Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Profil İmzası ve Resmi.. konusu 4334 kez okundu, 43 kez cevaplandı. En son mesaj renaissance tarafından gönderildi. Profil İmzası ve Resmi.. Profilimin imza bölümünü bulamadım. Bazı arkadaşlarımızın imza kısmında İncil'den çok güzel kısımlar yazılmış, ben de yazmak istedim ama yazacağım yeri bulamadım. Aynı şekilde resim de yükleyemedim. Geçerli bir e mail adresi vermeme rağmen kişisel olarak mı ya da bütün standart kullanıcılar böyle mi? Yönetim Notu: Bu özellikler için özel üye olmak gerekir. Hesabınız özel üyeliğe yükseltilmiştir. Özel üye olmak isteyenlerin bize mesaj atması yeterlidir. Profil İmzası ve Resmi..

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Profil İmzası ve Resmi.. konusu 4334 kez okundu, 43 kez cevaplandı. En son mesaj renaissance tarafından gönderildi.

Profil İmzası ve Resmi.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-10-10, 22:52
Profil İmzası ve Resmi..
Halllelujah

Profilimin imza bölümünü bulamadım. Bazı arkadaşlarımızın imza kısmında İncil'den çok güzel kısımlar yazılmış, ben de yazmak istedim ama yazacağım yeri bulamadım. Aynı şekilde resim de yükleyemedim. Geçerli bir e mail adresi vermeme rağmen kişisel olarak mı ya da bütün standart kullanıcılar böyle mi?

Yönetim Notu: Bu özellikler için özel üye olmak gerekir. Hesabınız özel üyeliğe yükseltilmiştir. Özel üye olmak isteyenlerin bize mesaj atması yeterlidir.

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi..

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-10-10, 00:37
Profil İmzası ve Resmi..
Halllelujah

Teşekkür ederim. =)

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-10-10, 01:03
Profil İmzası ve Resmi..
Taylor

Acaba ben de özel üye olabilir miyim?

Yönetim Notu: Özel üye oldunuz.

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-10-10, 01:47
Profil İmzası ve Resmi..
Taylor

Çok teşekkürler

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-10-10, 17:14
Profil İmzası ve Resmi..
cenkkaraogullari

özel üye olmak istiyorum.

Yönetim Notu: Özel oldunuz sevgili kardeşim.

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi..

Profil İmzası ve Resmi.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Profil İmzası ve Resmi.. konusuna benzer konular;

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler! Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor.

Kierkegaard ve Resmi Hristiyanlık İnancı Benim sorum (umarim bu kez dogru yerde soruyorum) asagidaki gibi: Az once bir makale okudum. Makale, Kierkegaard ve Heidegger ekseninde Kaygi&Korku'yu incelemis. Makale, once Kierkegaard'in bireyselligini anlatiyor ve diyor ki: "Hristiyanligi resmi Hristiyan inancindan ayirarak, bir ic, mistik yasanti olarak Isa'nin kendisinde bulur. O Iseviligi degil, Isa'ligi, yani Tanri'yi ister. Ona gore Isa, insan degil, Tanri'dir. Bu bakimdan Kierkegaard, resmi Hristiyanlik inanciyla celisir." Ok. Kierkegaard'in "Eger mezar tasima bir sey yazabilseydim, 'O Birey' tumcesinden baska bir sey yazmazdim" diyecek kadar bireyci oldugunu biliyoruz. Hristiyanligi kisisel bir ic inanc olarak kavradigini biliyoruz. Aziz Paulus'un "sadece bir kisi sonuca ulasir" hukmunu Kierkegaard'in soyle acikladigini...

Tanrının resmi var mıdır ? her zaman aklıma takılmıştır tanrı nasıldır ve ne şekildedir diye acaba tanrının resmi var mıdır

Eşcinsellik konusunda Anglikan Kilisesi'nin resmi görüşü Bütün Anglikan Kilisesi'nin resmi görüşü olması için komün çapında yetkili bir toplantıda alınan karar olması gerekir. Böyle bir kararı alabilecek kurul/toplantı yalnız üç tanedir--Lambeth Toplantısı, Primateler Toplantısı, ve ACC. Eşcinsellik konusunda ise 1998 Lambeth Toplantısı'nda insan cinselliği hakkında alınan karar hala resmiyetini korumaktadır. Bu karar şöyledir: Karar 1.10 İnsan Cinselliği Bu toplantı; a. İnsan cinselliği hakkında ayrı yazılan raporu Kilise'ye tavsiye eder.

Papa, Türkiye'de, Katolik Kilisesi'nin resmi olarak tanınmasını istedi. Papa kiliseye imtiyaz istedi 19 Ocak 2007 Cuma 15:06 16. Benediktus, Vatikan'ın öteden beri dile getirdiği bu talebi, bugün Türkiye'nin yeni Vatikan Büyükelçisi Muammer Doğan Akdur'un güven mektubunu kabulü sırasında yaptığı konuşmada yineledi. "Türk Anayasasında herkes için güvence altına alınmış din özgürlüğünden Katoliklerin de yararlandırılması gerektiğini" ifade eden 16. Benediktus, "Türkiye'de Katolik Kilisesi, hukuki statüsünün tanınması hakkından istifade edebilmeli; (Türkiye Katolik) Piskoposlar Kurulu ile devlet yetkilileri arasında, olası sorunları çözümleyebilecek ve taraflar arasındaki iyi ilişkileri idame ettirebilecek bir diyalog hayata geçirilmelidir" dedi.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih