Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusu
1568 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
xbodur tarafından gönderildi.
Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

01-01-12, 00:13
Furkan Emre
Merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum :
Şimdi ben doğruyu buldum
Hristiyan oldum tamam ama madem
Hristiyan olacaktım niye Türkiyede bir müslüman olarak doğdum yani sonradan
Hristiyan olacağım kesin değildi Tanrı niye beni müslüman olarak doğmama müsade etti bu bir sınama mı yani bu konudaki genel düşünce nedir tamam anne babamızı veya doğacağımız yeri seçemiyoruz ama ben niye müslüman olarak doğdum eğer
Hristiyan olacaksam ? merak ettim de
Hristiyanlığın bu konu hakkındaki genel görüşünü öğrenmek istedim islamda hiç kimse buna cevap veremezdi de . Esenlikler .
Niye Müslüman Olarak Doğdum ?

Tanrı’ya giden Yol’a bir kere gireni de Tanrı sonuna dek götürecektir,bunu Tanrı’nın kendisi sizde başaracaktır! (1.Korintliler 1:8)

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

01-01-12, 23:28
cengiz33
Kardeşim hiç kimse
hristiyan olarak doğmaz
hristiyan olunur.
Hiç kimse müslüman olarakta doğmaz çervesinden etkilenir ailesinden etkilenir yada sürü piskolojisidir...
Pek çok kişi dinleri bile araştırmıyor
İslam
Hristiyanlık Musevilik Budizm Ateizm Deizm vb. hepsini araştırdım ve mantık çerçevesinde
hristiyanlığın doğru olacağını karar verdim.
İncilde zaten arayan bulacak der
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /

02-01-12, 00:08
OrtodoxPower
Müslüman olman kimsenin şansı değil ailenin hatası oluyor.Tanrıyla alakası yok bunun tamamen ailenin yanlışı veya seni yetiştiren kimse.Ben Tanrının seçilmiş insanları çağırdığını düşünüyorum şahsen kimin için ne planları olduğunu bilemeyiz o yüzden bu işlere boşa kafa yorma derim.
FORUMA ÜYE OLUN! /

02-01-12, 00:47
Rab İyidir
|
|
Furkan Emre
|
Merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum :
Şimdi ben doğruyu buldum Hristiyan oldum tamam ama madem Hristiyan olacaktım niye Türkiyede bir müslüman olarak doğdum yani sonradan Hristiyan olacağım kesin değildi Tanrı niye beni müslüman olarak doğmama müsade etti bu bir sınama mı yani bu konudaki genel düşünce nedir tamam anne babamızı veya doğacağımız yeri seçemiyoruz ama ben niye müslüman olarak doğdum eğer Hristiyan olacaksam ? merak ettim de Hristiyanlığın bu konu hakkındaki genel görüşünü öğrenmek istedim islamda hiç kimse buna cevap veremezdi de . Esenlikler .
|
Hristiyan olarak doğulmaz sevgili kardeşim,kimse doğuştan imanlı olmaz.
FORUMA ÜYE OLUN! /

02-01-12, 02:09
sıfır_derece
Selam kardeşim,sordugun soruya dinsel,inanışsal bır cevap bulamazsın oncelıkle bunu belırteyım (tabıkıde site yönetımı yada yardım etmek ısteyenler yınede kendılerınce ynt verecektır)...Ama sormuş oldugun soruya yanıt, sadece psıkolojı ve bırazda felsefe dallarından kişilerın verecegı yanıtlar olacaktır.saglıklı olanıda budur...
Şöyle ki; İnsanlar Dinlerıne gore,inanışlarına göre,kan ya da ırklarına göre dünyaya gelmezler.Bunlar sonradan edinilen bılgı ıle,örf ıle,adetler ıle,yasanılan sosyal hayat ıle , birike birike olusan ve olgunlasıp saglam bır zemıne oturan olgulardır.
yanı TURk olarak dogmak,ingiliz olarak dogmak,müslüman olarak ya da Hristıyan olarak dogmak diye birsey normalde yoktur.sadece düşsel gerceklıgın karsılıgı ya da bır yansımasıdır hepsıde.Eger bu yazdıklarım yanlışsa aşagıdakı sorulardan bırıne bıle yanıt verebılırsın?
1-Turk olarak dogmak nedır?
2-müslüman olarak dogmak nedır?
3-Kan degerlerıne gore Bır ırkdan olmak nedır?
Bu 3 sorunun mantıklı bır yanıtı ve dayandıracagın bıryer asla yoktur. cunku hepımız ınsanız bır TURKun ya dabır arap'ın,bır hristıyanın yada yenı dogan bır (müslüman ulkesı bebegın) bebegın damarınd adolasan kan aynıdır.rengı,kokusu,kan degerlerı,akıskanlıgı vs..vs...:)
Demişsın kı ''NEDEN MÜSLÜMAN OLARAK DOGDUM''
ve buna karsılık Felsefe der ki;
'' Kelebekler, kelebek olarak yaşayacakları için, kelebek bır ebeveynden dunyaya gelırler.önce pupa yada krizalıte dönüşürler sonrada kozalarından cıkıp kısa hayatlarına baslarlar.bırcogu 24 saat sonra kelebek olarak ölür'''
Benı anladıgını sanıyorum
Esenlıkler:)

'' Dünya tek gündür,o'da bugündür''

FORUMA ÜYE OLUN! /
Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>