S:
Kardeşler Arası Chat-Muhabbet,PaylaşımSerbest Pano - Forum üzerinde açılan konular ile alakasız cevaplar vermekten kaçınalım ki;konu amacını aşıp başka yerlere taşmasın.
Dolayısıyla lütfen cevaplar sadece açılan konu ile ilgili kalsın.
Bu...
|
965 |
S:
Yeni üye olanlar; forumda kendinizi tanıtın.Serbest Pano - Yeni üyeler veya hiç mesaj göndermemiş üyeler, forumumuzun bu bölümünü kullanarak kendilerini tanıtabilir, hristiyanlık veya hristiyanlar veya kendileri ile ilgili düşüncelerini, ruhsal durumlarını,...
|
1.165 |
| |
Tek -Parmak Kutsal KitapSerbest Pano - Sizi bugun biriyle tanıştırmak istiyorum.Adı Joseph Schereschewsky'dir.Geçirdiği hastalık sonucunda felç olan J.S.,yalnızca tek parmağını kullanarak ,yazı makinesiyle yazabiliyordu.Yinede hedefine...
|
13 |
Yeni üyeden merhabaSerbest Pano - Merhabalar herkese :)
Ben yeni üyeyim. Hristiyanlık hakkında sorularım olacak; umarım yanıt verecek kişiler vardır. Herkese şimdiden çok teşekkürler ve saygılar.
|
43 |
düşünmek güzel şeySerbest Pano - düşünün bir tüm dinlerde adem ve havva var.ahiret inancı var.cennet cehenem var.ilah inancı bu tüm benzerlikler beni hayli düşündürdü.pek çok diğer hususlarda benzerlik var dinlerde.birde...
|
33 |
o kadar kolay mı?Serbest Pano - bilirsiniz herkesin yaşayıp büyüdüğü bir çevre vardır.insan ne öğrenirse o çevrede öğrenir.neyin yanlış neyin doğru olduğunu o normlar belirler.istediğn kadar zeki ol ama yinede etkilenirsin.ister...
|
225 |
|
|
- |
Van’da iki kilise daha onarılıyorSerbest Pano - Gülay ÖZEK / DHA
VAN’da Akdamar Adası’ndaki kilisenin ardından, Çarpanak Adası’nda ve Yukarıbakraçlı Köyü’nde bulunan iki Ermeni kilisesi, valiliğin hazırladığı projeye göre restore edilecek.
...
|
76 |
Hezekiel 33:11Serbest Pano - "Onlara de ki, `Varlığım hakkı için diyor Egemen RAB, ben kötü kişinin ölümünden sevinç duymam, ancak kötü kişinin kötü yollarından dönüp yaşamasından sevinç duyarım. Dönün! Kötü yollarınızdan dönün!...
|
20 |
Tarihi kilisede ibadet turizmiSerbest Pano - Yaşar ANTER / BODRUM, (DHA)
Bodrum Kadıkalesi Köyü’ndeki 400 yıllık tarihi geçmişe sahip Rum Ortodoks Kilisesi’nin ibadete açılması için çalışmalar başlatıldı.
BODRUM’un Kadıkalesi...
|
38 |
neden böyle,,,Serbest Pano - bir sabah kalktığımda kendi kendime her şeyin boş bir şey olduğuna.tüm dünyanın menfaat bir yerlere gelmek için insanları birbirilerini basamak olarak kullanıldığı bir dünya.kime sorarsan inandığı...
|
309 |
Kilise bakıma alınıyorSerbest Pano - Kırşehir'de erken Hıristiyanlık dönemine ait nadir eserlerden olan üç ayak kilisesi bakıma alınıyor
Kırşehir'de erken Hıristiyanlık dönemine ait nadir eserlerden olan Üç Ayak Kilisesi, Ahi Evran...
|
27 |