Sevgili konusu?

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Sevgili konusu? konusu 823 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi. Sevgili konusu? Kardeslerim ben siteye pek bakamadım sevgili ile ilgili belki bu konu vardır varsa özür dilerim ama cevaplarsanız sevinirim benim sevglim müslüman ve asıl sorum hristiyanlıkta sevgilinin yeri nedir? yani evli deyiliz dogal olarak ve ne kadar yakın olmam gerek falan tam acıklarsanız memnun olurum. Sevgili konusu?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sevgili konusu? konusu 823 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi.

Sevgili konusu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-10, 12:55
Sevgili konusu?
zcys84

Kardeslerim ben siteye pek bakamadım sevgili ile ilgili belki bu konu vardır varsa özür dilerim ama cevaplarsanız sevinirim benim sevglim müslüman ve asıl sorum hristiyanlıkta sevgilinin yeri nedir? yani evli deyiliz dogal olarak ve ne kadar yakın olmam gerek falan tam acıklarsanız memnun olurum.

Sevgili konusu?

Sevgili konusu?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sevgili konusu?

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-10, 14:59
Sevgili konusu?
V E R A

zcys84
Alıntı mesaj
Sayın zcys 84

Eğer bir Hristiyan sanız ve Kutsal Kitabı okumuşsanız bunun cevabının ne olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum .

Sevgiler

Sevgili konusu?

Sevgili konusu?

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-10, 15:02
Sevgili konusu?
NCyril

Size tavsiyelerim olacak...
1- İslam'a küfretmeyin sevgilinizin yanında
2- Israrla Müjde'yi anlatmaya çalışmayın
3- Ailesine hemen söylemesin Hristiyan olduğunuzu
4- Bir kere de olsa Kilise'ye davet edin beraber gidin
5- Sevgilinizin Hristiyan olması için dua edin

Tecrübe konuşuyor. Acılarla elde edilmiş tecrübe konuşuyor. =)

Sevgili konusu?

Sevgili konusu?

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-03-10, 12:52
Sevgili konusu?
zcys84

2 nizede teşekkür ederim bu tecrübelerden faydalanıcam ama inandıgımız inançta sevgilinin yeri nedir onu ögrenmek istedim yani sonucta su anda evli deyiliz ve bu derece yakın olmam günah sayılırmı?

Sevgili konusu?

Sevgili konusu?

Sevgili konusu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-03-10, 14:03
Sevgili konusu?
NCyril

Ne derece yakın olduğuna bağlı...
İncil'i okuduysan ne derece yakın olunabileceğini biliyorsundur.
Şöyle diyeyim bence öpüşmeden ileri gidilmemeli.
Ayrıca çok dikkat et, insan hemen düşebiliyor bu konularda günaha.
Bir de ciddi olmadan sırf eğlencesine sevgili olmak inancımıza uygun değil diye düşünüyorum.

Sevgili konusu?

Sevgili konusu?

Sevgili konusu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Sevgili konusu? konusuna benzer konular;

Sevgili Kardeşlerim Şimdiden Dualarınıza İhtiyacım Var Bir insan ailesi ve sevdikleri için daima daha iyisini iyilerini yapmak ister, tabii doğru ve de güzel yoldan ve Rabb de bu duygu ve de fiilleri destekler, ama genede hep birlikte Rabb den dualarımızla istersek bu daha da güçlü olur kanaatindeyim. 16 Haziran da saat 14 30 da LYS ingilizce sınavına gireceğim, istediğim bölüm istanbul üniversitesi rus dili edebiyatı bölümüdür, bunun için Rabb in yardımını, ve bununla birlikte sizlerinde değerli dualarınınızı eksik etmemenizi istiyorum, durmumun gerçekeleşebilmesi için gereken ivmeyi kazanmasını temenni ediyorum Rabb den ve de Ona inanıyorum, çünkü Sevgili İsa o daima yalnızın ve de zorda olanın yanında hiç kuşkusuz, O umudumuzdur Şükürler olsun ki, Şan ve de Şeref Sana Olsun Sevgili İsa, Göklerde ki Yüce Babamız, Kutsal Ruh ve İsa...

Sevgili Kardeşlerim Sizlerde Dualarınızı İstiyorum 21 Mart'ta işimden oldum, o günden beri iş arıyorum, ailem var ve de endişeleniyorum.Rabbin benim ve ailem için doğru kapıyı açması için dua ediyorum.Sizlerde dualarınız ile destek verirseniz müteşekkür olurum. Rab hayatlarınızı ve de yaşamlarınızı aydınlık ve de bereketli kılsın İsa Mesihin adıyla,Amin!! Bakırköy Hayat Sözü Kilisesi

Sevgili Kardeslerim; Kardeslerim daha once forumumuzda olan bir etkinlige rastladim , her ayin 2 sinde farkli mezheplerden insanlarin bulusup dua etmesiyle ilgiliydi. Sizlerden istegim bu tarz seyler tekrar yapabiliriz. ( gerci devam edip etmedigini bilmiyorum ama ) Devam ediyorsa bu etkinlige bizde katilabiliriz yada haftada belirli bir gun ayirarak biraraya gelip dualar edebiliriz.. Bunun icin fikri olan kardeslerim varsa lutfen paylassin.... Rab Sizi bereketlendirsin , Sevgiyle kalin...

Merhaba Sevgili kardeşlerim Sorunumdan bahsetmiyorum sadece hissettiklerimi yazıyorum size Bunalıyorum çocuklar duvarlar üstüme öyle bir geliyorki çıkamıyorum , yüreğim hazmetmiyor atamıyorum aklımdan Yüreğim kanıyor sanki sanki yüreğime elektrik çarpmış gibi ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum

Sevgili Jude ve Radika Jude'un Radika'dan geçmişteki bir davranışından ötürü özür dilemesini çok beğendim. Ve açıkçası bende de özür dilemek konusunda bir istek var. Sevgili Radika, Hatırlıyor veya hatırlamıyor olabilirsin, ama geçmişte tartışma yaşamıştık. Orada eğer sözlerim çok kırıcı olduysa senden özür dilerim. O zamanlar tartışmalarda çok çok agresiftim. Başka Müslüman üyeleri de kırdıysam onlardan da içten bir şekilde özür dilerim. Sevgili Jude,

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih