Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusu 2030 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj cengiz33 tarafından gönderildi. Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler! Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor. Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusu 2030 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj cengiz33 tarafından gönderildi.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-01-12, 23:58
Viper

Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler!

Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 03:20
FormerlySaul

Viper
Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler!

Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor.
Şeriat ülkesi olsaydık hocanız doğru söylüyor olabilirdi. Çok şükür durum bu değil.

Genede sokakta bağırsak "HRİSTİYANIM" diye yurt dışında "deli" derler bağırdığımız için ama burda öldürmek isteyen çıkabilir. :)

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 12:09
semuyaa

Yönetim Notu: Profilinizde protestan yazıyor ancak üyeleri Kuran okumaya davet ediyorsunuz...

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 15:54
Viper

Alıntı:
Şeriat ülkesi olsaydık hocanız doğru söylüyor olabilirdi. Çok şükür durum bu değil.

Genede sokakta bağırsak "HRİSTİYANIM" diye yurt dışında "deli" derler bağırdığımız için ama burda öldürmek isteyen çıkabilir. :)
Yönetim notu için teşekkürler ve sizede yazdığınız mesaj için. Biliyorum Hristiyan olduğum için çoğu arkadaşım tarafından dışlanacağım ama sonuçta doğru yolu buldum bu daha önemlidir. Ve bu idam işide İslam'ın gaddarlıklarından biridir. Konu kilitlenebilir cevabımı aldım ben. Tekrardan teşekkürler.

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 16:06
meurtre

Hoş geldin Kardeşim. Din hocası sizi çok güzel kandırmış.
Resmi olarak Hristiyan olmak isterseniz vaftiz olmanız gerekmektedir.
18 yaşından küçükler için aileden izin gereklidir ve 2 veya 3 sene arasında eğitim görürsünüz. Rabbin esenliği sizin üzerinizde olsun.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussunmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusuna benzer konular;

Hristiyan olmak istiyorum Merhaba.Hristiyan olmak istiyorum. konuyu epeyce araştırdım.Bir klisede gerekli kişilerle de konuşmak, sonra eğitimlere başlamak istiyorum. fakat biraz çekiniyorum. biraz da yakınımdaki kliseler hakkında pek bilgim yok. internette yeterli bilgiye ulaşamıyorum yada ben bulamıyorum.Bana en yakın kliseler bakırköyde yada yeşilköyde.. bir sorun daha var hangi gün açık olduklarını bilmiyorum ben bu kliselerin :/ Yönetim Notu: http://www.hristiyanolmak.com adresinde söylenenleri yaptınız mı?

hristiyan olmak istiyorum bir hafta önce karar verdim ve hristiyanların inançları benim için çok daha iyi biraz araştırma yaptım okudum iman ettim vaftiz olmak istiyorum gayet ciddiyim tekirdağda yaşıyorum fakat daha önce hiç kliseye gitmedim hatta buradaki kliseler kullanılıyor mu onu bile bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen istanbuldaki kliselere gelebilirim taksimdekilere ama birisi yardım etsin şimdi hemen neler yapmalıyım .... yaşım 18

hristiyan olmak, vaftiz olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum neler yapmam lazım sizin incili okumakla başla önerilerini bulunmadan önce soyleyeyım suan okumaktayım

Hristiyan olmak istiyorum. 19 yaşındayım ailem dahil olmak üzere etrafımdaki herkes müslüman bu nedenle Hristiyanlık dinine ait hiç bir şey bilmiyorum . İncil'i okumadım okumak istiyorum ama nerede bulurum bilmiyorum. Mezhepleri neler onları da bilmiyorum ama bilmek istiyorum . Doğru yolun Hristiyanlık olduğuna inanıyorum . Sizden beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Hristiyan olmak istiyorum? Uzun zamandır hristiyanlığa karşı bir ilgim var.Siteyi bir süredir geziyorum.İnternetten İncil'i okudum biraz.Parça parçada olsa. Bana çok doğru geldi.Okurken garip oluyorum ne bileyim. Anneme önceleri bana İncil alır mısın diyordum.Küçüktüm. Şimdi baya gencim.Neyse. Bana günah diyordu.Bizim evimizde bulunması günah vs. Anlamadım bende.Sonuçta kötü birşey değil ki. Dinimi değiştiricem diyordum.Onada günah diyordu. Ama ben inanıyorum,çok az bilgim var ama. Ve şey sorucaktım.Vaftiz olmak için ne kadar beklemeliyim? Yaşı olmaz biliyorum ama?? :/

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih