Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Tanrı'ya Adanan Çocuk konusu 464 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj ftoydemir tarafından gönderildi. Tanrı'ya Adanan Çocuk Sevgili kardeşlerim, daha önce Tevratta kurallarını okuduğum ancak şu anda yeterli bilgiyi edinemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum. Tevrata göre -yanlış hatırlamıyorsam - doğacak olan çocuğumuzu Tanrıya adadığımız takdirde bir kurban almamız gerekiyor.Fakat bu kurban etinin yenmesiyle ilgili kurallarda bilgi eksiğim var.Arama motorunda her ne kadar yeniden ayetleri bulmaya çalışsamda malesef uygun cümleleri bir türlü bulamadım.Bu konuda ayetlerle birlikte detaylı bir bilgi sunabilirseniz çok sevinirim.Ve bu vesile ile yeniden okumam gerektiğini düşündüğüm Tevratı anlama ve İncil ayetleri gibi aklımda yer etme konusunda Tanrının bana destek vermesi için dua ederseniz minnettar kalırım. Tanrı'ya Adanan Çocuk

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Tanrı'ya Adanan Çocuk konusu 464 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj ftoydemir tarafından gönderildi.

Tanrı'ya Adanan Çocuk konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Tanrı'ya Adanan Çocuk hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-02-11, 14:32
Tanrı'ya Adanan Çocuk
ftoydemir

Sevgili kardeşlerim, daha önce Tevratta kurallarını okuduğum ancak şu anda yeterli bilgiyi edinemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum. Tevrata göre -yanlış hatırlamıyorsam - doğacak olan çocuğumuzu Tanrıya adadığımız takdirde bir kurban almamız gerekiyor.Fakat bu kurban etinin yenmesiyle ilgili kurallarda bilgi eksiğim var.Arama motorunda her ne kadar yeniden ayetleri bulmaya çalışsamda malesef uygun cümleleri bir türlü bulamadım.Bu konuda ayetlerle birlikte detaylı bir bilgi sunabilirseniz çok sevinirim.Ve bu vesile ile yeniden okumam gerektiğini düşündüğüm Tevratı anlama ve İncil ayetleri gibi aklımda yer etme konusunda Tanrının bana destek vermesi için dua ederseniz minnettar kalırım.

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-02-11, 19:48
Tanrı'ya Adanan Çocuk
KSAdmin

Şu ayetler mi;

Alıntı:
İnsan olsun hayvan olsun RAB`be adanan her rahmin ilk ürünü senin olacak. Ancak ilk doğan her çocuk ve kirli sayılan hayvanların her ilk doğanı için kesinlikle bedel alacaksın.
Çölde Sayım 18:15

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-02-11, 00:44
Tanrı'ya Adanan Çocuk
mstesla

ftoydemir
Sevgili kardeşlerim, daha önce Tevratta kurallarını okuduğum ancak şu anda yeterli bilgiyi edinemediğim bir konuda sizden yardım istiyorum. Tevrata göre -yanlış hatırlamıyorsam - doğacak olan çocuğumuzu Tanrıya adadığımız takdirde bir kurban almamız gerekiyor.Fakat bu kurban etinin yenmesiyle ilgili kurallarda bilgi eksiğim var.Arama motorunda her ne kadar yeniden ayetleri bulmaya çalışsamda malesef uygun cümleleri bir türlü bulamadım.Bu konuda ayetlerle birlikte detaylı bir bilgi sunabilirseniz çok sevinirim.Ve bu vesile ile yeniden okumam gerektiğini düşündüğüm Tevratı anlama ve İncil ayetleri gibi aklımda yer etme konusunda Tanrının bana destek vermesi için dua ederseniz minnettar kalırım.
isa mesih'ten sonra kurban ortadan kalktı diye biliyorum ben.

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-02-11, 02:36
Tanrı'ya Adanan Çocuk
ftoydemir

KSAmoderator
Şu ayetler mi;

Alıntı:
İnsan olsun hayvan olsun RAB`be adanan her rahmin ilk ürünü senin olacak. Ancak ilk doğan her çocuk ve kirli sayılan hayvanların her ilk doğanı için kesinlikle bedel alacaksın.
Çölde Sayım 18:15
Bu Rab ile Harun arasında İsrail de doğanlarla ilgili bir anlaşma.Bunun dışında çocuğun adanmasında, bir kurban alınması gerektiği ve yanlış hatırlamıyorsam bu kurban etinin aile içinde yenmesi ile ilgili bişeyler vardı.Tevratı anlamakla ilgili hazır olmadığım önyargısı beni çok oyaladı.Yani bir İncil ayetleri gibi Tevratın ayetleri aklımda yankılanmıyor.Sanırım benim için en doğru davranış Tevratı bir an önce yeniden okumak.Sadece 1 kez okumak ve arada bir aradığım bi kaç şey için bakmak yeterli değil şüphesiz.Daha dikkatli şekilde olabildiğince Tevrata yoğunlaşmam en güzeli olacak. Sunduğunuz ayetler için teşekkürler.Ama aradığım bu değildi.Hafızama bu konuda güvenemediğim için ayet ve yardım beklemektense Tevrat okumak zorunda olduğumu anladığım için Tanrıya minnettarım.Tekrar teşekkürler.

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk

Tanrı'ya Adanan Çocuk konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Tanrı'ya Adanan Çocuk konusuna benzer konular;

Hristiyanlıkta Çocuk Yetiştirme Soru: Hristiyanlar çocuklarını nasıl terbiye etmelidir? Kutsal Kitap bu konuda ne der? Yanıt: Çocukları terbiye etmenin en iyi yolunu öğrenmek epey zor olabilir ama çok önemlidir. Bazıları, çocukların popolarına şaplak atma gibi fiziksel disiplinin (bedensel disiplinin) Kutsal Kitap’ın desteklediği tek yöntem olduğunu iddia eder. Diğerleri, ceza olarak kısa bir süre gruptan uzaklaştırma ve fiziksel disiplin içermeyen diğer cezaların çok daha etkili olduğunda ısrar eder. Kutsal Kitap bu konuda ne der? Kutsal Kitap fiziksel disiplinin, uygun, yararlı ve gerekli olduğunu öğretir. Yanlış anlamayın, hiçbir şekilde çocuklara kötü muamele edilmesini savunmuyoruz. Bir çocuk hiçbir zaman kendisine fiziksel bir zarar verilecek derecede fiziksel olarak disiplin edilmemelidir. Ancak, Kutsal...

Her Yil Öldürülen 43 000 000 Cocuk Filimdeki annesinin son anda aldirmaktaktan vazgectigi çocuktur. Dunyadaki 43 000 000 cocuk bu sansa sahip degil. http://fr.gloria.tv/?media=205065

Cocuk Aldirmak Bir Cinayettir. http://fr.gloria.tv/?media=155281

Çocuk Vaftizi İncilde kayıt olmamasına rahmen.Neden? kiliselerde çocuk vaftizi var? ve öğrenmek istediğim çocuk vaftizi yapmıyan kiliseler mevcutmu varsa isimlerini alabilirmiyim?........ Yönetim Notu: Birşeyin İncil'de yazmaması o şeyin yanlış olduğunu göstermez. Öncelikle vaftiz ve sonrasında çocuk vaftizi nedir bunu araştırmanızı öneriyoruz.

İntihar eden bir çocuk için dua isteği Bu gün kardeşimin okuldan yakın bir arkadaşı intihar etmiş. Kardeşimin söylediğine göre ailevi problemleri varmış ve dersleri de buna bağlı olarak kötüymüş. Çocuk henüz lise öğrencisi... Sizden ricam sevgili kardeşlerim vefat eden bu çocuğun ruhu için hep beraber dua edelim... ---- Rabbim bu dünyada seni tanımayan ve emirlerine karşı gelip kendini öldüren bu insan kardeşimizden merhametini esirgeme Amin. Katolik Kilisesi Din ve Ahlak İlkeleri Kitabı: 2283: İntihar ederek ölen kişilerin ebedi esenliklerinden umut kesilmemelidir. Tanrı yalnız kendisinin bildiği yollar aracılığıyla onlara esenlikli bir tövbe fırsatı yaratabilir. Kilise kendi yaşamlarına son verenler için dua eder.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih