Mısır'da Meryem Ana...

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Mısır'da Meryem Ana...

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ametist

Mısır'da Meryem Ana...

Sevgili kardesler , bir çogunuzunda bildigi gibi Mısırda bir kilisenin üstünde Meryem Anamızın göründügüne dair videolar ve fotograflar var.Mısır'da Kopt(Coptic Orthodox) Hristiyanların oldugunu biliyorum.Acaba bu olayla ilgili Kopt Kilisesi resmi bir açıklama yapmışmıdır ? Videolarda gördügümde tüylerm diken diken oldu gözlerm doldu huzurla doldum fakat bir çok yalan yada dogru iddialar ortaya atılmış bu olayla ilgli...

Ben gerçekten Mısır'daki hristiyanlarn cektgi zorlklardn ve dünyadaki imansızlıktan dolayı Meryem anamızın göründügüne tüm kalbimle inanıyorum . Fakat resmi bir açıklama yapıldımı bilemiyorum.Ayrıce CTV'nin hazırladıgı bir videoda bu olay gösteriliyorken gökte yuvarlak yuvarlak takım halinde birşeyler geçiyor ve bulutlarn arasında mavimsi bir ışıkla birşeyle dolaşıyor gibi. Ve Kutsal Ruh'u temsil eden beyaz güvercin geliyor...Beyaz güvercin olayını anladımda o takım halinde görülen yuvarlak ışıkları anlayamadm bilgisi olan kardeslerden ricam cevap yazmaları Esenlikler...

Not:bahsettigim video şu linktedir.
http://www.youtube.com/watch?v=ATDmLuDQYRM

Mısır'da Meryem Ana...

hristiyanlık
ametist

Mısır'da Meryem Ana...

Bilgisi olan veya yardım edebilecek kimse yokmu :) ?

Mısır'da Meryem Ana...

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Mısır'da Meryem Ana... konusuna benzer konular;

Mısır'da "Meryem Ana gökyüzünde görüldü" iddiaları HristiyanGazete.com Editör Notu: İlgili haberde bahsedilen olay her sene gerçekleşmektedir. Mısır’da “Meryem Ana gökyüzünde görüldü” iddiaları Mısır’ın ikinci büyük kenti İskenderiye’de gökyüzünde Meryem Ana’nın ışık şeklinde görüldüğünü ileri süren Kıptiler kiliselere akın etti. AA – Mısır’dan yayın yapan özel On televizyonu, söz konusu ışık kümesinin, İskenderiye kentindeki Bakire Meryem Kilisesi üzerinde dolaştığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Youtube’da ise İskenderiye semalarında cuma gecesi dolaştığı iddia edilen beyaz bir ışık kümesine ait görüntüler yayımlandı.

Mısır'da Hristiyanların ve kadınların son durumu Mısır’da Hristiyanların ve kadınların son durumu Mısır’da Hristiyanların ve kadınların son durumu Bir zamanların en modern ve laik Arap ülkesi olan Mısır, Hüsnü Mübarek’in 30 yıllık iktidarında giderek muhafazakarlaştı. Bundan en çok etkilenenler ise Hıristiyan azınlık olan Kıptiler ve kadınlar oldu. Mübarek devrildikten sonra ise bugüne kadar bu durumda bir değişiklik olduğunu söylemek zor. Bir Kıpti kilisesinin yakılması ve ardından başlayan şiddet olayları buna örnek verilebilir. Kadınların durumunu anlamak için de sokağa çıkmak gerekiyor. ‘Devrimden Sonra Mısır’ yazı dizimizin son bölümünde Hıristiyan azınlık ile kadınların durumunu ele alıyoruz. MÜSLÜMAN-HRISTİAN GERGİNLİĞİ 80 milyonluk nüfusuyla Arap...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Mısır'da Meryem Ana...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler