Soru Panosu - Sayfa 78

hristiyanlık Arşiv Sayfa 78 | HRİSTİYAN FORUM  : Soru Panosu - Sayfa 78

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Soru Panosu - Sayfa 78

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: « Birinci < 68 74 75 76 77 78

Soru Panosu rab isa mesih tanrı allah

Protestanlıkta Ruhbanlık var mıdır? konusu 611 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj 26-05-09 / 14:09 tarihinde muratsoyer tarafından gönderildi. Protestanlıkta ruhbanlık varmıdır cevaplarınız için teşekkür ederim... Soru Panosu Protestanlıkta ruhbanlık varmıdır cevaplarınız için teşekkür ederim... Protestanlıkta Ruhbanlık var mıdır?
hristiyan

Degnek alinacak mi? konusu 185 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 30-04-09 / 07:29 tarihinde admin1 Ken Block tarafından gönderildi. hata yok diyen şuna bir göz atsın öyleyse: (Markos 6 : 8-9) Yolculuk için yanlarına DEĞNEKten başka bir şey almamalarını söyledi. Ne ekmek, ne torba, ne de kuşaklarında para götüreceklerdi. Onlara çarık giymelerini söyledi. Ama, «İki mintan giymeyin» dedi. *** Soru Panosu hata yok diyen şuna bir göz atsın öyleyse: (Markos 6 : 8-9) Yolculuk için yanlarına DEĞNEKten başka bir şey almamalarını söyledi. Ne ekmek, ne torba, ne de kuşaklarında para götüreceklerdi. Onlara çarık giymelerini söyledi. Ama, «İki mintan giymeyin» dedi. *** Degnek alinacak mi?
hristiyan

eski alışkanlıklarımdan nasıl kurtulurum konusu 482 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj 26-04-09 / 13:23 tarihinde Yeni.bir.kullanıcı tarafından gönderildi. Doğru yolu, gerçeği ve gerçek sevgiyi ve imanı sonradan bulmuş birisi olarak son günlerde kendi kendime çok kızdığım olaylar yaşamaktayım.. Kısa bir süre öncesinde doğru yolu gerçek sevgiyi ve imanı bulmadan öncesinde uzun süre kabul etmesem de alışkanlık olarak ailemden gelen dinin bazı yükümlülüklerini düzenli olarak her gün yapıyor ve o şekilde yaşıyordum..bu inançla alakalı değil nasıl aldığımı bilmediğim alışkanlıklar yapışmış durumda.. gerek söz gerekse bazı alışkanlık haraketlerini yapmamak, tamamen o dine ait şeyler olduğu için uzak durmak için kendimi tutuyorum ama ister istemez unutup yaptığım şeyler oluyor, herhangi bir yere girerken arapça selam vermek veya selam verildiğinde aynı şekilde cevap vermemek (ki inancımı imanımı bilmeyenler neden allahın selamını almıyorsun... Soru Panosu Doğru yolu, gerçeği ve gerçek sevgiyi ve imanı sonradan bulmuş birisi olarak son günlerde kendi kendime çok kızdığım olaylar yaşamaktayım.. Kısa bir süre öncesinde doğru yolu gerçek sevgiyi ve imanı bulmadan öncesinde uzun süre kabul etmesem de alışkanlık olarak ailemden gelen dinin bazı yükümlülüklerini düzenli olarak her gün yapıyor ve o şekilde yaşıyordum..bu inançla alakalı değil nasıl aldığımı bilmediğim alışkanlıklar yapışmış durumda.. gerek söz gerekse bazı alışkanlık haraketlerini yapmamak, tamamen o dine ait şeyler olduğu için uzak durmak için kendimi tutuyorum ama ister istemez unutup yaptığım şeyler oluyor, herhangi bir yere girerken arapça selam vermek veya selam verildiğinde aynı şekilde cevap vermemek (ki inancımı imanımı bilmeyenler neden allahın selamını almıyorsun... eski alışkanlıklarımdan nasıl kurtulurum
hristiyan

''Yol Gerçek ve Yaşam Benim'' konusu 839 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj 11-04-09 / 23:25 tarihinde KaraYilan tarafından gönderildi. ''YOL GERÇEK VE YAŞAM BENİM'' hristiyan arkadaşlar bu söz hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim... Soru Panosu ''YOL GERÇEK VE YAŞAM BENİM'' hristiyan arkadaşlar bu söz hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim... ''Yol Gerçek ve Yaşam Benim''
hristiyan

Hristiyanlık ne vaad ediyor? konusu 2.438 kez okundu, 22 kez cevaplandı. En son mesaj 20-01-09 / 17:47 tarihinde kornelyuskoparan tarafından gönderildi. Size birşey sormak istiyorum.Hristiyanlık ne vadediyor. (Kurtuluş dışında çünkü her inanç kurtuluşu vadeder:)) Dua ile.. Soru Panosu Size birşey sormak istiyorum.Hristiyanlık ne vadediyor. (Kurtuluş dışında çünkü her inanç kurtuluşu vadeder:)) Dua ile.. Hristiyanlık ne vaad ediyor?
hristiyan

Soru Panosu isa peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: « Birinci < 68 74 75 76 77 78

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih