Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Yehova Şahitleri konusu 1526 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj adele tarafından gönderildi. Yehova Şahitleri Arkadaşlar Yehova Şahitliği hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.Forumda aradım lakin bulamadım,gözümden kaçtı ise veyahut yanlış birşey sorduysam da yeniliğime verin olur mu:) Yehova Şahitleri

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Yehova Şahitleri konusu 1526 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj adele tarafından gönderildi.

Yehova Şahitleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 00:07
Yehova Şahitleri
Nurcan Aksu

Arkadaşlar Yehova Şahitliği hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.Forumda aradım lakin bulamadım,gözümden kaçtı ise veyahut yanlış birşey sorduysam da yeniliğime verin olur mu:)

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 03:18
Yehova Şahitleri
FormerlySaul

Nurcan Aksu
Arkadaşlar Yehova Şahitliği hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.Forumda aradım lakin bulamadım,gözümden kaçtı ise veyahut yanlış birşey sorduysam da yeniliğime verin olur mu:)
Kendilerini "Mesih Takipçisi" olarak hristiyan kabul etselerde geri kalan kimse tarafından öyle görülmezler.

Kutsal kitabı Watchtower denilen bi organizasyonun yorumu ile okur ve gerisine karışmazlar.

Mesih İsa Üçlü Birlikteki Oğul değil Melek Mikail'in insan vücudu almış halidir onlar için. Cehennem yoktur sadece kurtulanlar tekrar dirilicektir günahkarlar ise mutlak ölüme tabidir.

1870 te başlayıp 1931 de bu adlarını aldılar.

Havarilerin İman açıklamasını kabul etmezler. Üçlü Birlik gibi bir çok hristiyan doktrinini kabul etmezler. Kan verip alma gibi şeyleride kabul etmezler.

Tezlerini savunmak için ayetleri cımbızla ayıklayıp seçerler. Yuhanna İncilindeki "Söz Tanrı ile birlikteydi ve Söz Tanrıydı" kelimesine düzgün bir açıklamaları yoktur kısacası.

Yehova Şahitleri

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 17:38
Yehova Şahitleri
Nurcan Aksu

FormerlySaul
Nurcan Aksu
Kendilerini "Mesih Takipçisi" olarak hristiyan kabul etselerde geri kalan kimse tarafından öyle görülmezler.

Kutsal kitabı Watchtower denilen bi organizasyonun yorumu ile okur ve gerisine karışmazlar.

Mesih İsa Üçlü Birlikteki Oğul değil Melek Mikail'in insan vücudu almış halidir onlar için. Cehennem yoktur sadece kurtulanlar tekrar dirilicektir günahkarlar ise mutlak ölüme tabidir.

1870 te başlayıp 1931 de bu adlarını aldılar.

Havarilerin İman açıklamasını kabul etmezler. Üçlü Birlik gibi bir çok hristiyan doktrinini kabul etmezler. Kan verip alma gibi şeyleride kabul etmezler.

Tezlerini savunmak için ayetleri cımbızla ayıklayıp seçerler. Yuhanna İncilindeki "Söz Tanrı ile birlikteydi ve Söz Tanrıydı" kelimesine düzgün bir açıklamaları yoktur kısacası.
Başlı başına kendilerinin şekillendirdiği bir din anladığım kadarı ile ve hristiyanlık dünyasınca da kabul görmüyor hristiyan oldukları.Çok teşekkür ederim açıklamanız için sevgiler...

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 22:43
Yehova Şahitleri
admin1 Ken Block

http://www.hristiyanforum.com/forum/...ahitleri-f121/ adresinde daha fazla bilgi bulunabilir.

Yehova Şahitleri

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-01-12, 23:13
Yehova Şahitleri
FormerlySaul

Tam olarak öyle Yehova Şahitleri ve Mormonlar hristiyan olduklarını iddia eden ama diğer kimse tarafından kabul görmeyen inanışlardır.

Yehova Şahitleri

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Yehova Şahitleri

Yehova Şahitleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Yehova Şahitleri konusuna benzer konular;

Yehova Şahitleri kimdir? Yehova Şahitlere neye inanır? Soru: Yehova Şahitleri kimdir ve neye inanırlar? Yanıt: Günümüzde Yehova Şahitleri olarak bilinen tarikat, 1870 yılında Pennsylvania’da Charles Taze Russell’ın yönettiği bir Kutsal Kitap etüdünde başlamıştır. Russell grubuna, “Bin Yıl Şafağı Kutsal Kitap Etüdü” adını vermişti. Charles T. Russell, “Bin Yıl Şafağı” adında bir dizi kitap yazmaya başladı. Bu kitap ölümünden önce altı cilde ulaşmıştı ve Yehova Şahitleri’nin günümüzde inandığı tanrıbilimin büyük bir kısmını içeriyordu. Russell’in 1916’da ölümünden sonra, arkadaşı ve yerine geçen Hâkim J. F. Rutherford, “Bin Yıl Şafağı” dizisinin yedinci ve son cildi olan “Tamamlanan Gizem”i 1917’de yazmıştır. The Watchtower Bible and Tract Society 1886’da kurulmuş ve hızla “Bin Yıl Şafağı” hareketinin düşüncelerini başkalarına bildirmeye...

Yehova Şahitleri Yaşadığımız bu dönemde çevremizde, yakınlarımız arasında, iş yerinde yahut yolda mutlaka görmüşsünüzdür onları. Bir grup kendini bilmez ve Tanrı korkusundan mahrum bu zavallı insanlar kendilerine Yahova şahitleri ismini vermiştir. Ancak kimdir bu sözde Hristiyan grup? Amaçları nedir? İşin aslına bakacak olursak onlar açısından Tanrı’nın isteklerini yerine getiriyorlar. Yollarda fareler gibi cirit atarak ve dünyanın bir çok ülkesinde ellerindeki çantaları ile ( bu da bir Tanrı isteği olsa gerek) ev ev dolaşıp insanları rahatsız ederek bu sözde zavallı hristiyan grubu sözde misyonerlik yapmaktadırlar.. Bu noktada misyonerliğin anlamını çok iyi bilmek gerekir. Misyonerlik öncelikle yabancı kökenli bir kelimedir. Kabaca anlamına baktığımız zaman Tanrı’nın sözünü duyurmak anlamına gelir. ...

Yehova Şahitleri hakkında bilgi Bu inanç en basit olarak İsa (Yahşuah)'ın Tanrılığı'nı kabul etmez, ancak normal bir insan seviyesine de koymaz. Kutsal Kitap'a göre bir mezhep veya hristiyan inancı DEĞİLDİR.

Yehova Şahitleri YEHOVA ŞAHİTLERİ http://www.freeminds.org/watch2.jpg Wesley Walters / Kurt Goedelman Kardeşlerin evlerini ve mallarını sattıklarını, yaşamlarının geri kalan kısmını hizmetin ön safhalarında tüketmeyi planladıklarını duyuyorum. Kötülükle dolu dünyanın sonu gelmeden önceki son kısa zamanları geçirmenin iyi bir yoludur bu.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih