Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusu
738 kez okundu,
10 kez cevaplandı. En son mesaj
meurtre tarafından gönderildi.
Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

20-09-11, 21:40
meurtre
Sevgili kardeşlerim kaç aydan beridir sitede yoktum ama dün öyle bir şey başıma geldi ki bunun için yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Dün gece yatmadan önce biraz kutsal kitap okudum. Her gece yaptığım gibi yatmadan önce odama çekildim ve dua ettim. Ama bu duadan sonra kaç aydan beridir yapmadığım bir şey yaptım ve Meryem anamıza da dua ettim. Son sözüm ise lütfen anamız bu duamı oğluna götür dedim. Yattıktan sonra saat kaç bilmiyorum birden uyandım konuşamıyordum gözlerim açık ama hiç bir şey yapamıyordum ve siyah bir şey yaklaştı dumandan gibiydi yüzü yoktu sadece ağzı vardı ve o anda Rab İsa adına git deyince gitti ama anlamadığım bu dün bana 4 veya 5 kere oldu ve hepsinde Mesihin adını ağzına aldığımda gitti. Bu ne demek sizce o eski meleğin bir oyunumu yoksa kafamda biten bir şey mi.
Rabbin esenliği sizin üzerinizde olsun.
Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ?

Tanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussun

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

20-09-11, 22:54
datatip
|
|
meurtre
|
Sevgili kardeşlerim kaç aydan beridir sitede yoktum ama dün öyle bir şey başıma geldi ki bunun için yardımınız lazım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Dün gece yatmadan önce biraz kutsal kitap okudum. Her gece yaptığım gibi yatmadan önce odama çekildim ve dua ettim. Ama bu duadan sonra kaç aydan beridir yapmadığım bir şey yaptım ve Meryem anamıza da dua ettim. Son sözüm ise lütfen anamız bu duamı oğluna götür dedim. Yattıktan sonra saat kaç bilmiyorum birden uyandım konuşamıyordum gözlerim açık ama hiç bir şey yapamıyordum ve siyah bir şey yaklaştı dumandan gibiydi yüzü yoktu sadece ağzı vardı ve o anda Rab İsa adına git deyince gitti ama anlamadığım bu dün bana 4 veya 5 kere oldu ve hepsinde Mesihin adını ağzına aldığımda gitti. Bu ne demek sizce o eski meleğin bir oyunumu yoksa kafamda biten bir şey mi.
|
Sevgili kardeşim,akıl oyunumu,şeytanmı diye iki konuda dikkate aldığımda;şeytansa belliki Meryem Ana'yı anman onu rahatsız etmiş ama yok akıl oyunu ise bir yorum daha yaparsam:Protestansın ve sadece Rabbe dua etmeli diye bilirsin ama Meryem Ana'ya dua edip bunu Rabbe ulaştırmanı istemen bile protestanlığın etkisinde rabbe ulaştırmasını istedin.Bir tür bildiğine değişik davranman sana bu karabasanı göstermiş olabilir.
Pek yardımcı olduğumu sanmıyorum ama bir ses vermek istedim
Ve Rab İsa adına git dediğinde gitmeside eğer kötü bir ruh yorumunu atlarsam;Rabbe inancın,ona güvenin ne kadar derin olduğunu,esenliğini hissettiğini gösterir.

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /

20-09-11, 23:18
Rabbe.Aşık
Sevgili kardeşim bu olay gerçekten etkileyici hiç bir anlam veremiyorum ancak eminimki aklınızdan oluşan bir şey degil , kesin bir manası var ama çözemedim lütfen bir gelişme veya aynı olay başına gelirse bizle paylaş
FORUMA ÜYE OLUN! /

20-09-11, 23:25
Rab İyidir
|
|
meurtre
|
|
Bazen uyku sırasındaki REM safhasında böyle bir durum oluyor,yani birden bire bilinç yerine geliyor,kişi uyanıyor fakat beyin hala kişiyi uykuda sandığı için komut vermiyor,bu yüzden kişi hareket edemiyor ve uyanıkken rüya görmeye devam ediyor.bu durumun bir adı vardı ama bilmiyorum,belki o olabilir.Şeytanda bunu fırsat bilerek sana saldırmak istemiş olabilir,fakat gördüğün gibi Rabbimizin adını andığımızda onun düşmanı olan herşey kaçıyor :) hamd olsun.
Yönetim Notu: Karabasan
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-09-11, 01:46
meurtre
Teşekkür ederim kardeşlerim. Ben şu anda Protestan kilisesine gidebiliyorum ama bir kaç aydan beridir Ortodoks inancındayım ama kilisemi değiştirmediğim için forumda da değiştirmedim.

Tanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussun

FORUMA ÜYE OLUN! /
Şeytandan mı yoksa aklımdan mı ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil