Ölümden sonra bebeklere ne olacak ?

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? konusu 522 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi. Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? Hassas bir konu Tamamen tanrının tasarrufunda olan bir konu Bebekler doğal ve en iyi şekilde yaratılmışdır,Ancak büyüdükçe çevresinden öğrendikleri ile kişiliği oluşur.Bir yandan vicdan öte yandan öğrendikleri ile vicdanlarıyla uyumlu yada ters yönde yaşarlar.Sonuçta kendine ve topluma yararlı yada zararlı olurlar.Ancak bu kişi hep aynı toplumdamı kalacak yada daha iyi yada daha kötü toplumamı gidecek, ve değişecekmidir,Rab bilir.Çünkü bizler geleceği bilemeyiz,sadece tahmin ederiz. Baba'nın gazabına uğramış şehirlerde bebeklerde ölüyor.İşte burda bir durmamız lazım.Bebek Baba'dan kopmuşluğumuzun cezası ile doğar.Ama henüz ekstra günah işlemişdir.On emre ters düşecek bir hareketi henüz yoktur.(Hayal dünyasında ve rüyalarında neler oluyor Rab bilir.Belkide Rab sürekli bebeğin hayal... Ölümden sonra bebeklere ne olacak ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? konusu 522 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi.

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-07-11, 21:30
datatip

Hassas bir konu
Tamamen tanrının tasarrufunda olan bir konu
Bebekler doğal ve en iyi şekilde yaratılmışdır,Ancak büyüdükçe çevresinden öğrendikleri ile kişiliği oluşur.Bir yandan vicdan öte yandan öğrendikleri ile vicdanlarıyla uyumlu yada ters yönde yaşarlar.Sonuçta kendine ve topluma yararlı yada zararlı olurlar.Ancak bu kişi hep aynı toplumdamı kalacak yada daha iyi yada daha kötü toplumamı gidecek, ve değişecekmidir,Rab bilir.Çünkü bizler geleceği bilemeyiz,sadece tahmin ederiz.
Baba'nın gazabına uğramış şehirlerde bebeklerde ölüyor.İşte burda bir durmamız lazım.Bebek Baba'dan kopmuşluğumuzun cezası ile doğar.Ama henüz ekstra günah işlemişdir.On emre ters düşecek bir hareketi henüz yoktur.(Hayal dünyasında ve rüyalarında neler oluyor Rab bilir.Belkide Rab sürekli bebeğin hayal dünyasında ve rüyalarında öz gerçeği öğretiyor sürekli bebeğe el veriyordur).Kötü bir ortamda Rab sürekli bebeğe el uzatmayacaksa bebek kötü biri olacakdır.Çünkü Rab iyiniyetini sürekli gösterecek ama çevresi bu iyiniyeti ezecek sonrada Rabbe saldıracakdır.Bir süre sonra Rab uzaklaşabilir.
Birde iyi bebek ölürse ne olabilir.
Biz ölümü kötü diye bellemişiz.Halbuki ölümden sonra yaşam var.Bebek
kendine ve başkalarına kötü olacağına Rab yanına almışda olabilir.
Bu nedenle Rabbin bir toplumu hepten cezalanadırdığında konuya birde bu pencereden bakabiliyorum

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ölümden sonra bebeklere ne olacak ?

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-07-11, 00:26
Işık90

Yönetim Notu: Lütfen Soru Panosu Kuralları'nı okuyunuz, sorular hristiyanlara sorulmaktadır, yalnızca hristiyan üyeler sorulara cevap verebilirler.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ölümden sonra bebeklere ne olacak ?

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-07-11, 14:01
inan

herkes gunah isledi ve tanrinin yuceliginden yoksun kaldi
bebek atalarindan kalan gunahi almis olarak dogar yani olumu
ve olmusse ise Adil tanrinin onunde aklanacaktir
cunku Tanri dunyayi yani bizleri cok sevdi
eminimki o bebekleride cok sevmistir

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-07-11, 20:44
datatip

datatip
Hassas bir konu
Tamamen tanrının tasarrufunda olan bir konu
Bebekler doğal ve en iyi şekilde yaratılmışdır,Ancak büyüdükçe çevresinden öğrendikleri ile kişiliği oluşur.Bir yandan vicdan öte yandan öğrendikleri ile vicdanlarıyla uyumlu yada ters yönde yaşarlar.Sonuçta kendine ve topluma yararlı yada zararlı olurlar.Ancak bu kişi hep aynı toplumdamı kalacak yada daha iyi yada daha kötü toplumamı gidecek, ve değişecekmidir,Rab bilir.Çünkü bizler geleceği bilemeyiz,sadece tahmin ederiz.
Baba'nın gazabına uğramış şehirlerde bebeklerde ölüyor.İşte burda bir durmamız lazım.Bebek Baba'dan kopmuşluğumuzun cezası ile doğar.Ama henüz ekstra günah işlemişdir.On emre ters düşecek bir hareketi henüz yoktur.(Hayal dünyasında ve rüyalarında neler oluyor Rab bilir.Belkide Rab sürekli bebeğin hayal dünyasında ve rüyalarında öz gerçeği öğretiyor sürekli bebeğe el veriyordur).Kötü bir ortamda Rab sürekli bebeğe el uzatmayacaksa bebek kötü biri olacakdır.Çünkü Rab iyiniyetini sürekli gösterecek ama çevresi bu iyiniyeti ezecek sonrada Rabbe saldıracakdır.Bir süre sonra Rab uzaklaşabilir.
Birde iyi bebek ölürse ne olabilir.
Biz ölümü kötü diye bellemişiz.Halbuki ölümden sonra yaşam var.Bebek
kendine ve başkalarına kötü olacağına Rab yanına almışda olabilir.
Bu nedenle Rabbin bir toplumu hepten cezalanadırdığında konuya birde bu pencereden bakabiliyorum
Burda yanlış bir ifade kullanmışım "Birde iyi bebekler ölürse ne olabilir" diye yazdım.
Burda gelecekte de kendine ve topluma yararlı olacak bebekleri kasteddim.
Yoksa tüm bebekler güzeldir
Rabde çocukların ve emzikteki bebeklerin agızlarından övgüler almışdır

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? konusuna benzer konular;

Ölümden sonra ne olacak? Soru: Ölümden sonra ne olur? Yanıt: Hıristiyan inancının içinde ölümden sonra ne olduğu hakkında yeterince görüş ayrılığı vardır. Bazıları, ölümden sonra herkesin son yargıya kadar “uyuyacağını” ve bundan sonra herkesin cennete ya da cehenneme gönderileceğini savunur. Başkaları, ölüm anında insanların anında yargılanıp sonsuzluğu geçirecekleri yerlere gönderildiklerine inanır. Daha başkaları, insanlar öldüğünde, ruhlarının nihai dirilişi, yargıyı ve sonra da sonsuz geleceklerinin kesinliğini beklemek için “geçici” bir cennete ya da cehenneme gönderiliğini savunur. Peki, Kutsal Kitap ölümden sonra ne olduğu konusunda tam olarak ne der? Kutsal Kitap ilk olarak, inanlılar Mesih’i Kurtarıcıları olarak kabul ettiklerinden ötürü, İsa Mesih’e iman eden kişilerin günahları bağışlandığı...

Ölümden sonra yaşam var mı? Soru: Öldükten sonra yaşam var mıdır? Yanıt: Ölümden sonra yaşam olup olmadığı evrensel bir sorudur. Eyüp, “İnsanı kadın doğurur, günleri sayılı ve sıkıntı doludur. Çiçek gibi açıp solar, gölge gibi gelip geçer... İnsan ölür de dirilir mi?” diyerek hepimizin hislerini dile getirir (Eyüp 14:1-2, 14). Bu soru, Eyüp gibi, hepimizin kafasını kurcalayan bir sorudur. Öldükten sonra bize tam olarak ne olur? Var oluşumuz basitçe son mu bulur? Yaşam kişisel büyüklüğe erişmek için bu dünyadan ayrılıp yeniden dönmeyi sağlayan bir döner kapı mıdır? Herkes aynı yere mi gider yoksa farklı yerlere mi gideriz? Gerçekten de bir cennet ve cehennem var mıdır? Kutsal Kitap bize, sadece ölümden sonra yaşam var olmakla kalmaz, sonsuz yaşam o kadar yücedir ki, “Tanrı'nın kendisini sevenler için...

İlahi varlık, evrim ve ölümden sonra hayat anketi İlahi varlık, evrim ve ölümden sonra hayat anketi İlahi varlık, evrim ve ölümden sonra hayat anketi Dünya çapında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 23 ülkede gerçekleştirilen ‘inanç araştırması’ çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Türkiye, yüzde 91 ile ‘Allah’a inanların en çok yaşadığı 2′nci ülke oldu. Birinci ülke ise Endonezya. Yüzde 2′lik ateist sayısı ile dünyada 18′inci sırada yer alan Türkiye’de, evrime inananların oranı ise yüzde 19 olarak belirlendi. Türkiye, evrime inananlar sıralamasında 20 ülkeyi geride bıraktı. Vatan gazetesinin haberine göre, Kanada merkezli araştırma şirketi Ipsos ve Reuters haber ajansının ortak çalışması olan “İlahi varlık, evrim ve ölümden sonra hayat” isimli araştırmada çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Aralarında Türkiye’nin de...

Ölümden Sonra.. Hrıstiyan inancına göre biz iman etmeyen kişiler.. öldükten sonra neler görüp neler yaşayacağız.. bizim inancımıza göre ******** bekliyor? sizde nasıl?

Ölümden sonra ne oluyor? (cevap) Ölümden sonra ne olacak sorusu şaşırtıcı olabilir. Kutsal Kitap, insan ne zaman son ebedi haline ulaşacağı konusunda apaçık cevap vermiyor. Kutsal Kitaptan öğreniyoruz ki, insan öldükten sonra, Mesihi kurtarıcı olarak kabul edip etmediğine bakarak ya cennete, ya da cehenneme alınıyor. Mesih inanlıları için ölümden sonraki hal, bedenden uzak ve Rable birlikte olmak demektir (2. Korintliler 5:6-8; Filipililer 1:23). Oysa Mesihe iman etmeyenler için ölümden sonraki hal, cehennemde sonsuz cezayı çekmek demektir (Luka 16:22-23). Bu noktada ölümden sonra ne olacak sorusunda karışıklık çıkabilir. Vahiy 20:11-15 cehennemde bulunanların hepsi �ateş gölü�ne atıldığını anlatıyor. Vahiy kitabının 21. ve 22. bölümü yeni gökü ve yeni yeryüzünü tarif ediyor. Ondan çıkarabiliriz ki, son dirilişe...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih