Niye Müslüman Olarak Doğdum ?

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusu 1568 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj xbodur tarafından gönderildi. Niye Müslüman Olarak Doğdum ? Merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum : Şimdi ben doğruyu buldum Hristiyan oldum tamam ama madem Hristiyan olacaktım niye Türkiyede bir müslüman olarak doğdum yani sonradan Hristiyan olacağım kesin değildi Tanrı niye beni müslüman olarak doğmama müsade etti bu bir sınama mı yani bu konudaki genel düşünce nedir tamam anne babamızı veya doğacağımız yeri seçemiyoruz ama ben niye müslüman olarak doğdum eğer Hristiyan olacaksam ? merak ettim de Hristiyanlığın bu konu hakkındaki genel görüşünü öğrenmek istedim islamda hiç kimse buna cevap veremezdi de . Esenlikler . Niye Müslüman Olarak Doğdum ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusu 1568 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj xbodur tarafından gönderildi.

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-01-12, 00:13
Furkan Emre

Merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum :

Şimdi ben doğruyu buldum Hristiyan oldum tamam ama madem Hristiyan olacaktım niye Türkiyede bir müslüman olarak doğdum yani sonradan Hristiyan olacağım kesin değildi Tanrı niye beni müslüman olarak doğmama müsade etti bu bir sınama mı yani bu konudaki genel düşünce nedir tamam anne babamızı veya doğacağımız yeri seçemiyoruz ama ben niye müslüman olarak doğdum eğer Hristiyan olacaksam ? merak ettim de Hristiyanlığın bu konu hakkındaki genel görüşünü öğrenmek istedim islamda hiç kimse buna cevap veremezdi de . Esenlikler .

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı’ya giden Yol’a bir kere gireni de Tanrı sonuna dek götürecektir,bunu Tanrı’nın kendisi sizde başaracaktır! (1.Korintliler 1:8)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Niye Müslüman Olarak Doğdum ?

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-01-12, 23:28
cengiz33

Kardeşim hiç kimse hristiyan olarak doğmaz hristiyan olunur.

Hiç kimse müslüman olarakta doğmaz çervesinden etkilenir ailesinden etkilenir yada sürü piskolojisidir...

Pek çok kişi dinleri bile araştırmıyor

İslam Hristiyanlık Musevilik Budizm Ateizm Deizm vb. hepsini araştırdım ve mantık çerçevesinde hristiyanlığın doğru olacağını karar verdim.

İncilde zaten arayan bulacak der

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-01-12, 00:08
OrtodoxPower

Müslüman olman kimsenin şansı değil ailenin hatası oluyor.Tanrıyla alakası yok bunun tamamen ailenin yanlışı veya seni yetiştiren kimse.Ben Tanrının seçilmiş insanları çağırdığını düşünüyorum şahsen kimin için ne planları olduğunu bilemeyiz o yüzden bu işlere boşa kafa yorma derim.

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-01-12, 00:47
Rab İyidir

Furkan Emre
Merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum :

Şimdi ben doğruyu buldum Hristiyan oldum tamam ama madem Hristiyan olacaktım niye Türkiyede bir müslüman olarak doğdum yani sonradan Hristiyan olacağım kesin değildi Tanrı niye beni müslüman olarak doğmama müsade etti bu bir sınama mı yani bu konudaki genel düşünce nedir tamam anne babamızı veya doğacağımız yeri seçemiyoruz ama ben niye müslüman olarak doğdum eğer Hristiyan olacaksam ? merak ettim de Hristiyanlığın bu konu hakkındaki genel görüşünü öğrenmek istedim islamda hiç kimse buna cevap veremezdi de . Esenlikler .

Hristiyan olarak doğulmaz sevgili kardeşim,kimse doğuştan imanlı olmaz.

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-01-12, 02:09
sıfır_derece

Selam kardeşim,sordugun soruya dinsel,inanışsal bır cevap bulamazsın oncelıkle bunu belırteyım (tabıkıde site yönetımı yada yardım etmek ısteyenler yınede kendılerınce ynt verecektır)...Ama sormuş oldugun soruya yanıt, sadece psıkolojı ve bırazda felsefe dallarından kişilerın verecegı yanıtlar olacaktır.saglıklı olanıda budur...

Şöyle ki; İnsanlar Dinlerıne gore,inanışlarına göre,kan ya da ırklarına göre dünyaya gelmezler.Bunlar sonradan edinilen bılgı ıle,örf ıle,adetler ıle,yasanılan sosyal hayat ıle , birike birike olusan ve olgunlasıp saglam bır zemıne oturan olgulardır.

yanı TURk olarak dogmak,ingiliz olarak dogmak,müslüman olarak ya da Hristıyan olarak dogmak diye birsey normalde yoktur.sadece düşsel gerceklıgın karsılıgı ya da bır yansımasıdır hepsıde.Eger bu yazdıklarım yanlışsa aşagıdakı sorulardan bırıne bıle yanıt verebılırsın?

1-Turk olarak dogmak nedır?
2-müslüman olarak dogmak nedır?
3-Kan degerlerıne gore Bır ırkdan olmak nedır?

Bu 3 sorunun mantıklı bır yanıtı ve dayandıracagın bıryer asla yoktur. cunku hepımız ınsanız bır TURKun ya dabır arap'ın,bır hristıyanın yada yenı dogan bır (müslüman ulkesı bebegın) bebegın damarınd adolasan kan aynıdır.rengı,kokusu,kan degerlerı,akıskanlıgı vs..vs...:)

Demişsın kı ''NEDEN MÜSLÜMAN OLARAK DOGDUM''

ve buna karsılık Felsefe der ki;

'' Kelebekler, kelebek olarak yaşayacakları için, kelebek bır ebeveynden dunyaya gelırler.önce pupa yada krizalıte dönüşürler sonrada kozalarından cıkıp kısa hayatlarına baslarlar.bırcogu 24 saat sonra kelebek olarak ölür'''

Benı anladıgını sanıyorum

Esenlıkler:)

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye'' Dünya tek gündür,o'da bugündür''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Niye Müslüman Olarak Doğdum ? konusuna benzer konular;

MÜSLÜMAN BİR ÜYE OLARAK MÜSLÜMANLARA MESAJ Sevgili Müslüman üyeler, Lütfen bu mesajım herhangi bir yönlendirme veya birilerinin kulağıma fısıldamasıyla yazdığım zannedilmesin. Zira daha henüz yayınlanıp yayınlanmayacağını dahi bilmiyorum. Fakat bugün içimden sizlere bunları yazmak geldi. Mesajımın asıl yönlendiği kesim aslında tüm Müslümanlar değil, Müslüman olduğunu zanneden Müslümanlar. Size lafı çok uzatmadan anlatmak istediğimi maddeler halinde yazacağım. 1) Bu site yalnızca Hristiyanların çoğunlukta olduğu bir site değil, aynı zamanda Hristiyanlara ait olan bir sitedir. Eğer Hristiyanlık hoşunuza gitmiyorsa veya ilgi duymuyorsanız neden üye oluyorsunuz? 2) Bu sitenin amacı ister inançlı ister inançsız olan tüm ilgili insanlara Hristiyanlık hakkında "doğru" bilgi vermektir. 3) Bu sitede üyelik bilgileri...

Kendinizi Liturjik bir Hristiyan olarak mı yoksa Evanjelikal olarak mı görüyorsunuz? (Not: Liturjik hristiyan derken,ayinlerin görkemli olmasını isteyen,buhur ve çan kullanımı gibi geleneksel ibadet tarzını benimseyen,Komünyon'u dizleri üzerinde çökerek almayı tercih eden,org müziği ve klasik ilahiler eşliğinde , istavroz/haç çıkarma gibi Elçisel Kilise adetlerini seven,kilisede modernizmden hoşlanmayan ve daha geleneksel ibadet tarzını benimseyen kardeşleri kastediyoruz ki;bu liturjik Hristiyanlar arasında Protestanlar da mevcuttur,örneğin Lutheranlar ve Methodistler liturjik uçtadır.) Evanjelikal ibadetten hoşlanan kardeşler ise ritüel ve liturjiden çok Kutsal Kitap ayetlerinin literal olarak ele alındığı,Kutsal Kitap odaklı ve yalın,sade,İncil toplantısı havasında,contemporary/modern jazz/blues gibi müzik ve ilahilerle el çırparak tapınmayı seven,kilisede günlük...

Bazı Müslümanlar yönetemediklerinde niye Yahudileri... kullanıyorlar Bir-kaç yakın müslüman çevremden şu sözü duyardım. "İnsanların içindeki düşmanlığı,Yahudilere çevirebilelimki,onları yönetebilelim,yoksa yönetilemiyorlar" derdi. Ben içimizde düşmanlıkmı var diye yıllarca düşünmekle meşgul oldum. Sonunda cennete göre yaratıldığımızı özümüzün iyi olduğuna tekrar vardım. Düşmanlık değil sevgisizlik-eğitimsizlik-zor yaşam koşullarında günahına,kusuruna sahip çıkmamak ve şuna-buna projekte etmek var.

Rabbin Sofrası niye Sept günündedir ? Rabbimiz Mesih, bizlere Sofrası'nı Pesah gününde öğretti. Bu durumda, niçin Pesah gününde bunu yapmak yerine HER PAZAR (sept) günü yapıyoruz ? Tanrı'nın Kutsal Kitap'ta böyle bir esini var mı ? Teşekkürler, Selamet-i Hüdâ sizinle olsun. Amin.

Tanri seytani bin yil sonra niye serbest birakacak? Vahiy 20:7-10, "Bin yıl tamamlanınca Şeytan atıldığı zindandan serbest bırakılacak.Yeryüzünün dört bucağındaki ulusları -Gog`la Magog`u- saptırmak, savaş için bir araya toplamak üzere zindandan çıkacak. Toplananların sayısı deniz kumu kadar çoktur. Yeryüzünün dört bir yanından gelerek kutsalların ordugahını ve sevilen kenti kuşattılar. Ama gökten ateş yağdı, onları yakıp yok etti. Onları saptıran İblis ise canavarla sahte peygamberin de içinde bulunduğu ateş ve kükürt gölüne atıldı. Gece gündüz, sonsuzlara dek işkence çekeceklerdir." Bu ayetleri okurken dogal olarak aklimiza Tanri'nin Isa Mesih'in Bin yillik hukumdarliginin (Millannial Reign) sonunda niye seytani serbest biraktigi sorusu gelecektir. Tum acik kalplilikle itiraf etmeliyim ki bazi sorulara tam yanit vermek olasi...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih