Noel Günü

Noel Günü hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Noel Günü konusu 471 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Noel Günü Arkadaşlar bulunduğum şehirde bir kilise bulunmuyor..Ben noel günü kiliseye gitmek istiyorumdum ama malesef gidemiyorum..Ben kendim evde dua vb gibi şeyler yapabilir miyim..Nasıl dua ve şükür ederim ?? Noel Günü

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Noel Günü konusu 471 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Noel Günü konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Noel Günü hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-11, 23:59
Noel Günü
IronMan

Arkadaşlar bulunduğum şehirde bir kilise bulunmuyor..Ben noel günü kiliseye gitmek istiyorumdum ama malesef gidemiyorum..Ben kendim evde dua vb gibi şeyler yapabilir miyim..Nasıl dua ve şükür ederim ??

Noel Günü

Noel Günü

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Noel Günü

Noel Günü hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-12-11, 09:52
Noel Günü
eutuxia

IronMan
Arkadaşlar bulunduğum şehirde bir kilise bulunmuyor..Ben noel günü kiliseye gitmek istiyorumdum ama malesef gidemiyorum..Ben kendim evde dua vb gibi şeyler yapabilir miyim..Nasıl dua ve şükür ederim ??
Sevgili IronMan kardeşim Rab'bin doğuş gününü kutladığımız bu Noel gününde senin Rab'de ve duada kalmanı öneririm. Bizim için bu dünyaya gelerek, ete ve kemiğe bürünerek tamamlayacağı kurtuluş planı amacıyla gerçekleştirdiği bu muhteşem olayı ezgilerle,O'na övgüler sunarak anabilirsin.
Dilersen Radio Shema adlı radyo istasyonunu dinleyebilirsin.Eminim ki Noel'e dair ilahiler, programlar olacaktır.
Esen kal sevgili kardeşim

Noel Günü

Noel Günü

Noel Günü hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-12-11, 10:11
Noel Günü
admin1 Ken Block

Ek olarak http://www.hristiyanforum.com/forum/...yegitmek-f776/ adresinde de bazı öneriler var...

Noel Günü

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Noel Günü

Noel Günü konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Noel Günü konusuna benzer konular;

YARGI GÜNÜ PAZARI 07 ŞUBAT 2010: YARGI GÜNÜ PAZARI Geçtiğimiz iki haftaya ait İncil okumalarındaki benzetmeler ve özellikle de Savurgan Oğul benzetmesi bize Tanrı'nın insanlara yönelik aşkın iyiliğini ve sevgisini anlatmıştı. Ancak bazı kişiler sırf bundan cesaret alıp kurtuluş için kendilerine verilen zamanı günahlar içinde harcayarak dikkatsizce yaşamasınlar ve ölüm tarafından aniden yakalanmasınlar diye, çok kutsal Kilise babaları bu pazar gününü, Mesih'in ikinci kez geleceğinin hatırlanmasına ayırmışlardır. Bu sayede, Tanrı'nın insanların dostu olmak dışında herkese eylemlerinin karşılığını verecek olan en adil yargıç olduğunu da hatırlamış oluruz. Kutsal Kilise babalarının korkunç yargı gününü bize hatırlatmalarındaki amaç, bizi dikkatsizlik uykusundan erdem dolu işler için uyandırmak ve...

Azizler Günü Baba’ya, Oğul’a ve Kutsal Ruh’a <o:p></o:p> şan ve şeref olsun; başlangıçta olduğu gibi, <o:p></o:p> şimdi, daima ve ebediyen. Amin.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> bereketlenmiştir<o:p></o:p> zevkini RAB'bin Yasası'ndan alanlar <o:p></o:p> onlar kötülerin öğüdüyle yürümez,<o:p></o:p> günahkârların yolunda durmaz,<o:p></o:p> alaycıların arasında oturmazlar.<o:p></o:p> <o:p> </o:p>

Şabbat Günü ve hıristiyanlık... kutsal kitabı okudum, musa, Benden sonra sahte peygamberler gelecek, onlar doğaüstü mucizeler yapacaklar, tüm bunlara rağmen onlara inanmayın diyor, dolayısı ile yahudilerin neden isayı reddettikleride mantıklı görünüyor, bunların yanında, hıristiyanlar neden şabbat gününü kutlamıyorlar, kutluyorlarsa nasıl kutluyorlar bunu öğrenmek istedim...

Başmelekler Günü ( Katoliklik ) Bugün 29 Eylül günü Katolik Kilisesi Liturjik Takvimi'nde Başmelekler St. Michael, St. Raphael, St. Gabriel Günü'dür. Melekler Tanrı'nın hizmetçileri ve habercileridirler. Angel kelimesi bu anlama gelmektedir. Göksel varlıklardır ve insanlardan daha farklı bir şekilde yaratılmışlardır. Apocalypse (Vahiy) 12: 7-9 <sup></sup><sup></sup><sup></sup>

Noel Pagan geleneği mi? Noel ne zaman 24 aralık? 6 ocak? ERMENİLER NEDEN NOEL’İ 6 OCAK’TA KUTLUYOR? Genel olarak Ermeni Noeli olarak adlandırılan bayram, Mesih İsa’nın Kutsal Doğuşu’nun kutlandığı kutsal bir gündür. Noel, Ermeni Kilisesi’nde Allah’ın vahyolunmasını ve vücut bulması anlamına gelen “Asdvadz-a-haydnutyun” ana teması ile kutlanıyor. Mesih İsa’nın Beythlehem’de doğuşu ve otuz yaşında Ürdün Nehri’nde vaftiz olması Ermeniler’in Noel dönemindeki en önemli kutlamalarını oluşturuyor. Mesih’in Kutsal Doğuşu Ermeni Kilisesi’nde 6 Ocak tarihinde kutlanıyor. Bayram ayininin sonunda Çırorhnek (Suyun Kutsanması) töreni ile Mesih’in vaftizi kutlanıyor. Ermenilerin neden Noeli dünya geneliyle birlikte 25 Aralık’ta kutlamadıkları sıkça sorulan bir sorudur. Mesih’in Kutsal Doğuşu’nun tarihi kronolojik olarak net...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih