nasil rahibe olunur? konusu
6339 kez okundu,
24 kez cevaplandı. En son mesaj
Katolikmoderator tarafından gönderildi.
nasil rahibe olunur? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5

04-01-10, 10:06
K A P K A N
Katolik ve Ortodoks Kiliseleri'ndeki, Rahip ve rahibeler bazı mezheplerdeki benzer konumdaki kişiler gibi vaftiz eden kişi sayısı başına ya da iman eden kişi sayısı başına ya da dağıtılan İncil sayısı başına prim almazlar.
Genel olarak manastırlarda "iş" de yapılır. Üzüm, zeytin, şarap, zeytinyağı ve türevi ürünler üretilir. Benim kaldığım manastırda benimle ilgilenen genç bir Patera vardı, gündüz tarlada çalışıyordu, traktör, çapa ve diğer işleri yapıyordu, günde 3-4 kez ayine katılıyordu, boş vaktinde de gelip bana teolojik sohbetler yapıyordu.
Maaş durumlarını bilmiyorum, Anastasia abla daha iyi bilir ancak, geliri olan bazı pederlerin bunu da manastıra bağışladıklarını gördüm. Hiç bir mal varlıkları yoktu. Ne Amerika'dan ayda onbinlerce dolar maaşları, ne lüks arabaları, ne lüks semtlerde evleri, ne borsada paraları, ne ne notebookları hiç birşey.
Hatta bir yaşlı pederin bilmediğim ve hatırlamadığım bir sebepten ötürü sigortası yoktu, hastaydı. Tanıdık bir doktor bulmaya çalışıyordu manastır.
nasil rahibe olunur?
http://incil.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=vn0OOxZMS0c
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
nasil rahibe olunur?

04-01-10, 14:48
natan
Rab , kendi yolunda yürümeyi seçmiş tüm kardeşlerimizi kutsal ruhuyla güçlendirsin, lutfuyla bereketlesin ve yürüyeceği yolda onlara rehberlik etsin . Rab İsa sen tüm kardeşlerimizin maddi -manevi sıkıntılarını biliyor onları seviyor ve ilgileniyorsun, Sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, Kutsal Ruh gel ve tüm kardeşlerimizi doldur İsa Mesihin adıyla ,Amin
nasil rahibe olunur?
FORUMA ÜYE OLUN! /
nasil rahibe olunur?

04-01-10, 16:01
Katolikmoderator
Sevgili Kyrie Eleison
Harikadır Rabbbin sözleri.. Duyana iman edene ne mutlu!
nasil rahibe olunur?
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /
nasil rahibe olunur?

05-01-10, 02:30
K A P K A N
|
|
Katolikmoderator
|
Sevgili Kyrie Eleison
|
Ben bu ayetleri ütopya zannederdim protestan iken. Sonra ufak bir Ortodoks Kilise/Manastır'da bunun gerçek olabildiğini görünce insan herşeyi baştan sorgulamaya başlıyor.
Bu ayetleri yaşayanlar var kardeşler, bunlar ütopya değiller, bu dünya için imkansız hayaller değiller.
nasil rahibe olunur?
http://incil.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=vn0OOxZMS0c
FORUMA ÜYE OLUN! /
nasil rahibe olunur?

05-01-10, 10:08
Katolikmoderator
|
|
Kyrie Eleison
|
|
|
Katolikmoderator
|
Sevgili Kyrie Eleison
|
Ben bu ayetleri ütopya zannederdim protestan iken. Sonra ufak bir Ortodoks Kilise/Manastır'da bunun gerçek olabildiğini görünce insan herşeyi baştan sorgulamaya başlıyor.
Bu ayetleri yaşayanlar var kardeşler, bunlar ütopya değiller, bu dünya için imkansız hayaller değiller.
|
çok dogru..
iyi bayramlar tekrardan..
nasil rahibe olunur?
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /
nasil rahibe olunur?
nasil rahibe olunur? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil