyup her bir sorunuz için AYRI bir başlık açmanız gerekir. Ayrıca sorduğunuz soruların bazıları daha önceden sorulup yanıtlanmıştır. Forum içinde arama yaparsanız, daha önce sorulan soruları yeniden sorma hatasına düşmezsiniz.
|
RAB SABIR VER
|
sevgili Vera neden araştırmakta olanlara yada bu gibi inancımızı merak eden kardeşlerimizin sorularına sinirleniyor ve aşırı tepki veriyorsun? unutmayalım ki rabbin sesini kutsal ruha sahip olanlar duyabilir. senden daha anlayışlı davanmanı istiyorum saygılarımla...
|
Sayın Kbugra
belki siz bana tepkili olduğunuz için ( Özel mesajlardaki uyarım ) böyle algılıyor olabilirsiniz.
Ben bu mesajı okuyunca RAB'BİMDEN SABIR DİLEDİM. Ne zaman SABIR DİLEMEK ÖFKE HAREKETİ oldu ?
Üyemize kibarca daha önceki mesajında da aslında rol yaptığını araştırmak derdinde olmakdan cok kendince bizim inancımızda ki zayıf (!) noktaları hedeflediğini ama bunun farkında olduğumuzu bildirdik. Hatta Theophilos madde madde açıkladı bile.
ayrıca Bu forumdaki üyeler yeni üye olduklarında bir uyarı mesajı alırlar . Bu uyarı mesajında ne yapılması nasıl davranılması gerektiği anlatılır.
Üyemizin sorduğu tüm soruların son derece detaylı açıklamaları FORUMDA MEVCUTTUR.
Siz inancımızı bildiğinizi iddia ederken sayın Kbugra ( hic unutulmaz inancımızı araştıran bir üyemize Eski Ahidden başlamasını önermiştiniz) sayın Yağmur13 'ün soru hedeflerinin Temel doktirinler olduğunu ve amacının Üzüm yemek değil Bağcıyı dövmek olduğunu nasıl anlıyamadınız ?
Doğruyu söylemek veyahut kişinin yaklaşım amacındaki hissetiğin niyeti söylemek öfkelenmenin kelime anlamı değildir. Öfkenin kelime anlamı için sanırı TCK'nın yazılı metnini dökmeme gerek yok diye düşünüyorum .
RAB'BİMİZ bizden uyanık olmamızı ister. Bu noktada Her HRİSTİYANIM YA DA OLMAK İSTİYORUM diyene kuzuların ağılının kapısı sonuna dek açılmaz. o kapıdan aldığınız KURT olursa yükümlülüğünüz ağır olur. Dediğim gibi RAB'BİN uyarıları açık ve netdir. Ayrıca RAB DİLERSE o sorularının cevabını bulur merak etmeyiniz. Yeterki art niyetli olmasın .
Burada HİÇ BİRİMİZ TANRI DEĞİLİZ. BİZ HRİSTİYAN YAPAMAYIZ O İSTERSE BU MÜMKÜN OLUR. bunuda unutmayınız.
son bir dip not daha. siz kontrol panelini göremiyorsunuz ama ben görebiliyorum . Ve üye sizce bu kadar kısa bir yazıyı her hangi bir bilimsel bilgi değilken ve kendi sorusu iken neden COPY PASTE yapar.
ben vereyim mi cevabını . Cünkü başkaları yönlendirmiştir. şimdi bir de bunu sor demektedirler.
kısacası sayın kbugra
RAB'BİMDEN SABIR DİLEDİM çünkü ilgili üyenin minik ayak oyunları ile islami isyonerlik için çabaladığını görmekteyim
umarım açıklayıcı olmuştur
sevgiler