st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati konusu 1410 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi. st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati Kardeşlerim.. St.Antuan'da Türkçe ayinler hep akşam saati.. Bu yüzden St. Antuan günü Salı sabahı olan ayinden başka ayine düzgün katılamıyorum. Ne yazık ki Noel'de de bu böyle.. Bütün ayinler akşam saati.. Özellikle Türkçe olanlar en geç saatte yani son ayin. Bu yüzden yaşımında itibariyle katılamıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Türkçe Ayin daha öne alınması.. Cemaat açısından daha iyi olabilir. Çünkü ben ve benim gibi küçük Hristiyan kardeşler.. Türkçe ayinlere katılmak istiyor. Veyahut.. İngilizce ayine katılsam zorlanır mıyım? st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati konusu 1410 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi.

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-12-10, 12:56
Stanley Nickholas Stone

Kardeşlerim.. St.Antuan'da Türkçe ayinler hep akşam saati.. Bu yüzden St. Antuan günü Salı sabahı olan ayinden başka ayine düzgün katılamıyorum. Ne yazık ki Noel'de de bu böyle.. Bütün ayinler akşam saati.. Özellikle Türkçe olanlar en geç saatte yani son ayin. Bu yüzden yaşımında itibariyle katılamıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Türkçe Ayin daha öne alınması.. Cemaat açısından daha iyi olabilir. Çünkü ben ve benim gibi küçük Hristiyan kardeşler.. Türkçe ayinlere katılmak istiyor. Veyahut.. İngilizce ayine katılsam zorlanır mıyım?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-12-10, 14:31
atakan1100

Kesinlikle katılıyorum, bende o kadar çok istememe rağmen geç saatte olduğu için katılamıyorum ne yazık ki, Noel Ayininden bahsediyorum, saat 18.00 yine bir derece normal haftasonu için. Ama tabi biraz daha erken olsa daha iyi olur. Rabbin merhameti üzerinizde daim olsun, Esenlikle kalın :)

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-05-11, 23:34
sufishco

Aynı problemler benim için de var. Lakin İngilizce ayinden bir tad alacağınızı sanmıyorum, çok iyi derecede ingilizce bilmeme rağmen ben kendisi ile ilgili büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Akşam 7'deki ayinle sabah 10'daki ayinin arasında sanki 3 tane cennet var. Saat 10'daki siyah ırklı Peder kendi cemaati dışındaki kimseye güvenip, şans vermek istemiyor. Tanrım, bizi yeniden karşılaştırdığında inancımla onu sınasın...

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

st. Antuan Katolik Kilisesi Ayin saati konusuna benzer konular;

İstanbul Sent Antuan kilisesi Merhaba,sevgili kardeşlerim,abilerim ve ablalarım Ben istanbul beyoğlunda bulunan sent antuan katolik kilisesine gitmek istiyorum bugün istanbul mesih kilisesindeydim lakin nasıl denir yani protestanlıgın bana göre olmadıgını anladım diyelim. Ama sent antuan kilisesine gitsem almam durumları olur mu ? 16 yaşındayım ve hristiyanım fakat katolik kilisesi beni çok endişelendiriyor diyelim. ailemde benimle kiliseye gelmek çok istiyor çok medeniler , ama müslümanlar yine onlarında içeri girememe gibi bir durumu olurmu ? konu yanlışsa cahilliğime verin lütfen ama kafam çok karıştı ve bir an önce düzeltmek istiyorum ve mezhep olarak kesinlikle katolik yada ortodoks olmak istiyorum tabii katolik daha ağır basıyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

İstanbul Sent Antuan Katolik Kilisesi'nde her pazar seminer Davetlisiniz;02 ekim-27 kasim tarihleri arasi her pazar saat 17:15 de Saint Antuan Kilisesindeki alt kattaki kilisede Yeni Yasam Semineri için toplaniyoruz. Arkadasina iletebilirsin bu mesaji.

İstanbul Sent Antuan Kilisesi - Her Pazartesi ve Perşembe 20:00'da: "RAB SENİ DAVET EDİYOR" RAB SENİ DAVET EDİYOR Belki bu Kiliseye defalarca geldin. Belki sorunlarına hala bir cevap bulamadın. Belki zaman zaman Tanrı'nın varlığından şüphe duyuyorsun Belki de sadece ondan birsey istemek için Tanrı'ya yaklaşıyorsun. Ama yine de hayatında hiç onunla karşılasmadın. İşte şimdi tam zamanı sadece 1 saatini ayırabilirsin

Ankara Meryem Ana Katolik Kilisesi Ayin Saati Merhaba. Yarın Meryemana kilisesinde pazar ayinine katılmak istiyorum. Bununla ilgili olarak kiliseyi aradım fakat irtibatta olduğum insanla ikimizin de ikinci dili olan ingilizce konuştuğumuz için biraz anlaşmazlık oldu. Saati tam anlamıyla öğrenemedim ancak sanki internette yazandan farklı bir saat söylemiş gibi geldi. İngilizce ya da türkçe ayın saat kaçta bilen var mı?

Türkçe ayin yapan Ortodoks Kilisesi Arıyorum.. Merhaba, Ben Kadıköy'deki Ortodoks kiliseleri arasında Türkçe ayin yapan bir kilise arıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Rab sizinle olsun.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih