|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ |
|
Rab'be hizmet Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel: / 5/7
Tamamlandı: / 6/6 |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() Hristiyan Arkadaşlık Grubu |
Hristiyan Forum![]() Facebook Fan |
Hristiyan Forum![]() Twitter Profile |
![]() incil .biz |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
1967 Kayseri doğumluyum.41 yaşında olup 38 sene İstanbul'da kaldıktan sonra Kayseri'ye göç ettim.3 senedir Kayserideyim.Müslümandım. Son 1.5 yıldır Hristiyanlığa geçtim.Kayseri tutucu olduğundan ne kiliseye gidebiliyor nede sosyal hayatta serbest hareket edebiliyorum.Kendimi tanıtmış olduktan sonra sizden ricam şu.Sitede kendi profilimde resmimi nasıl koymam gerekiyor.Yol gösteren olursa çok sevinirim.Herkeze Saygılar sunuyorum.Rabbımız hep yanımızda olsun. |
|
|
|
|
|
|
Sanırım özel üye olmadan bu hak tanınmıyor.Ama siz yinede bir moderatöre danışın.Onlar daha iyi cevap vereceklerdir.Bu arada Tanrı'nın size yardımcı olmasını diliyorum.Zorluklar her zaman çekilecek sonuna kadar dayanan ise sonsuz yaşamı alacak.Size bu dar yolda sonuna kadar dayanma gücünü Tanrı'dan diliyorum.Esenkalınız... |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |