Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında konusu 514 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında Herkese merhaba, Rab'be şükürler olsun ki geçen ay vaftiz oldum. Vaftiz olduğum yerde vaftiz ismine ihtiyaç olmadığı söylendi ama ben istedim. Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum kardeşlerim: Ben her iki ismimi de kullanmak istiyorum. Vaftiz ismi, önceki ismin önüne mi gelmelidir, sonrasına mı? Bu konuda bir kural var mıdır? Ya da hangi kullanım daha geçerlidir? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Rab hepinize esenlikler versin. Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında konusu 514 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-10-11, 14:45
Secreto

Herkese merhaba,

Rab'be şükürler olsun ki geçen ay vaftiz oldum. Vaftiz olduğum yerde vaftiz ismine ihtiyaç olmadığı söylendi ama ben istedim.

Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum kardeşlerim: Ben her iki ismimi de kullanmak istiyorum. Vaftiz ismi, önceki ismin önüne mi gelmelidir, sonrasına mı? Bu konuda bir kural var mıdır?

Ya da hangi kullanım daha geçerlidir? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Rab hepinize esenlikler versin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-11-11, 02:54
admin1 Ken Block

Secreto
Herkese merhaba,

Rab'be şükürler olsun ki geçen ay vaftiz oldum. Vaftiz olduğum yerde vaftiz ismine ihtiyaç olmadığı söylendi ama ben istedim.

Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum kardeşlerim: Ben her iki ismimi de kullanmak istiyorum. Vaftiz ismi, önceki ismin önüne mi gelmelidir, sonrasına mı? Bu konuda bir kural var mıdır?

Ya da hangi kullanım daha geçerlidir? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Rab hepinize esenlikler versin.
Hangi kiliseye katılıyor ve hangi kilisede vaftiz oldunuz?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Vaftiz İsminin Kullanılışı Hakkında konusuna benzer konular;

Vaftiz töreni hakkında bilgi almak istiyorum Merhabalar. Benim Hristiyanlık'la tanışmam uzun yıllar önce oldu aslında, şöyle ki; benim halam (üvey) dini-asimilasyonun teyit geçtiği sayılı Pontios Rumlarından biri idi, kendisi bana ebeveynlerimin boşanmasından sonra bir süre baktı. Böylelikle Orthodoksluk'la tanıştım. Daha sonra orta okula annemin yanında başladım, bundan 2 yıl sonra ise halamı kaybettik. Anneme eğilimim olduğunu 16 yaşında söyledim. Bana böyle bir karar almam için çok erken olduğunu, daha fazla araştırmam gerektiğini, zamanı geldiğinde böyle bir adım atmam gerektiğini söyledi. Ailem bu konularda gayet açık, medenilerdir. Kimliğimde ''Din'' kısmını ''Hristiyan'' değiştirttim. Şuanda 18 yaşındayım, ve alacağım kararlardan kendim sorumluyum. Kendimi hazır hissediyorum, bu dini yeterince tanıdığıma inanıyorum ve en...

Vaftiz Hakkında Sorularım Vaftiz olmadan kendimizi Hristiyan olarak tanımlayabilirmiyiz ? Vaftiz olmanın yaş sınırı varmıdır ? Vaftiz öncesi eğitim almak zorunlu mu ? Vaftiz olmadan once neler yapmalıyız ? Mezheplere göre vaftiz şekli değişir mi ? Vaftiz olmadan kurtulabilir miyiz ? Biraz fazla oldu ama aklıma takılanlar bunlar cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Vaftiz merhabalar ben 20 yaşında bir gençim. yılbaşında kiliseye arkadaşımla gitmiştim ve vaftiz nasıl olucagım hakkında bilgi alıcaktım. Papazımızın italyaya noel için gittiğini söylediler ve o gün bu gündür okulumdan dolayı bu işi tamamlıyamadım. Neyseki bu siteyi buldum (bu benim hayatımdaki kullandığım tek forum sitesi ) bu şekilde sizlere soruyorum... Ben nasıl vaftiz olucam? ne yapmam gerekiyor? kilisemden bir randevu almam gereklimi ? gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

Vaftiz Bebekler ne zaman vaftiz olur..

Vaftiz Edilmek Hakkında, Ben, yaklaşık olarak 2 senedir imanlıyım ancak çalışma hayatım birçok şehiri kapsadığından dolayı düzenli olarak kileseye gidemiyorum ve bunun sonucunda gerekli eğitimi alıp vaftiz olamıyorum. Sormak istediğim eğer vaftiz olmadan ölürsem ne olacak? Yani vaftiz edilmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ancak ya zamanım bunun için yetmezse?

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih