Hristiyan Forum İslami Forum Siteleri

İslami Forum Siteleri

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:hristiyan gönüllüler/hristiyan gönüllüler 5/7
Tamamlandı:hristiyan gönüllüler/hristiyan gönüllüler 6/6
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar
Nasıl Hristiyan Olunur?
Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
hristiyan
Facebook Fan
Hristiyan Forum
hristiyan
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Kelime Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

hristiyan

İslami Forum Siteleri

Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.

Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız.

İslami Forum Siteleri

03-11-09, 14:36

V E R A V E R A Çevrimdışı
İptal edilmiş üyelik

YAHşuah (İsa Mesih): Tek Rabbimdir!
İnanç: Ortodoks
Kutsal Kitaplar: Tevrat Zebur İncil
Kilise: Panagitsa
Bir kilise ayinine katılmak ister misiniz? Zaten katıldığım bir kilise var

İslami Forum Siteleri

Sevgili Kardeşlerim
Vakit buldukca islami forum sitelerini geziyor ve bizim ile ilgili yazmış oldukları yazıları okuyorum. Yazdıkları yorumlardaki hataları düzeltmeleri için cevap yazıyorum. Kimi zaman yayınlanıyor kimi zaman yayınlanmıyor
Gecenlerde V E R A olarak ( adımla ) islamiforum sitesine kayıt olmuştum. Müslüman üyelerden bir tanesi "Hristiyanlar kendinize gelin" diye bir başlık acmış ve cünup gezmenin günahından bahsettikden sonra Hristiyanlarda bunun cok kutsal bir olay olduğunu yazmış :)
Başka bir müslüman yazar bizlere hiç dokunmadan cünup gezmenin günah olmadığını sadece bu şekilde ibadet edilemiyeceğini yazmış.
Dayanamadım bende bu engin bilgiyi hangi kutsal Kitabı okuyarak elde ettiğini yalan beyan vermenin günah olup olmadığını sordum. Verdiği bu abuk bilgiyi de belgeler ile ispat etmesini istedim.
Tabiki belge felan sunulmadı ama en azından o abuk başlıktaki tüm yazıları kaldırmışlar.
Sizlerden ricam bu tarz siteleri boş bırakmıyalım arada dürüstlük sergileyip en azından hatalarını düzeltebiliyorlar
Rab'bim hepinizi artan ölcüde bereketlesin
Sevgiler

İslami Forum Siteleri

03-11-09, 14:53

moderator5 moderator5 Çevrimdışı
M O D E R A T O R 5

İnanç: Diğer
Kilise: -

İslami Forum Siteleri

V E R A
Sevgili Kardeşlerim
Vakit buldukca islami forum sitelerini geziyor ve bizim ile ilgili yazmış oldukları yazıları okuyorum. Yazdıkları yorumlardaki hataları düzeltmeleri için cevap yazıyorum. Kimi zaman yayınlanıyor kimi zaman yayınlanmıyor
Gecenlerde V E R A olarak ( adımla ) islamiforum sitesine kayıt olmuştum. Müslüman üyelerden bir tanesi "Hristiyanlar kendinize gelin" diye bir başlık acmış ve cünup gezmenin günahından bahsettikden sonra Hristiyanlarda bunun cok kutsal bir olay olduğunu yazmış :)
Başka bir müslüman yazar bizlere hiç dokunmadan cünup gezmenin günah olmadığını sadece bu şekilde ibadet edilemiyeceğini yazmış.
Dayanamadım bende bu engin bilgiyi hangi kutsal Kitabı okuyarak elde ettiğini yalan beyan vermenin günah olup olmadığını sordum. Verdiği bu abuk bilgiyi de belgeler ile ispat etmesini istedim.
Tabiki belge felan sunulmadı ama en azından o abuk başlıktaki tüm yazıları kaldırmışlar.
Sizlerden ricam bu tarz siteleri boş bırakmıyalım arada dürüstlük sergileyip en azından hatalarını düzeltebiliyorlar
Rab'bim hepinizi artan ölcüde bereketlesin
Sevgiler
Aslında oralara gitmemek gerekir, çünkü kutsallarımızı heryere atmamamız gerekir. Bunun yerine oralara gidip sitemizin linklerini veya ilgili konudaki sitemizin alt bölümlerinin linklerini verebilirsiniz.

İslami Forum Siteleri

03-11-09, 15:13

V E R A V E R A Çevrimdışı
İptal edilmiş üyelik

YAHşuah (İsa Mesih): Tek Rabbimdir!
İnanç: Ortodoks
Kutsal Kitaplar: Tevrat Zebur İncil
Kilise: Panagitsa
Bir kilise ayinine katılmak ister misiniz? Zaten katıldığım bir kilise var

İslami Forum Siteleri

Sevgili Kardeşim
İncilerimizi dökmememiz konusunda tabiki haklısınız. Ki biz buna kendi forumumuzda bile dikkat ediyoruz.
Ama karşı tarafdan belge isterken incilerimizi dökmeden ve yargıda bulunmalarını engelliyerek bunu yapabiliriz.
Benim için o yazının kaldırılması önemli bir konu idi. Zaten yeterince yanlış tanınıyoruz. en azından bir tanesi minikde olsa engellenmiş oldu diye düşünüyorum
sevgiler

Yönetim Notu: Evet minik de olsa bir engelleme yapmış oldunuz, Tanrımız YHVH de bundan dolayı sizi bereketleyecektir, ancak gittiğimiz sitelerde, profillerimize, imzalarımıza http://www.hristiyanforum.com linkini eklersek hem sitemizin büyümesini, hem de onlara sürekli olarak faydalanabilecekleri bir kaynak sunabiliriz. Sonuç olarak her müslüman bahsettiğimiz şekilde değil, bazıları sadece araştırma yapmak ve bilgilenmek için geliyor.

Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.

Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız.

İslami Forum Siteleri konusuna benzer konular;

Konu ile alakalı kelimeler
dini forum, dini forumlar, islami, islami forum, islami forumlar, islami site, islami siteler, islami website, islami websiteler