Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski konusu 860 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski Merhaba Arkadaslar, Bu gunlerde Turkiye deki Hristiyanlarin gordugu baski uzerine derin bir arastirma yapmaktayim. Sosyal baski veya akliniza gelebilecek herhangibi bir tur, Dusunceleriniz paylasirsaniz bu konu hakkinda cok mutlu olurum. Kucukte olsa paylastiginiz herbir dusuncenin cok buyuk katkilari olabilir. Tesekkurler. Yönetim Notu: Araştırmanız hakkında bilgiler vermeniz gerekmektedir. Üniversite? Tez? Tez bilgileri? Sorumlu Öğretim Görevlisi? vs tarzı bilgileri ilettikten sonra mesajınıza cevap yazılmasına izin verebiliriz. Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski konusu 860 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-01-11, 20:38
freed-hardeman

Merhaba Arkadaslar,

Bu gunlerde Turkiye deki Hristiyanlarin gordugu baski uzerine derin bir arastirma yapmaktayim. Sosyal baski veya akliniza gelebilecek herhangibi bir tur,

Dusunceleriniz paylasirsaniz bu konu hakkinda cok mutlu olurum. Kucukte olsa paylastiginiz herbir dusuncenin cok buyuk katkilari olabilir.

Tesekkurler.

Yönetim Notu: Araştırmanız hakkında bilgiler vermeniz gerekmektedir. Üniversite? Tez? Tez bilgileri? Sorumlu Öğretim Görevlisi? vs tarzı bilgileri ilettikten sonra mesajınıza cevap yazılmasına izin verebiliriz.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-01-11, 22:09
Aliriza

freed-hardeman
Merhaba Arkadaslar,

Bu gunlerde Turkiye deki Hristiyanlarin gordugu baski uzerine derin bir arastirma yapmaktayim. Sosyal baski veya akliniza gelebilecek herhangibi bir tur,

Dusunceleriniz paylasirsaniz bu konu hakkinda cok mutlu olurum. Kucukte olsa paylastiginiz herbir dusuncenin cok buyuk katkilari olabilir.

Tesekkurler.

Yönetim Notu: Araştırmanız hakkında bilgiler vermeniz gerekmektedir. Üniversite? Tez? Tez bilgileri? Sorumlu Öğretim Görevlisi? vs tarzı bilgileri ilettikten sonra mesajınıza cevap yazılmasına izin verebiliriz.
Sn. Yönetim son derece yerinde bir açıklama yapti. Teşekkür ediyorum.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-01-11, 00:29
freed-hardeman

Ilgilendiginiz icin tesekkurler. Verdiginiz tepki bizi sasirtti,

Hersey icin tesekkurler, Iyi gunler,

Yönetim Notu: "SİZ" kimsiniz bilemiyoruz, ancak bizlerle ilgili araştırma yapan insanların kim olduğunu "biz"ler bilmek isteriz. Vermediğiniz cevap da bizleri şaşırttı...

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-11, 11:13
Y U H A N N A

Sevgili yönetim,
freed-hardeman size gerekli bilgileri verdikden sonra konuya cevap yazmak istiyorum.

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Türkiye'de Hristiyanlara Yonelik Baski konusuna benzer konular;

Hristiyanlara Bulmacalar 2 Aşağıdaki sarmalı veya bir gazetedeki 100lük içtendışa-dıştaniçe fark etmez sarmalı kullanabilirsiniz, soruları veriyorum: http://www.bulmacaservisi.com/gor/sarma-bulmaca-2.png (1-6) Bir Katolik Azizi (6-9) Kutsal Doğum Yortusu (9-16) Anayol bir Protestan mezhebi (16-21) Bir Ermeni Azizi (21-28) İlk Hristiyan iman şehidi (28-31) Aziz Pavlus'un önceki ismi (31-34) Yeni Antlaşma'daki bir yazar

Hristiyanlara saldırılar Saldırganların elinde azınlık listeleri vardı Sefa KAPLAN İstanbul’da 1955 yılının 6-7 Eylül günlerinde yaşanan yağma olaylarının üzerinden tam 50 yıl geçti. O dönemde başhakim olan Tümamiral Fahri Çoker, fotoğrafları yıllarca sakladı. Dr. Dilek Güven tarafından yapılan ve Tarih Vakfı tarafından yayımlanan araştırmaya göre, gayrımüslimlerin ev ve işyeri adresleri, ayaklanmayı organize eden elebaşıların eline önceden verilmişti. O dönemde Beyoğlu Bölgesi Sıkıyönetim Mahkemesi’nde askeri hakim olarak görev yapan Tümamiral Fahri Çoker’in ilk kez yayınlanan arşivinde yer alan fotoğraflar ise meselenin boyutlarını bütün ayrıntılarıyla gözler önüne seriyor. 6 Eylül 1955’te devrin akşam gazetelerinden Express’in sabah saatlerinde basıp öğle saatlerinde kentin belli başlı...

Hristiyanlara Cin girebilir mi? İnanlılarda Cin var mıdır veya yok mudur? Hristiyan.NET olarak bu soruyu şu şekilde değiştirdik: İnanlılarda Cin olabilir mi? İnanlılarda Cin var mıdır veya yok mudur? sorusu bana daima karışık gelmiştir. Kendime hep sordum "İçine" derken nereyi kastediyoruz? İç demek ne demek? Ruh, Can veya Beden'de cin nereye girmektedir ki biz buna İÇ diyoruz?

Muğla'daki hristiyanlara kilise izni verildi MUĞLA’nın Bodrum ve Yalıkavak beldelerinde yaşayan yabancıların Noel kutlamasına katılan Yalıkavak Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan, istedikleri kilisenin yapılabilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan olumlu yanıt geldiğini söyledi. İlahilerin söylendiği kutlamada mum yakan Özcan, kilise yapılması konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Yalıkavak Belediyesi’ne ait İskele Kafeterya’da düzenlenen Noel kutlamasına Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan, 14 yıl önce beldeye yerleşen 53 yaşındaki ABD’li Papaz Robert Fick, eşi 62 yaşındaki Sandy Fick ve İngiliz, İrlandalı, ABD’li, Hollandalı, Belçikalı, Alman ve Danimarkalılar katıldı. ABD’li modacı Rose Mary Muhteyem Taramontana kutlamaya Noel baba kıyafeti giydirdiği üç yaşındaki Jack Russell cinsi ‘Spikel’...

Isa’dan Hristiyanlara Verilen Dua Isa’dan hιristiyanlara verilen dua Ιncil, Matta 6: 5-15<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> 5 Dua ettiğiniz zaman ikiyüzlüler gibi olmayın. Onlar, herkes kendilerini görsün diye havralarda ve caddelerin köşe başlarında dikilip dua etmekten zevk alırlar. Size doğrusunu söyleyeyim, onlar ödüllerini almışlardır. 6 Ama siz dua edeceğiniz zaman iç odanıza çekilip kapıyı örtün ve gizlide olan Babanız`a dua edin. Gizlilik içinde yapılanı gören Babanız sizi ödüllendirecektir.<o:p></o:p> 7 Dua ettiğinizde, putperestler gibi boş sözler tekrarlayıp durmayın. Onlar söz kalabalığıyla seslerini duyurabileceklerini sanırlar. 8 Siz onlara benzemeyin! Çünkü Babanız nelere gereksinmeniz olduğunu siz daha O`ndan dilemeden önce bilir.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih