Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok? konusu
1900 kez okundu,
16 kez cevaplandı. En son mesaj
cengiz33 tarafından gönderildi.
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>

15-10-11, 00:47
cengiz33
Neden Türksat Uydusunda
Hristiyan bir kanal yok
Çeşitli uydularda
Hristiyan kanallar var Sat 7 türk gibi Kanal hayat gibi ama hepsi yabancı uydular üzerinden yayın yapıyor ama Türksatta yok. Daha çok kişiye ulaşmak için bence Türksatta bir kanala ihtiyacımız var.
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok?
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

15-10-11, 13:18
melkem
|
|
cengiz33
|
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok
Çeşitli uydularda Hristiyan kanallar var Sat 7 türk gibi Kanal hayat gibi ama hepsi yabancı uydular üzerinden yayın yapıyor ama Türksatta yok. Daha çok kişiye ulaşmak için bence Türksatta bir kanala ihtiyacımız var.
|
Yanilmiyorsam iki adet Protestan Radyosu var. Suan bir talep oldugunu düsünmüyorum.
Yönetim Notu: Maddi destek ve ayrıca bu kanalların izlenilme oranlarının iyi olması gerekir. Televizyon açmak kolay değildir, ancak Türkiye'de çok küçük bir
hristiyan azınlık olmasına rağmen 2 tane televizyon kanalı, bir sürü radyo, bir sürü yayınevi, bir sürü farklı misyon, bir sürü farklı teoloji... olduğundan birlik olup tek ancak güçlü bir yapı/organizasyon kurmak ne yazıkki zordur.
FORUMA ÜYE OLUN! /

15-10-11, 14:45
kitsonga
|
|
cengiz33
|
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok
Çeşitli uydularda Hristiyan kanallar var Sat 7 türk gibi Kanal hayat gibi ama hepsi yabancı uydular üzerinden yayın yapıyor ama Türksatta yok. Daha çok kişiye ulaşmak için bence Türksatta bir kanala ihtiyacımız var.
|
Kesinlikle olması lazım. Bir sürü islami kanal var. Bu konunun gündeme gelmesi lazım.
FORUMA ÜYE OLUN! /

15-10-11, 16:37
cengiz33
Hristiyanların en büyük eksiği bence tv medyası gücü.
Çünkü Türk halkı genelikle medyada anlatılan yalanlara çok inanır. Yok
hristiyanlar üç tanrıya inanıyor yok bilmem
hristiyanlar böyle diye bir sürü
hristiyanlık düşmanı kanal yayın yapıyor. Türk halkının üzerinde tv nin etkisi çok önemlidir. İnsanlar islamı bile tv lerden öğreniyor kimse kuranı açıp okuyarak öğreniyor.
Türkiyedeki insanlar
hristiyanlıktan korkuyor neden çünkü tanımıyorlar
hristiyanlığın ne olduğunu bilmiyorlar. İnsanlar bilmedikleri şeylerden korkarlar.
1
hristiyan kanalı bile yeterlidir bence Türksat' ta
Tüm
hristiyan mezhepleri bir araya gelerek bu konuyu değerlendirmeli.
Mezhepsel farklılık gözetmeksizin yayın yapılmalı.
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /

15-10-11, 17:45
karakalem
hotbird uydusunda mevcut olan kanal hayat turksata geçmeli...müjde böylece yayılmalı...turksat uydusunda okadar gereksiz 900 lü sapkın kanallar varken yıllardır bu eksiklikle yaşamak üzüntü verici....tuırksatta müjde fm akdeniz radyo kanalı mevcut.kutsal kitap okumaları var.bazende
incilden okumalar ve soru cevap programları mevcut..izmirde müje fm i radyodan dinlemekte mümkün...18:00 den itibaren yayında oluyorlar..normal saatlerde yabancı radyo yayını yapmaktalar....herkeze esenlik olsun !
FORUMA ÜYE OLUN! /
Neden Türksat Uydusunda Hristiyan bir kanal yok? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil