Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ?

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusu 738 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj meurtre tarafından gönderildi. Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? Sevgili kardeşlerim kaç aydan beridir sitede yoktum ama dün öyle bir şey başıma geldi ki bunun için yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Dün gece yatmadan önce biraz kutsal kitap okudum. Her gece yaptığım gibi yatmadan önce odama çekildim ve dua ettim. Ama bu duadan sonra kaç aydan beridir yapmadığım bir şey yaptım ve Meryem anamıza da dua ettim. Son sözüm ise lütfen anamız bu duamı oğluna götür dedim. Yattıktan sonra saat kaç bilmiyorum birden uyandım konuşamıyordum gözlerim açık ama hiç bir şey yapamıyordum ve siyah bir şey yaklaştı dumandan gibiydi yüzü yoktu sadece ağzı vardı ve o anda Rab İsa adına git deyince gitti ama anlamadığım bu dün bana 4 veya 5 kere oldu ve hepsinde Mesihin adını ağzına aldığımda gitti. Bu ne demek sizce o eski meleğin bir oyunumu... Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusu 738 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj meurtre tarafından gönderildi.

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-09-11, 21:40
meurtre

Sevgili kardeşlerim kaç aydan beridir sitede yoktum ama dün öyle bir şey başıma geldi ki bunun için yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dün gece yatmadan önce biraz kutsal kitap okudum. Her gece yaptığım gibi yatmadan önce odama çekildim ve dua ettim. Ama bu duadan sonra kaç aydan beridir yapmadığım bir şey yaptım ve Meryem anamıza da dua ettim. Son sözüm ise lütfen anamız bu duamı oğluna götür dedim. Yattıktan sonra saat kaç bilmiyorum birden uyandım konuşamıyordum gözlerim açık ama hiç bir şey yapamıyordum ve siyah bir şey yaklaştı dumandan gibiydi yüzü yoktu sadece ağzı vardı ve o anda Rab İsa adına git deyince gitti ama anlamadığım bu dün bana 4 veya 5 kere oldu ve hepsinde Mesihin adını ağzına aldığımda gitti. Bu ne demek sizce o eski meleğin bir oyunumu yoksa kafamda biten bir şey mi.

Rabbin esenliği sizin üzerinizde olsun.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussunmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ?

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-09-11, 22:54
datatip

meurtre
Sevgili kardeşlerim kaç aydan beridir sitede yoktum ama dün öyle bir şey başıma geldi ki bunun için yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dün gece yatmadan önce biraz kutsal kitap okudum. Her gece yaptığım gibi yatmadan önce odama çekildim ve dua ettim. Ama bu duadan sonra kaç aydan beridir yapmadığım bir şey yaptım ve Meryem anamıza da dua ettim. Son sözüm ise lütfen anamız bu duamı oğluna götür dedim. Yattıktan sonra saat kaç bilmiyorum birden uyandım konuşamıyordum gözlerim açık ama hiç bir şey yapamıyordum ve siyah bir şey yaklaştı dumandan gibiydi yüzü yoktu sadece ağzı vardı ve o anda Rab İsa adına git deyince gitti ama anlamadığım bu dün bana 4 veya 5 kere oldu ve hepsinde Mesihin adını ağzına aldığımda gitti. Bu ne demek sizce o eski meleğin bir oyunumu yoksa kafamda biten bir şey mi.

Sevgili kardeşim,akıl oyunumu,şeytanmı diye iki konuda dikkate aldığımda;şeytansa belliki Meryem Ana'yı anman onu rahatsız etmiş ama yok akıl oyunu ise bir yorum daha yaparsam:Protestansın ve sadece Rabbe dua etmeli diye bilirsin ama Meryem Ana'ya dua edip bunu Rabbe ulaştırmanı istemen bile protestanlığın etkisinde rabbe ulaştırmasını istedin.Bir tür bildiğine değişik davranman sana bu karabasanı göstermiş olabilir.
Pek yardımcı olduğumu sanmıyorum ama bir ses vermek istedim
Ve Rab İsa adına git dediğinde gitmeside eğer kötü bir ruh yorumunu atlarsam;Rabbe inancın,ona güvenin ne kadar derin olduğunu,esenliğini hissettiğini gösterir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-09-11, 23:18
Rabbe.Aşık

Sevgili kardeşim bu olay gerçekten etkileyici hiç bir anlam veremiyorum ancak eminimki aklınızdan oluşan bir şey degil , kesin bir manası var ama çözemedim lütfen bir gelişme veya aynı olay başına gelirse bizle paylaş

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-09-11, 23:25
Rab İyidir

meurtre

Bazen uyku sırasındaki REM safhasında böyle bir durum oluyor,yani birden bire bilinç yerine geliyor,kişi uyanıyor fakat beyin hala kişiyi uykuda sandığı için komut vermiyor,bu yüzden kişi hareket edemiyor ve uyanıkken rüya görmeye devam ediyor.bu durumun bir adı vardı ama bilmiyorum,belki o olabilir.Şeytanda bunu fırsat bilerek sana saldırmak istemiş olabilir,fakat gördüğün gibi Rabbimizin adını andığımızda onun düşmanı olan herşey kaçıyor :) hamd olsun.

Yönetim Notu: Karabasan

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-09-11, 01:46
meurtre

Teşekkür ederim kardeşlerim. Ben şu anda Protestan kilisesine gidebiliyorum ama bir kaç aydan beridir Ortodoks inancındayım ama kilisemi değiştirmediğim için forumda da değiştirmedim.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussunmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusuna benzer konular;

Manastırda yaşamak mı yoksa müjdeyi duyurmak mı? manastırda keşiş mi olmak yoksa müjdeci mi olmak Rabbin isteğidir?

İsa Mesih üç gün sonra mı, yoksa üçüncü gün mü dirildi? Soru: İsa bir Cuma günü mü çarmıha gerilmişti? Eğer bir Cuma günü çarmıha gerildiyse ve bir Pazar günü ölümden dirildiyse mezarda nasıl üç gün geçirmiştir? Yanıt: Kutsal Kitap İsa’nın haftanın hangi gününde çarmıha gerildiğini kesin bir şekilde söylemez. Bu konuda en yaygın olan görüşler bu olayın bir Cuma ya da bir Çarşamba gününde gerçekleştiğinden yanadır. Ancak bazıları, hem Cuma ve hem de Çarşamba günüyle ilgili savunuların bir karışımını kullanarak İsa’nın Perşembe günü çarmıha gerildiğini iddia ederler. İsa, Matta 12:40’da, “Yunus, nasıl üç gün üç gece o koca balığın karnında kaldıysa, İnsanoğlu da üç gün üç gece yerin bağrında kalacaktır”demiştir. İsa’nın Cuma günü çarmıha gerildiğini savunanlar O’nun mezarda üç gün kaldığının söylenebilmesinin hâlâ geçerli olduğu bir yolun...

yoksa her hayal gerçek mi Yine marjinal bir soru ile karşınızdayım.Rab İsa , Bir kadına şehvetle bakanın zaten o kadınla zina ettiğini vurguluyor.Bu çok müthiş bir kapımı aralıyor.Yoksa hayalimde işlediğim her suç,gerçekmi.Yalan söylemeyi düşünmekle,yalan söylemekte aynı kalıba giriyormu.Benim yorumum şu:Günah işlersem kayıp koyun olurum ama her günah,hayalde yada gerçekte işliyeyim benim esenliğimden çalıyor.Yalan söylemeyi düşünmekle esenliğim gidiyor tamam ama dilimle yalan söylersem,bu günahın içine dahada girdiğimi,günahdan dönüş yolumun dahada uzun olduğunu gösterir.Diyeceksinizki günahın küçüğü yada büyüğü yoktur diye ama günahın içine ne kadar battıysam geri dönüş yolum o kadar uzar.Bir insanı öldürmeyi düşünmekle,gerçek hayatta öldürmek arasındaki fark bir düşüncenin onu öldürmeye itmez yığın araz,düşünce...

Kilisede sadelik mi yoksa ihtişam mı? Bu husustaki makaleme sevgili Lighthouse kardeşimin son bir kaç gündür Elçisel kilise ve Protestan ibadeti arasındaki farklılıklar hakkında yapılan tartışmadaki bir paylaşımını alıntılayarak başlamak istiyorum. Öncelikle liturjik uçta bulunan, elçisel kilise geleneğini sahiplenen Hristiyanların (Ortodokslar,Katolikler,bazı Anglikanlar ve bir kısım Lutheranlar) ''şekilci'' , ''ritualist'' olarak eleştirilen liturjide zengin,ibadette görkemli ve mimaride şaşalı ibadetleri,ayinleri ve Reform geleneğini benimsemiş Protestanların kendilerine göre ''sade'' , ''minimalize edilmiş'' dua toplantıları arasında bir mukayeseye girişmeden,önemli olanın 'samimi,içten niyet' olması gerektiğinin ve tarzlar ne olursa olsun amacın Rab'be övgüler sunup ona ruhta tapınma olduğunun altını çizelim. ...

Yahya İlyas mı?yoksa değil mi? Yahya'nın Birinci Tanıklığı (Mat.3:1-12; Mar.1:7,8; Luk.3:15-17) <SUP>19</SUP>Yahudi yetkililer "Sen kimsin?" diye sormaları için, Yeruşalim'den Yahya'ya kâhinlerle Levililer'i gön­derdiler. Bunun üzerine Yahya tanık­lıkta bulundu. <SUP>20</SUP>Hiçbir şeyi inkâr et­meden açık açık konuştu. "Ben Me­sih değilim" yolundaki bildirisi çok açıktı. <SUP>21</SUP>"Öyleyse kimsin? İlyas mısın sen?" diye sordular. Yahya, "Deği­lim" dedi. "Sen o peygamber misin?" sorusuna da, "Hayır" diye karşılık ver­di. <SUP>22</SUP>Bu kez, "Öyleyse kim olduğunu söyle de bizi gönderenlere yanıt vere­lim" dediler, "Sen kendin için ne di­yorsun?" <SUP>23</SUP>Yahya Yeşaya Peygam­ber'in şu bildirisini aktararak onları yanıtladı:" 'Rab'bin yolunu düzleyin' diye çölden haykıranın sesiyim ben."...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih