Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusu
2030 kez okundu,
13 kez cevaplandı. En son mesaj
cengiz33 tarafından gönderildi.
Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

30-01-12, 23:58
Viper
Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak
Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan
Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler!
Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor.
Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum.
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

31-01-12, 03:20
FormerlySaul
|
|
Viper
|
Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım ve bir kaç gün önce manevi olarak Hristiyan oldum ama resmi olarak hala İslam dinindeyim. Din dersi öğretmenimiz başka dine geçen devlet eliyle öldürülür demişti. Ailemdeki herkes müslüman ama görüşüme karşı çıkan yok. Şimdi bir çok kişi İslam'dan Hristiyanlık'a geçmiş anlamıyorum bu durumu. Türkiye'de idam yok ve bu durumda öldüremezler diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler!
Yönetim Notu: Din dersi hocanızın hayatta söylediği hiç bir şeye inanmayınız, söylediği şeyleri her zaman sorgulayınız. Hocanız sizi kandırmış görünüyor.
|
Şeriat ülkesi olsaydık hocanız doğru söylüyor olabilirdi. Çok şükür durum bu değil.
Genede sokakta bağırsak "
HRİSTİYANIM" diye yurt dışında "deli" derler bağırdığımız için ama burda öldürmek isteyen çıkabilir. :)
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-12, 12:09
semuyaa
Yönetim Notu: Profilinizde protestan yazıyor ancak üyeleri Kuran okumaya davet ediyorsunuz...
FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-12, 15:54
Viper
|
|
Alıntı:
|
Şeriat ülkesi olsaydık hocanız doğru söylüyor olabilirdi. Çok şükür durum bu değil.
Genede sokakta bağırsak "HRİSTİYANIM" diye yurt dışında "deli" derler bağırdığımız için ama burda öldürmek isteyen çıkabilir. :)
|
Yönetim notu için teşekkürler ve sizede yazdığınız mesaj için. Biliyorum
Hristiyan olduğum için çoğu arkadaşım tarafından dışlanacağım ama sonuçta doğru yolu buldum bu daha önemlidir. Ve bu idam işide İslam'ın gaddarlıklarından biridir. Konu kilitlenebilir cevabımı aldım ben. Tekrardan teşekkürler.
FORUMA ÜYE OLUN! /

31-01-12, 16:06
meurtre
Hoş geldin Kardeşim. Din hocası sizi çok güzel kandırmış.
Resmi olarak
Hristiyan olmak isterseniz vaftiz olmanız gerekmektedir.
18 yaşından küçükler için aileden izin gereklidir ve 2 veya 3 sene arasında eğitim görürsünüz. Rabbin esenliği sizin üzerinizde olsun.

Tanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussun

FORUMA ÜYE OLUN! /
Resmi olarak Hristiyan olmak istiyorum. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil