Sevgili kardesler , bir çogunuzunda bildigi gibi Mısırda bir kilisenin üstünde Meryem Anamızın göründügüne dair videolar ve fotograflar var.Mısır'da Kopt(Coptic Orthodox) Hristiyanların oldugunu biliyorum.Acaba bu olayla ilgili Kopt Kilisesi resmi bir açıklama yapmışmıdır ? Videolarda gördügümde tüylerm diken diken oldu gözlerm doldu huzurla doldum fakat bir çok yalan yada dogru iddialar ortaya atılmış bu olayla ilgli...
Ben gerçekten Mısır'daki hristiyanlarn cektgi zorlklardn ve dünyadaki imansızlıktan dolayı Meryem anamızın göründügüne tüm kalbimle inanıyorum . Fakat resmi bir açıklama yapıldımı bilemiyorum.Ayrıce CTV'nin hazırladıgı bir videoda bu olay gösteriliyorken gökte yuvarlak yuvarlak takım halinde birşeyler geçiyor ve bulutlarn arasında mavimsi bir ışıkla birşeyle dolaşıyor gibi. Ve Kutsal Ruh'u temsil eden beyaz güvercin geliyor...Beyaz güvercin olayını anladımda o takım halinde görülen yuvarlak ışıkları anlayamadm bilgisi olan kardeslerden ricam cevap yazmaları Esenlikler...
Not:bahsettigim video şu linktedir.
http://www.youtube.com/watch?v=ATDmLuDQYRM