türkiye'deki katolikler konusu
860 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
taddeos tarafından gönderildi.
türkiye'deki katolikler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

16-02-11, 03:17
taddeos
Türkiye'de etnik kökeni türk olan bir katolik cemaat varmıdır?var ise nüfusları tahminen ne kadardır?izmir'de iletişim kurabileceğim bir katolik cemaat bulunuyormu acaba?bu konuda katolik dostlarımız yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
türkiye'deki katolikler
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
türkiye'deki katolikler

16-02-11, 20:37
Lamb of GOD
|
|
taddeos
|
|
Türkiye'de etnik kökeni türk olan bir katolik cemaat varmıdır?var ise nüfusları tahminen ne kadardır?izmir'de iletişim kurabileceğim bir katolik cemaat bulunuyormu acaba?bu konuda katolik dostlarımız yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
|
Sent Helen Katolik Kilisesi var.
Adresi:Donanmacı Mh., 1728. Sokak 64, Izmir
Toplu taşıma ile ulaşmak için:267 m D
Alsancak Katolik Kilisesi var.
Adresi:Alsancak Mh., 35220 Izmir
Toplu taşıma ile ulaşmak için:426 m D
St. Antonie Katolik Kilisesi var.
Adresi:Fuat Edip Baksi Mh., 35590 Izmir
Toplu taşıma ile ulaşmak için:72 m B
Esenlikler.
türkiye'deki katolikler
FORUMA ÜYE OLUN! /
türkiye'deki katolikler

17-02-11, 01:44
taddeos
teşekkürler dostum,ancak cemaat yabancımı acaba bu kiliselerde?ybncı ise türk kökenli birini kiliseye kabul ederlermi ?ben müslüman bir aileden geliyorum ama kendimi bildim bileli pek iançlı biri değilimdir ancak son zamanlarda
hristiyanlığa ilgi duyuyorum ve ilgili kaynakları inceleniyorum v dünya görüşüme,karakterime ve ahlak anlayışıma uygun bir inanç sistemi oldugu kanaatindeyim bu yüzden dialog kurabileceğim gerçek anlamda samimi
hristiyan bir arkadaş edinmek istiyorum
türkiye'deki katolikler
FORUMA ÜYE OLUN! /
türkiye'deki katolikler

18-02-11, 13:18
Lamb of GOD
|
|
taddeos
|
|
teşekkürler dostum,ancak cemaat yabancımı acaba bu kiliselerde?ybncı ise türk kökenli birini kiliseye kabul ederlermi ?ben müslüman bir aileden geliyorum ama kendimi bildim bileli pek iançlı biri değilimdir ancak son zamanlarda hristiyanlığa ilgi duyuyorum ve ilgili kaynakları inceleniyorum v dünya görüşüme,karakterime ve ahlak anlayışıma uygun bir inanç sistemi oldugu kanaatindeyim bu yüzden dialog kurabileceğim gerçek anlamda samimi hristiyan bir arkadaş edinmek istiyorum
|
Kökenler önemli değil.Her türlü insanı kabul ederler merak etme.Ancak ayinler türkçemi bilmiyorum şahsen ben Ortodoks'um ancak internetten bulduklarım bunlar.Esenlikler.
türkiye'deki katolikler
FORUMA ÜYE OLUN! /
türkiye'deki katolikler

20-02-11, 03:48
taddeos
dikkate alıp yanıt verdiğin için tekrar teşekkür ederim
türkiye'deki katolikler
FORUMA ÜYE OLUN! /
türkiye'deki katolikler
türkiye'deki katolikler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil