SUÇ ve CEZA konusu
444 kez okundu,
2 kez cevaplandı. En son mesaj
fundi tarafından gönderildi.
SUÇ ve CEZA konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

25-01-11, 17:21
nobody
Merhabalar sevgili insanlık.
Bir sorum var.
Tanrınız suçluları nasıl cezalandıracak. Bu dünyada uğradığımız haksızlıklara karşı bunları yapanlar nasıl muamele görecek?
Teşekkürler esenlikle kalınız.
SUÇ ve CEZA
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
SUÇ ve CEZA

25-01-11, 21:11
Lamb of GOD
|
|
nobody
|
Merhabalar sevgili insanlık.
Bir sorum var.
Tanrınız suçluları nasıl cezalandıracak. Bu dünyada uğradığımız haksızlıklara karşı bunları yapanlar nasıl muamele görecek?
Teşekkürler esenlikle kalınız.
|
Cehennem
incilde ayetlerle anlatılmaktadır buyurun okuyun.Başka açıklaması yoktur cehennem kavramının.
Matta 11:23Ya sen, ey Kefernahum, göğe mi çıkarılacaksın? Hayır, sen ta ölüler diyarına ineceksin! Çünkü sende yapılan mucizeler Sodom'da yapılmış olsaydı, o kent bugüne dek ayakta kalırdı.
Matta 16:18Ben de sana şunu söyleyeyim, sen Petrus'sun ve ben topluluğumu bu kayanın üzerine kuracağım. Ölüler diyarının kapıları ona karşı direnemeyecek.
Luka 10:15Ya sen, ey Kefernahum, göğe mi çıkarılacaksın? Hayır, sen ta ölüler diyarına ineceksin!
Habercilerin İşleri 2:27Çünkü sen canımı ölüler diyarına terk etmeyeceksin,
Kutsalını çürümeye bırakmayacaksın.
Habercilerin İşleri 2:31Geleceği görerek Mesih'in ölümden dirilişine ilişkin şunları söyledi: `O, ölüler diyarına terk edilmedi, bedeni çürümedi.
1.Korintililer 15:55«Ey ölüm, zaferin nerede?
Ey ölüm, dikenin nerede?»
Katolik'lerde daha çok
- Tanrı tarafından oraya atılanların sonsuz bir keder içinde bulunduğu yer,
Olarak bilinir,Protestan'larda ise
- Kötülerin gelecekte cezalandırıldığı bir yer,
SUÇ ve CEZA
FORUMA ÜYE OLUN! /
SUÇ ve CEZA

26-01-11, 01:34
fundi
insan pskolojisi hep kendinden yana calisiyor. Herkes baskasi icin kötü ünvanini düsünüyor da kendisini hic bulastirmiyor. Insaniz normal. Gercege gelince, hepimiz cellatiz ve hepimiz kurbaniz. Tanri diyor tek kisi yok dogru olan, tek bir kisi bile yok, kar gibi temiz olan. Isa Mesih, seriat karsisinda yargilandiginda, mutlaka kaybedecek olan insana, kendisini kurtulmalik kurban olarak bu yüzden sundu. Baska care olsaydi, Tanri mutlaka o yolu secerdi, ama günahin karsiligi, ölüm, baska care yoktu. Ya bizler, birer birer ölecektik,hepberaber, ya Mesih kendini feda edecekti. Ve Mesih kendini feda etti. Ne mutlu kendi dogrulugum beni Tanri karsisinda kurtarir gibi bos bir düsünceye kapilmayip, Isanin kurtulmalik kanina siginana; kurtulmalik Mesihin kanina ait olarak bu dünyadan göcüp, Tanri huzuruna cikana.
SUÇ ve CEZA
FORUMA ÜYE OLUN! /
SUÇ ve CEZA
SUÇ ve CEZA konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil