Mesih şuan nerede? konusu
1044 kez okundu,
7 kez cevaplandı. En son mesaj
carpenter tarafından gönderildi.
Mesih şuan nerede? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2

13-02-10, 01:49
carpenter
RAB'deki tüm kardeşlerime esenlikler dilerim :)
Bu tür mesajları gördükçe benim de sinirlerim bozuluyor. Ama yaş kemale ererken davranışlar da olgunlaşıyor. Başta yöneticiler olmak üzere forumu takip eden imanlılar bu durumun yani sevgili VERA'nın bahsettiği durumun farkındalar. Ben buna klasik Müslüman uyanıklığı diyorum.. tanıdık Müslüman uyanıklığı! Copy paste yaparlar, okumaz ama OKUNMAK isterler, bilmez ama biliyormuş gibi yaparlar, kulaktan dolma -ki KİM NEYE DAYANARAK doldurmuştur o saçmalıkları bilinmez- BİLGİLERE(!) sahiptirler, gerçeği -ki tabir yerindeyse KABAK GİBİ ORTADADIR- gördükleri halde ne uğruna ve kime yaranmak için savunduklarını anlayamadığım bir YALAN'ın peşinden giderler.
AMA YİNE DE...
VERA daha fazla sabır dilemelisiniz. Belki öğrenebilecekleri bişrşeyler vardır, belki iman ederler. Lütfen biraz daha sabır.
Bu arada haddimi aştığımı düşünmezseniz eğer bir önerim var. forumda zaten cevabı olan sorulara doğrudan doğrıya o konunun ve sorunun geçtiği linki KOPYALAYIP YAPIŞTIRINIZ.
Bir zahmet oradaki uzun konuları ve yazışmaları oksunlar da görsüler COPY PASTE yapmayı. Kontrol panelinden zaten görüyorsunuz bu üyelerin nerelere hangi konulara baktıklarını OKUDUKLARINI.
RAB sabır ve merhamet versin hepimize.
AMEN.
Mesih şuan nerede?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Mesih şuan nerede?

15-02-10, 12:27
V E R A
|
|
carpenter
|
Bu tür mesajları gördükçe benim de sinirlerim bozuluyor. Ama yaş kemale ererken davranışlar da olgunlaşıyor. Başta yöneticiler olmak üzere forumu takip eden imanlılar bu durumun yani sevgili VERA'nın bahsettiği durumun farkındalar. Ben buna klasik Müslüman uyanıklığı diyorum.. tanıdık Müslüman uyanıklığı! Copy paste yaparlar, okumaz ama OKUNMAK isterler, bilmez ama biliyormuş gibi yaparlar, kulaktan dolma -ki KİM NEYE DAYANARAK doldurmuştur o saçmalıkları bilinmez- BİLGİLERE(!) sahiptirler, gerçeği -ki tabir yerindeyse KABAK GİBİ ORTADADIR- gördükleri halde ne uğruna ve kime yaranmak için savunduklarını anlayamadığım bir YALAN'ın peşinden giderler.
AMA YİNE DE...
VERA daha fazla sabır dilemelisiniz. Belki öğrenebilecekleri bişrşeyler vardır, belki iman ederler. Lütfen biraz daha sabır.
Bu arada haddimi aştığımı düşünmezseniz eğer bir önerim var. forumda zaten cevabı olan sorulara doğrudan doğrıya o konunun ve sorunun geçtiği linki KOPYALAYIP YAPIŞTIRINIZ.
Bir zahmet oradaki uzun konuları ve yazışmaları oksunlar da görsüler COPY PASTE yapmayı. Kontrol panelinden zaten görüyorsunuz bu üyelerin nerelere hangi konulara baktıklarını OKUDUKLARINI.
AMEN.
|
Sevgili Carpenter
Samimi ve faydalı tavsiyeniz için çok teşekkür ederim . bunu uygulamaya çalışacağım .
Gerçekten yaş olgunlaştırıyor bizleri . Forum benim evim gibi . Nefes aldığım nadir yerlerden biri. Ve o kadar büyük bir sorumluluğu varki az çok tahmin edersiniz. Buraya yazılan mesajları ilk elden okuyoruz.
ben 36 yaşındayım . Kendi öz babamı çok çok istemesine rağmen henüz hazır olmadığını bildiğim için foruma üye yapmıyorum. Bu konuda son derece katıyım .:)
RAB bize sevgiyi öğretiyor . RAB bize sevginin en yalın halini sunuyor . Fakat dediğim gibi bizden uyanık olmamızıda istemekde .
aşağıdaki İncil ayetleri aslında bu durumu cok cok güzel ifade ediyor .
33 Ya ağacı iyi, meyvesini de iyi sayın; ya da ağacı kötü, meyvesini de kötü sayın. Çünkü her ağaç meyvesinden tanınır.
34 Sizi engerekler soyu! Kötü olan sizler nasıl iyi sözler söyleyebilirsiniz? Çünkü ağız yürekten taşanı söyler.
35 İyi insan içindeki iyilik hazinesinden iyilik, kötü insan içindeki kötülük hazinesinden kötülük çıkarır.
36 Size şunu söyleyeyim, insanlar söyledikleri her boş söz için yargı günü hesap verecekler.
37 Kendi sözlerinizle aklanacak, yine kendi sözlerinizle suçlu çıkarılacaksınız.
özetle ben TANRI'MIN yarattığı her şeyi seviyorum. ama bu sevgi sadece O'NU RAB'BİN yarattığını bilmemden . içinde kendi öz iradesi ile barındırdığı KÖTÜ yü sevmiyorum. Çünkü RAB'BİN böyle bir talebi yok benden .
Bu tarz mesajları bazen bilerek yayınlıyoruz. Hem yeni iman eden kardeşlere örnek olması için hemde diğerlerine oyunlarının farkında olduğumuzu anlamaları için.
Bunca sene içinde buraya Tebliğ için gelip de iman eden kardeşlerimiz de oldu. Bunları birebir yaşadık biz. AMa dedğim gibi inanın o RAB'BİN belirlenmişi ise zaten yolundan kimse ceviremez. Bizler sadece TANRI'NIN bizi bunun için kullandığı hizmetkarlarız. VE BİZ KİMSEYİ
HRİSTİYAN YAPAMAYIZ BÖYLE BİR GÜCÜMÜZ YOK. RAB DİLERSE SİZ
HRİSTİYAN OLURSUNUZ. :)
burada bazı kardeşlerimizle birebir ilgileniyorum bazıları içinse bu şimdiliksöz konusu değil. Bunun nedeni benim ayrım yapmam değil Bunun nedenini kendilerinde ve kalplerinde aramalılar.
Ben kalbimi RAB'BE adadım O nasıl istiyor ise öyle olacaktır.
sevgiler
Mesih şuan nerede?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Mesih şuan nerede?

16-02-10, 02:26
carpenter
|
|
V E R A
|
|
|
carpenter
|
AMA YİNE DE...
AMEN.
|
Sevgili Carpenter
Samimi ve faydalı tavsiyeniz için çok teşekkür ederim . bunu uygulamaya çalışacağım .
Gerçekten yaş olgunlaştırıyor bizleri . Forum benim evim gibi . Nefes aldığım nadir yerlerden biri. Ve o kadar büyük bir sorumluluğu varki az çok tahmin edersiniz. Buraya yazılan mesajları ilk elden okuyoruz.
ben 36 yaşındayım . Kendi öz babamı çok çok istemesine rağmen henüz hazır olmadığını bildiğim için foruma üye yapmıyorum. Bu konuda son derece katıyım .:)
RAB bize sevgiyi öğretiyor . RAB bize sevginin en yalın halini sunuyor . Fakat dediğim gibi bizden uyanık olmamızıda istemekde .
aşağıdaki İncil ayetleri aslında bu durumu cok cok güzel ifade ediyor .
33 Ya ağacı iyi, meyvesini de iyi sayın; ya da ağacı kötü, meyvesini de kötü sayın. Çünkü her ağaç meyvesinden tanınır.
34 Sizi engerekler soyu! Kötü olan sizler nasıl iyi sözler söyleyebilirsiniz? Çünkü ağız yürekten taşanı söyler.
35 İyi insan içindeki iyilik hazinesinden iyilik, kötü insan içindeki kötülük hazinesinden kötülük çıkarır.
36 Size şunu söyleyeyim, insanlar söyledikleri her boş söz için yargı günü hesap verecekler.
37 Kendi sözlerinizle aklanacak, yine kendi sözlerinizle suçlu çıkarılacaksınız.
özetle ben TANRI'MIN yarattığı her şeyi seviyorum. ama bu sevgi sadece O'NU RAB'BİN yarattığını bilmemden . içinde kendi öz iradesi ile barındırdığı KÖTÜ yü sevmiyorum. Çünkü RAB'BİN böyle bir talebi yok benden .
Bu tarz mesajları bazen bilerek yayınlıyoruz. Hem yeni iman eden kardeşlere örnek olması için hemde diğerlerine oyunlarının farkında olduğumuzu anlamaları için.
Bunca sene içinde buraya Tebliğ için gelip de iman eden kardeşlerimiz de oldu. Bunları birebir yaşadık biz. AMa dedğim gibi inanın o RAB'BİN belirlenmişi ise zaten yolundan kimse ceviremez. Bizler sadece TANRI'NIN bizi bunun için kullandığı hizmetkarlarız. VE BİZ KİMSEYİ HRİSTİYAN YAPAMAYIZ BÖYLE BİR GÜCÜMÜZ YOK. RAB DİLERSE SİZ HRİSTİYAN OLURSUNUZ. :)
burada bazı kardeşlerimizle birebir ilgileniyorum bazıları içinse bu şimdiliksöz konusu değil. Bunun nedeni benim ayrım yapmam değil Bunun nedenini kendilerinde ve kalplerinde aramalılar.
Ben kalbimi RAB'BE adadım O nasıl istiyor ise öyle olacaktır.
sevgiler
|
Sevgili Vera, Foruma arada bir böyle kimseler geliyor. Hepimiz farkına varıyoruz gerçek niyetin ve zihniyetin. Bir de şu var bazen bu mesajları okurken
rica ederim kimsenin aklına başka türlü birşey gelmesin sanki yazan kimse bir çocuk ne bileyim 10-12 yaş civarı biri gibi geliyor, Yani sanki bir çocuk kafa buluyormuş gibi hissediyorum.(yada yazmaya çalıştım ama yazamadım başka bir şey geliyor aklıma) Tabi siz yönetici olduğunuz için bunları birebir görüyorsunuz RAB sabır versin! Gerçekten çok önemli ve takdiri hak eden bir iş yapıyorsunuz, bu yüzden siz ve sizin gibi bu konuya emek harcayan tüm kardeşlere teşekkür ederim, RAB hepinizin yardımcısı oldun ve sizleri bereketlesin.
Aynı zamanda hem akıllı uyanık hem de çok iyi kalpli çok merhametli olmalıyız.
AMEN.
Mesih şuan nerede?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Mesih şuan nerede?
Mesih şuan nerede? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil