türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : türkiye'deki katolikler konusu 860 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj taddeos tarafından gönderildi. türkiye'deki katolikler Türkiye'de etnik kökeni türk olan bir katolik cemaat varmıdır?var ise nüfusları tahminen ne kadardır?izmir'de iletişim kurabileceğim bir katolik cemaat bulunuyormu acaba?bu konuda katolik dostlarımız yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler türkiye'deki katolikler

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

türkiye'deki katolikler konusu 860 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj taddeos tarafından gönderildi.

türkiye'deki katolikler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-02-11, 03:17
türkiye'deki katolikler
taddeos

Türkiye'de etnik kökeni türk olan bir katolik cemaat varmıdır?var ise nüfusları tahminen ne kadardır?izmir'de iletişim kurabileceğim bir katolik cemaat bulunuyormu acaba?bu konuda katolik dostlarımız yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-02-11, 20:37
türkiye'deki katolikler
Lamb of GOD

taddeos
Türkiye'de etnik kökeni türk olan bir katolik cemaat varmıdır?var ise nüfusları tahminen ne kadardır?izmir'de iletişim kurabileceğim bir katolik cemaat bulunuyormu acaba?bu konuda katolik dostlarımız yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Sent Helen Katolik Kilisesi var.

Adresi:Donanmacı Mh., 1728. Sokak 64, Izmir

Toplu taşıma ile ulaşmak için:267 m D

Alsancak Katolik Kilisesi var.

Adresi:Alsancak Mh., 35220 Izmir

Toplu taşıma ile ulaşmak için:426 m D

St. Antonie Katolik Kilisesi var.

Adresi:Fuat Edip Baksi Mh., 35590 Izmir

Toplu taşıma ile ulaşmak için:72 m B

Esenlikler.

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-11, 01:44
türkiye'deki katolikler
taddeos

teşekkürler dostum,ancak cemaat yabancımı acaba bu kiliselerde?ybncı ise türk kökenli birini kiliseye kabul ederlermi ?ben müslüman bir aileden geliyorum ama kendimi bildim bileli pek iançlı biri değilimdir ancak son zamanlarda hristiyanlığa ilgi duyuyorum ve ilgili kaynakları inceleniyorum v dünya görüşüme,karakterime ve ahlak anlayışıma uygun bir inanç sistemi oldugu kanaatindeyim bu yüzden dialog kurabileceğim gerçek anlamda samimi hristiyan bir arkadaş edinmek istiyorum

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-02-11, 13:18
türkiye'deki katolikler
Lamb of GOD

taddeos
teşekkürler dostum,ancak cemaat yabancımı acaba bu kiliselerde?ybncı ise türk kökenli birini kiliseye kabul ederlermi ?ben müslüman bir aileden geliyorum ama kendimi bildim bileli pek iançlı biri değilimdir ancak son zamanlarda hristiyanlığa ilgi duyuyorum ve ilgili kaynakları inceleniyorum v dünya görüşüme,karakterime ve ahlak anlayışıma uygun bir inanç sistemi oldugu kanaatindeyim bu yüzden dialog kurabileceğim gerçek anlamda samimi hristiyan bir arkadaş edinmek istiyorum
Kökenler önemli değil.Her türlü insanı kabul ederler merak etme.Ancak ayinler türkçemi bilmiyorum şahsen ben Ortodoks'um ancak internetten bulduklarım bunlar.Esenlikler.

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-02-11, 03:48
türkiye'deki katolikler
taddeos

dikkate alıp yanıt verdiğin için tekrar teşekkür ederim

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler

türkiye'deki katolikler konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

türkiye'deki katolikler konusuna benzer konular;

Protestanlık'ta, Katolikler imanlı kabul edilir mi? katolik ve ortadoklar imanlı kabul edilirmi? protestan kiliselerinde.imanlı nedir?

Geleneksel Katolikler: 'Ayinlerde elektro-gitar,bateri vs. istemiyoruz!' Vatikan II. Konsülü'nden sonra liturjide gidilen modernleştirme çalışmalarına karşı duran geleneksel Katolikler,ayin esnasında 'contemporary' tabir edilen modern tapınma şekillerinden rahatsızlar.. Bu amaçla geleneksel Katolikler tarafından çok sayıda dernek ve 'New Liturgical Movement/Revival' isimli siteler oluşturulup,eski antik ibadet liturjilerini ve kutsal ayinleri yaşatmak amacıyla oluşumlar gerçekleştirilmektedir. NEW LITURGICAL Movement web sitesi: http://www.newliturgicalmovement.org/ http://3.bp.blogspot.com/_oN5K_WcO5JM/SzvjqAVNIGI/AAAAAAAADDk/cPBnl94la6Q/s400/foto_maxi_10.jpg http://1.bp.blogspot.com/_oN5K_WcO5JM/Szy4eVpFZPI/AAAAAAAADF0/aTnlK35Ea7g/s400/2.jpg

Katolikler, kurtuluş kapsamını genişletiyor (Faruk Arslan) Katolikler, kurtuluş kapsamını genişletiyor (Faruk Arslan) Roman Katolikleri Ekumenik ve Dinlerle İlişkiler Müdürü MacPherson: Çok katı Katolik söylemler değişti. Eskiden kurtuluş alanı dışındalar diye tüm dünyaya misyonerler gönderilirdi. Papa 2. Jean Paul’un dünyayı değiştirdiğini söyleyebilirim. Önce Katolikten başka Hıristiyan mezheplerde de kurtuluşun olduğu kabul edildi. Daha sonra müslümanlar içindende kurtulan olabileceği benimsenerek asırlardır süren gereksiz çatışma ortadan kaldırıldı. Bugün Katolik dünyası, tüm inançlar içinde kurtuluş yolu olduğunu görüşüne doğru gidiyor, kurtuluş alanı genişletiliyor. Farklı ve renkli bir sima ile röportaj yapıp, yemek yedik. İsmi Damian MacPherson. Katolik bir papaz olarak evlenmiyor ve üst düzey bekar papazların kalabildiği St....

Katolikler Heykellere mi tapınıyor? KATOLİKLER HEYKELLERE Mİ TAPINIYOR? Bir çok müslümanın ve Protestanların gülünç iddialarından bir tanesi “Katoliklerin heykellere tapınmasıdır!”. Katoliklerin kiliselerinde heykelleri, ikonaları bulunmasını ve tapınılma iddiasını daha da ileri götürerek bu durumu Tanrı’nın Çıkış 20:4-5 deki “Kendine yukarıda gökyüzünde, aşağıda yeryüzünde ya da yer altındaki sularda yaşayan herhangi bir canlıya benzer put yapmayacaksın. Putların önünde eğilmeyecek, onlara tapmayacaksın” emrini çiğneyip tıpkı yazıldığı gibi Çıkış 32:31 “Çok yazık, bu halk(ın) korkunç bir günah işledi”ğini düşünürler. İnsanları putperestlik yaptıkları zaman, onların büyük günah işledikleri ve bu büyük günahlarından dolayı ikaz edildiği doğrudur.

Elçisel kardeşler, Katolikler ve Ortodokslar Son günlerde Katolik ve Ortodoks kardeşler arasındaki tartışmalar beni üzmektedir,o yüzden bugün dua ederken en büyük hazinemiz olan 'Elçisel Kilise ailemiz'in Doğu ve Batı evlatları olan ve imanda,vaftizde kardeş olan Ortodoks ve Katolik kardeşlerimizin birliği ve dirliği için de dua ettim.. Artık Orta Çağ'da yaşamıyoruz ve Haçlı seferleri gibi eski,dini-ruhani boyutu olmayan,siyasi hesaplar üzerine kurulu kin defterlerini tutmanın ,geçmişi deşmenin Elçisel Kilise kurumunun birliğine ve dirliğine hiç bir yararı yoktur.. Ne diyor Rab..Kardeşini kendi gibi sevmeyen... Diğer Hristiyanlardan daha da fazla Ortodoksları Katoliklerle birleştiren işte bu anahtar, Elçisel Kilisenin ta kendisidir.. Bir Ortodoks olarak benim vaftiz belgemde tanığım olarak Katolikmoderatör kardeşimin...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih