MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : MP3 olarak İncil? konusu 618 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj hedere tarafından gönderildi. MP3 olarak İncil? Selam arkadaşlar, acaba mp3 şeklinde bilgisayarımıza indirebileceğimiz İncil veya Kitab-ı Mukaddes var mıdır? Nette ben rast gelemedim. Samandağ Ortodoks Kilise Vakfından var ama indirilmiyor, ben bilgisayara inecek mp3 arıyorum. Selametle... MP3 olarak İncil?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

MP3 olarak İncil? konusu 618 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj hedere tarafından gönderildi.

MP3 olarak İncil? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

MP3 olarak İncil? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-04-11, 02:27
MP3 olarak İncil?
hedere

Selam arkadaşlar, acaba mp3 şeklinde bilgisayarımıza indirebileceğimiz İncil veya Kitab-ı Mukaddes var mıdır? Nette ben rast gelemedim. Samandağ Ortodoks Kilise Vakfından var ama indirilmiyor, ben bilgisayara inecek mp3 arıyorum. Selametle...

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-04-11, 13:06
MP3 olarak İncil?
Flyboy

http://www.hristiyanforum.com/forum/...il-t21546.html

Buradan zamanında bir kaç pasaj indirmiştim, hala linkler güncel midir bilemem. Ama büyük ihtimalle öyledir.

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-04-11, 14:27
MP3 olarak İncil?
kitsonga

hedere
Selam arkadaşlar, acaba mp3 şeklinde bilgisayarımıza indirebileceğimiz İncil veya Kitab-ı Mukaddes var mıdır? Nette ben rast gelemedim. Samandağ Ortodoks Kilise Vakfından var ama indirilmiyor, ben bilgisayara inecek mp3 arıyorum. Selametle...
http://incildinle.org/

Linkte yeni antlaşmanın iki farklı revizyonu var.

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-04-11, 15:19
MP3 olarak İncil?
hedere

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, linklerden bir şeküide ulaşıp tek tek indirdim.

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil?

MP3 olarak İncil? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

MP3 olarak İncil? konusuna benzer konular;

MÜSLÜMAN BİR ÜYE OLARAK MÜSLÜMANLARA MESAJ Sevgili Müslüman üyeler, Lütfen bu mesajım herhangi bir yönlendirme veya birilerinin kulağıma fısıldamasıyla yazdığım zannedilmesin. Zira daha henüz yayınlanıp yayınlanmayacağını dahi bilmiyorum. Fakat bugün içimden sizlere bunları yazmak geldi. Mesajımın asıl yönlendiği kesim aslında tüm Müslümanlar değil, Müslüman olduğunu zanneden Müslümanlar. Size lafı çok uzatmadan anlatmak istediğimi maddeler halinde yazacağım. 1) Bu site yalnızca Hristiyanların çoğunlukta olduğu bir site değil, aynı zamanda Hristiyanlara ait olan bir sitedir. Eğer Hristiyanlık hoşunuza gitmiyorsa veya ilgi duymuyorsanız neden üye oluyorsunuz? 2) Bu sitenin amacı ister inançlı ister inançsız olan tüm ilgili insanlara Hristiyanlık hakkında "doğru" bilgi vermektir. 3) Bu sitede üyelik bilgileri...

İncil ve Tevrat'ın okullarda seçmeli ders olarak okutulması TBMM'de İncil ve Tevrat’ın okullarda seçmeli ders olarak okutulması TBMM’de TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nun ilk toplantısında, İslamiyet dışındaki diğer dinlerin seçmeli ders olarak okutulması önerisi yapıldı. Ak Parti ve MHP destek verdi. TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nun ilk toplantısında, İslamiyet dışında kalan diğer dinlerin okullarda seçmeli ders olarak okutulması önerisi yapıldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın “Gençler yabancı dinleri de öğrenmeli. İncil, Tevrat, Zebur da seçmeli derslerle yardımcı ders kitapları ile okutulmalı” yönündeki önerisine Ak Parti ve MHP destek verdi. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda, uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı benimsendi. ‘Osmanlıca da öğretilsin’

İncil okumadan önce, çelişki iddiaları ile ilgili olarak, hatırlamanız gerekenler Öncelikle müslüman kesimler tarafından bilerek, isteyerek 4 İncil olarak lanse edilen kitapların ismi 4 Müjdedir. Bible=İncil iken Gospel=Müjde olarak kullanılır. İncil, toplam 27 kitapçıktan oluşan bunlardan 4 tanesi de "Müjde" olan bir tek kitaptır. Bu kitaplarda benzer/farklı, aynı/ayrı olaylar, anlatımlar mevcuttur. Bu kitapları okurken hatırlamanız gereken ilk şey her benzer olayın aynı olay olmadığıdır. Diğer hatırlamanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

Kendinizi Liturjik bir Hristiyan olarak mı yoksa Evanjelikal olarak mı görüyorsunuz? (Not: Liturjik hristiyan derken,ayinlerin görkemli olmasını isteyen,buhur ve çan kullanımı gibi geleneksel ibadet tarzını benimseyen,Komünyon'u dizleri üzerinde çökerek almayı tercih eden,org müziği ve klasik ilahiler eşliğinde , istavroz/haç çıkarma gibi Elçisel Kilise adetlerini seven,kilisede modernizmden hoşlanmayan ve daha geleneksel ibadet tarzını benimseyen kardeşleri kastediyoruz ki;bu liturjik Hristiyanlar arasında Protestanlar da mevcuttur,örneğin Lutheranlar ve Methodistler liturjik uçtadır.) Evanjelikal ibadetten hoşlanan kardeşler ise ritüel ve liturjiden çok Kutsal Kitap ayetlerinin literal olarak ele alındığı,Kutsal Kitap odaklı ve yalın,sade,İncil toplantısı havasında,contemporary/modern jazz/blues gibi müzik ve ilahilerle el çırparak tapınmayı seven,kilisede günlük...

4 İncil baştan beri tebliğ edilen asıl ve tek İncil mi? Öncelikle biz Hıristiyanlar “İncil”den söz ederken, Hıristiyanların okuduğu Kutsal Kitabı'ndan değil onun içindeki bölümlerinden söz ettiğimizin altını çizeyim. Sizin de bildiğiniz gibi Hıristiyan inancına ait Kutsal Yazısı'nın tümüne “Yeni Ahit”, onun ilk 4 bölümüne de “4 İncil” diyoruz. Dolayısıyla Matta, Markos, Luka ve Yuhanna; Kurân'ın Fatiha, Bakara, Ali İmran, Nisa, vb. sureleri gibidirler. Sureleri ayrı ayrı Kurân'lar olarak değerlendirmediğimiz gibi, İncilleri de ayrı ayrı “Yeni Ahitler” olarak değerlendiremeyiz. Bu yüzden ben Matta, Markos, Luka ve Yuhanna'dan söz ederken “Müjde” kelimesini tercih ederim ki, “müjde” 'İncil'in Türkçe karşılığıdır. Buna göre, toplumda “4 İncil” olarak bilinen bölümlerin herhangi birinden söz etmek için bu noktadan itibaren ...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih