Soru Panosu - Sayfa 26

Soru Panosu - Sayfa 26 : Soru Panosu - Sayfa 26 | HRİSTİYAN FORUM 

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Soru Panosu - Sayfa 26 sayfasını paylaşmak için adres:

İsa Mesih neye dua ediyordu ? 287
Soru Panosu Sevgili arkadaşlar, forumunuz çok anlamlı. Çünkü bazı şeyler salt incili okumakla değil; onun yerine sorular sorarak ve cevaplar alarak daha içinden çıkılır bir hale geliyor. Soruma gelecek olursak: İsa Mesih neye dua ediyordu. Eğer...

Hristiyanlıkta Tesbih 3.014
Soru Panosu Sevgili kardeşlerim esenlikler sizinle olsun.. Sizden bu konuda yardım istiyorum ki maalesef yeterli bilgi sahibi değiim. Çok sevdiğim kardeşlerimden birine tesbih yapıp hediye etmek istiyorum fakat yapılış tarzını ve boncuk sayısını maalesef...

İsa'nın Yuhanna. 10. bölümde anlatmak istediği 654
Soru Panosu <SUP>33</SUP>Yahudiler şöyle cevap verdiler: «Seni iyi işlerden ötürü değil, küfür ettiğin için taşlıyoruz. İnsan olduğun halde Tanrı olduğunu ileri sürüyorsun.» İsa şu karşılığı verdi: «Yasanızda, `Siz ilahlarsınız, dedim' diye yazılı değil mi?...

İsa Mesih ve ilk Hristiyanlar ilk komünistler miydiler? 657
Soru Panosu İncil'de İsa Mesih'in binlerce aç insanı ücretsiz doyurduğu, yine binlerce insana ücretsiz hekimlik yaparak iyileştirdiği geçiyor. Bazı yerlerde İsa, "varınızı yoğunuzu satın, yoksulları doyurun" diyor. İsa'nın göğe alınmasından sonra ilk...

Farklar olsada bir yerde birleşebilirmiyiz 347
Soru Panosu Günümüzde birçok insan (ki bunun içinde bende olabilirim yargılamak için söylemiyorum) pek ahlak değerlerine önem vermiyor ve bununla kalmayıp böyle bir tarzı, yaşamı savunuyorlar. İslam'a mensup olan insanlara böyle bir ortamda yakınlık...

Luka 19:11 392
Soru Panosu O bölümde anlatılan güvenilirlik sınavı ne anlama geliyor? Tanrı bize yarattığı şeylere hükmetme olanağı mı verecek? O'nun mirasçıları mıyız "Tanrı'nın Çocukları" olarak? Aden Bahçesi'nde bize söylediği "dünyaya yayılın, egemen olun" sözü gerçek...

Hrisitiyanlık'ta islam dini kesinlikle tanınmazmı? 534
Soru Panosu Hristiyanlığı bütün mezheplerinde durum aynı mı? islamın din olabileceği ihtimalinin dile getirildiği bir hristiyan mezhebi var mı? Yonetim notu:yoktur

Hristiyanlıkta Hz. Adem ve Hz. Havva'ya bakış 705
Soru Panosu Hz. Adem ve Hz Havva'nın çocukları nasıl çoğalmıştır? bir rivayete göre hz. Havva'nın her defasında ikizler doğurduğu, bu ikizlerden birinin erkek birinin kız olduğu ve bu ikizlerden birinin erkeği ile ötekinin kızı evlendiği söyleniyor. ...

Nesnel mucize var mıdır? 551
Soru Panosu Merhaba, Son birkaç günde hristiyanlara ait olan ve tamamı da sübjektif/öznel/kişisel tecrübelere dayanan birçok mucize hikayesi okudum. Malumunuz bu kişisel tecrübe hikayeleri hristiyanlıkta olduğu kadar müslümanlık ve başka dinlerde de...

ARİUS KAFİR MİYDİ HRİSTİYANMIYDI 342
Soru Panosu ARİUS hz.isa ya TANRI değil demekte tanrı ile melekler arasında demektedir ARİUS dinden çıkmışmıdır bir de ARIUS bu bulguyu ŞU ANKİ kabul ettiğimiz incillere göre dayanarak yapıyorsa -ki bu incillerde hz.İSA ya açık açık TANRI demektedir nasıl...

Protestanlıkta Ruhbanlık var mıdır? 439
Soru Panosu Protestanlıkta ruhbanlık varmıdır cevaplarınız için teşekkür ederim...

Degnek alinacak mi? 161
Soru Panosu hata yok diyen şuna bir göz atsın öyleyse: (Markos 6 : 8-9) Yolculuk için yanlarına DEĞNEKten başka bir şey almamalarını söyledi. Ne ekmek, ne torba, ne de kuşaklarında para götüreceklerdi. Onlara çarık giymelerini söyledi. Ama, «İki...

eski alışkanlıklarımdan nasıl kurtulurum 389
Soru Panosu Doğru yolu, gerçeği ve gerçek sevgiyi ve imanı sonradan bulmuş birisi olarak son günlerde kendi kendime çok kızdığım olaylar yaşamaktayım.. Kısa bir süre öncesinde doğru yolu gerçek sevgiyi ve imanı bulmadan öncesinde uzun süre kabul etmesem de...

''Yol Gerçek ve Yaşam Benim'' 757
Soru Panosu ''YOL GERÇEK VE YAŞAM BENİM'' hristiyan arkadaşlar bu söz hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Kâbe ve Hristiyanlık 3.857
Soru Panosu Sizlere sormak istediğim bir soru var.Kabe Hristiyanlar için kutsal bir yermidir?Cevap verebilirseniz sevinirim. SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Hayır değildir.

Hristiyanlık ne vaad ediyor? 2.222
Soru Panosu Size birşey sormak istiyorum.Hristiyanlık ne vadediyor. (Kurtuluş dışında çünkü her inanç kurtuluşu vadeder:)) Dua ile..

Soru Panosu - Sayfa 26 sayfasını paylaşmak için adres:

26-Soru Panosu - Sayfa 26 : Soru Panosu - Sayfa 26 | HRİSTİYAN FORUM 

Soru Panosu - Sayfa 26

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler