|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ |
|
Rab'be hizmet Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel: / 5/7
Tamamlandı: / 6/6 |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() Hristiyan Arkadaşlık Grubu |
Hristiyan Forum![]() Facebook Fan |
Hristiyan Forum![]() Twitter Profile |
![]() incil .biz |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Sevgili Kardeşlerim Vakit buldukca islami forum sitelerini geziyor ve bizim ile ilgili yazmış oldukları yazıları okuyorum. Yazdıkları yorumlardaki hataları düzeltmeleri için cevap yazıyorum. Kimi zaman yayınlanıyor kimi zaman yayınlanmıyor Gecenlerde V E R A olarak ( adımla ) islamiforum sitesine kayıt olmuştum. Müslüman üyelerden bir tanesi "Hristiyanlar kendinize gelin" diye bir başlık acmış ve cünup gezmenin günahından bahsettikden sonra Hristiyanlarda bunun cok kutsal bir olay olduğunu yazmış :) Başka bir müslüman yazar bizlere hiç dokunmadan cünup gezmenin günah olmadığını sadece bu şekilde ibadet edilemiyeceğini yazmış. Dayanamadım bende bu engin bilgiyi hangi kutsal Kitabı okuyarak elde ettiğini yalan beyan vermenin günah olup olmadığını sordum. Verdiği bu abuk bilgiyi de belgeler ile ispat etmesini istedim. Tabiki belge felan sunulmadı ama en azından o abuk başlıktaki tüm yazıları kaldırmışlar. Sizlerden ricam bu tarz siteleri boş bırakmıyalım arada dürüstlük sergileyip en azından hatalarını düzeltebiliyorlar Rab'bim hepinizi artan ölcüde bereketlesin Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Kardeşim İncilerimizi dökmememiz konusunda tabiki haklısınız. Ki biz buna kendi forumumuzda bile dikkat ediyoruz. Ama karşı tarafdan belge isterken incilerimizi dökmeden ve yargıda bulunmalarını engelliyerek bunu yapabiliriz. Benim için o yazının kaldırılması önemli bir konu idi. Zaten yeterince yanlış tanınıyoruz. en azından bir tanesi minikde olsa engellenmiş oldu diye düşünüyorum sevgiler Yönetim Notu: Evet minik de olsa bir engelleme yapmış oldunuz, Tanrımız YHVH de bundan dolayı sizi bereketleyecektir, ancak gittiğimiz sitelerde, profillerimize, imzalarımıza http://www.hristiyanforum.com linkini eklersek hem sitemizin büyümesini, hem de onlara sürekli olarak faydalanabilecekleri bir kaynak sunabiliriz. Sonuç olarak her müslüman bahsettiğimiz şekilde değil, bazıları sadece araştırma yapmak ve bilgilenmek için geliyor. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| dini forum, dini forumlar, islami, islami forum, islami forumlar, islami site, islami siteler, islami website, islami websiteler |