HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
SORU sayfasını paylaşmak için adres:
SORU
ömer1983 SORU
MÜSLÜMAN OLAN BİR KİŞİ AİYİN GÜNÜNDE KİLİSELERE GİREBİLİRMİ?CAVEBINIZI BEKLİYORUM...
SORU
Katolikmoderator SORU
ömer1983
MÜSLÜMAN OLAN BİR KİŞİ AİYİN GÜNÜNDE KİLİSELERE GİREBİLİRMİ?CAVEBINIZI BEKLİYORUM...
kardeşler merhaba kilisemizde 24 aralık aksam saat 7'de buyuk ayin düzenlenecek.. istanbul ve diğer buyuk sehirlerdeki katolik cemaatin çoğu kilisemizde olacaklar..
ve noel gunu 25 aralıkta gene saat aksam 7'de kilisemizde ayin yapılacaktır. (ayinler buyuk kilisede olacaktır)
her iki gun ayin sonrası resepsiyon/kokteyl verilecektir.
gelmek isteyen kardeşlere duyrulur..
selametle
nicole
ömer bey
galiba forumu okumuyorsunuz.. lutfen biraz dha dikkat.. bakın sayfanın ustunde arama kısmına ayn yazsanız onlarsa sayfa gelcek.. ben denedim kendi yazdııgım mesajı buldum.. gelmek isteyenden kasıt forumdaki kardeşlerin hepsidir açıkçası..
bu vesileyle lütyfen en azından forum kurallarına biraz dikkat etseniz hani diyorum..
selametle
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir. Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
Teolojik bir soruMerhaba arkadaşlar,
bir tercüme yaparken çok güzel bir soru ile karşılaştım, sizlerle paylaşmak istedim.
Tanrı'yı kendimiz için mi seviyoruz, Tanrı'nın kendisi için mi?
selamlar
Yuhanna
Vaftizle ilgili bir soruÖncelikle tüm Hristiyan kardeşlerime selam olsun.
Sormak istediğim soru şu; protestan olmayan ortodoks veya katolik birisi protestan inancında olduğu gibi denizde vaftiz olabilir mi? bu soruyu imanlı bir arkadaşım için soruyorum kendisi katolik...
Önemli Soru(lar)İlk önce ben henüz hristiyan değilim fakat olmak üzereyim. Ancak önemli sorularım olacak.
1.Vaftiz olacaksınız ama katolik olacaksınız bunun için katolik kilisesine gitmek mi gerekiyor. Yani orada mı vaftiz olmak gerekiyor. Örneğin bir...
Methodistlerle ilgili bir soru?Merhaba,
kendimi tanitiyim benim adim Gökhan ve 19 yasindayim.
Ben 3 sene önce RAB Isa yi kabul ettim.
Sormak istedigim soru bir Kiliseyle ilgili.
Benim bir arkadasim var kendisi Church of the Nazarene adli Kiliseye gidiyor simdi bilmek...
2. samuel den bir soruMerhaba arkadaşlar, aklıma takılan bir soru var. 2. Samuel 12/8 de RAB "Sana efendinin evini verdim, karılarını da koynuna verdim." diyor, bu "koynuna" kısmını pek anlamadım. RAB eski ahit te çok eşliliğe karşı çıkmıyorken Yeni ahit te tek eşliliği...