Ya Yarin ölürsem konusu
933 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
gamehunter tarafından gönderildi.
Ya Yarin ölürsem konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

21-01-12, 06:13
gamehunter
"Gidin bütün milletleri öğrencilerim
yapın. Onları Baba, Oğul ve Kutsal Ruh
adıyla vaftiz edin ." (Mat. 28:19).
"iman edip
vaftiz olunan kurtulacaktır."
(Mar. 16:16).
İmanda tamam oldugumu fakat vaftizsiz olmek istemedigimi bildirmek istiyorum cunku yarin benim icin cok zor bir gun olacak :+Aslinda tum yarinlar zor olacak onun icin sorum su 3 yildir imanliyim :( ama vaftizsizim ya yarin ölursem:(
Ya Yarin ölürsem

TÜM KARDESLERİMİZ İCİN OBJEKTİF HABERLER
http://www.hristiyangazete.com/
BABA,OGUL,KUTSAL RUH AMEN
İSTAVROZ...

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ya Yarin ölürsem

21-01-12, 16:36
adele
[
quote=gamehunter;398152]"Gidin bütün milletleri öğrencilerim
yapın. Onları Baba, Oğul ve Kutsal Ruh
adıyla vaftiz edin ." (Mat. 28:19).
"iman edip
vaftiz olunan kurtulacaktır."
(Mar. 16:16).
İmanda tamam oldugumu fakat vaftizsiz olmek istemedigimi bildirmek istiyorum cunku yarin benim icin cok zor bir gun olacak :+Aslinda tum yarinlar zor olacak onun icin sorum su 3 yildir imanliyim :( ama vaftizsizim ya yarin ölursem:([/quote]
Sevgili gamehunter neden böyle karamsar düşünüyosunuz bilmiyorum ama konuyla ilgili olarak Katolik Kilisesi Din ve Ahlak İlkeleri kitabından buraya bir alıntı yapıyorum:
"Vaftiz olunmadan kurtulmak mümkün mü? İnançları yüzünden ölenler (kan vaftizi), vaftiz olmaya
çalışanlar (katekümenler) ve hatta tüm insanlar nurun etkisiyle, Kilise'yi ve Mesih'i bilmeseler bile, Tanrı'yı arar ve onun iradesini yerine getirmeye çalışırlarsa (istek vaftizi), vaftiz olmamalarına rağmen kurtulurlar, çünkü Mesih bütün insanların esenliği için öldü. Vaftiz edilmeden ölen bebeklere gelince, Kilise litürjisi bize Tanrı'nın bağışlayıcılığına güvenmemizi söyler."
Umarım cevap yardımcı olmuştur.korkmanıza gerek yok Rab sizi korusun...
Ya Yarin ölürsem
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ya Yarin ölürsem

21-01-12, 16:47
meurtre
Ne söylememi bekliyorsun sevgili dostum. Tanrı herkesin tanrısı. Yarın ölürsen Cennet yada cehennem var sonunda Tanrı hangisini seçerse sonsuza kadar orada kalacaksın. Vaftizsiz ölürsen doğduğundan beridir var olan günahların ile yargılanacaksın.
Ya Yarin ölürsem

Tanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussun

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ya Yarin ölürsem

22-01-12, 01:13
FormerlySaul
adele kardeşim gerekli cevabı vermiş.
vaftiz sırrı havarisel geleneğe dayalı kiliselerde (Katolik ve Ortodoks) çok önemlidir. Ve geçmiş tüm günahları siler gelecektede günaha karşı kutsal ruhun yardımını daha fazla alırsın diye biliyorum.
meurte ve adele kardeşlerimin söylediği benimde inandığım ve iman ettiğim birşeydir.
Ancak sende her mezhepçi
hristiyan yazıyor. Protestanlarda Sakrementler bizim kiliselerimizdeki kadar önem teşkil etmez. Aralarında fikir ayrılıkları olsada "kurtuluş için vaftiz gerekli değildir" diyen bir çok protestan kilisesi var.
Tekrar havarisel kiliselerin görüşüne ve benim imanıma gelirsek. Tanrı'ya güven. Sen ona güveniyor ve iman ediyor ve herşeyi onun ellerine bırakuyorsan, vaftiz olmanı istiyorsa olursun. Kendini zorlama, Tanrımız sevgi Tanrısıdır. Bizi cehenneme atmak için bekleyen bir gaddar değil. Emin ol cehenneme girmeyi seçmemiz gerekir.
Kendine bir mezhep belirle ve eğitime başla hemen bütün mezheplerde 3 yılda eğitimini tamamlardın.
Sevgiler.
Ya Yarin ölürsem
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ya Yarin ölürsem

23-01-12, 07:48
gamehunter
İlgilendigimiz icin tesekkurler benim de vaftiz icin bir an once irtibata gececegim birkac kisi var .Benim icin dua edin. Rabbin plani islesin kardeslerim esen kalin.
Ya Yarin ölürsem

TÜM KARDESLERİMİZ İCİN OBJEKTİF HABERLER
http://www.hristiyangazete.com/
BABA,OGUL,KUTSAL RUH AMEN
İSTAVROZ...

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ya Yarin ölürsem
Ya Yarin ölürsem konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil