Tanrının resmi var mıdır ?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Tanrının resmi var mıdır ?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
sinem_demir_066

her zaman aklıma takılmıştır tanrı nasıldır ve ne şekildedir diye acaba tanrının resmi var mıdır

hristiyanlık
KaraYilan

Yoktur kardeşim. Kim Tanrı katına çıktıda çekti geldi. Veya Tanrı maddesel bir öge mi ki şekli şemali tartışılsın.

hristiyanlık
QWPO

Şöyle düşünün: İsa'nın resminin yapılması fakat ruhunun resmedilememesi.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Tanrının resmi var mıdır ? konusuna benzer konular;

Profil İmzası ve Resmi.. Profilimin imza bölümünü bulamadım. Bazı arkadaşlarımızın imza kısmında İncil'den çok güzel kısımlar yazılmış, ben de yazmak istedim ama yazacağım yeri bulamadım. Aynı şekilde resim de yükleyemedim. Geçerli bir e mail adresi vermeme rağmen kişisel olarak mı ya da bütün standart kullanıcılar böyle mi? Yönetim Notu: Bu özellikler için özel üye olmak gerekir. Hesabınız özel üyeliğe yükseltilmiştir. Özel üye olmak isteyenlerin bize mesaj atması yeterlidir.

Tanrının görünümleri fikrim acaba doğru mu? Hristiyanlığı benimsememin ilk günlerinde bir kardeşim bana sormuştu:"Üçlübirliği nasıl yorumluyorsun" diye. Bende Tanrı isterse üç görünümde olur isterse bin görünümde olur isterse toplanır tek görümde olur demiştim. Halen kafamda bir soru var.Acaba Hristiyanlık açısından doğru bir yorummu diye.Çünkü halen aynı düşünüyorum. Yönetim Notu: Üçlü Birlik; Tanrı'nın gizemli özüne dair bir konudur. Bu konuda "athanasian iman açıklaması"nı sitedeki TEMEL ÖĞRETİLER bölümünden okumanızı tavsiye ediyoruz.

Sizce Türkiye'de idam cezası olmalı mıdır, olmamalı mıdır? Sizce Türkiye'de idam cezası olmalı mıdır, olmamalı mıdır? NOT: Bu konunun altına lütfen mesaj yazmayınız, yazılan mesajlar silinecektir, ilgili tartışmalar http://www.hristiyanforum.com/forum/serbest-f243/idami-biz-de-t327367.html adresinden yapılacaktır.

Hz. İsa eğer tanrının oğluysa birden fazla tanrıya inanmış olmuyor musunuz? Bu sorularımın sonuncusu ve sormaktan en çok korktuğum lütfen saygısızlık edersem beni affedin. Hz. İsa eğer tanrının oğluysa bu birden fazla tanrı-tanrısal varlığa inandığınızı göstermez mi?Ve eğer birden fazla tanrısal varlığa inanıyorsanız bu sizi pagan yapmaz mı? Yönetim Notu: Biz Tanrı Oğlu dediğimizde veya Kutsal Ruh dediğimizde veya Tanrı Sözü dediğimizde farklı bir ilahtan bahsetmiyoruz. Bir TEKlik içindeki 3 kişiden 2.sinden bahsetmiş oluyoruz. Eğer "ayrı" bir ilahtan söz ediyor olsaydık, TEKliği reddediyor olsaydık dediğiniz gibi birden fazla Tanrı'ya inanmış olurduk. Ayrıca tarihe kısa bir bakış attığımızda Paganizm ve Hristiyanlık çekişmesi/çatışması görülür. Eğer hristiyanlık Paganizm olsaydı bunlar olmazdı, hatta...

ınsanın gunahı ve tanrının ınsanı aklaması! ınsan dogası geregı gunahlıdır ve tanrıdan ayrı dusmustur bu yuzden tanrının ınsan ıcın hazırladıgı planını bılıp uygulayamaz(romalıar 6 23)baktıgımızda gunahın ucretının olum oldugunu goruyoruz belkı bır cogumuzun kafasına su soru takılabılır?tanrı evrenı yarattıgında her sey ıyıydı fakjt sonra ne oldu da tanrı ıle ınsan arasında ılıskı yanı ruhsal bır bosluk olustu? yaratılıs bolumune baktıgımızda(yaratılıs:1:31)tanrının her seyı yerlı yerınde yarattıgını gormekteyız ne var kı tanrı ınsanı denemeye aldı(yaratılıs:2:15)de der kı rab tanrı adene bakması ve ıslemesı ıcın ademı oraya koydu.aden bahcesıne yerlestırmelerı konusunda tanrının adem ıle havvanın fıkırlerını sormaması seceneklerı olmadıgı anlamına gelmez cunku tanr ınsanı...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Tanrının resmi var mıdır ?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler