RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Tanrı'yı arayanlara mesajlar : RAB İSA MESİH'E İNANMAK konusu 3632 kez okundu, 26 kez cevaplandı. En son mesaj Paullus tarafından gönderildi. RAB İSA MESİH'E İNANMAK Hristiyanlar sevgi dolu olan bir Tanrı ya inanıyorlar.Kendisini tanımasına izin veren bir Rab be inanıyorlar. Rab İsa Mesih e inananların dini ritüeller üzerine kurulmuş değilidir. Kuralcı ve emir verici br Tanrımız yoktur.Rab İsa Mesih ile birebir ilişkimiz vardır ve güzel bir iletişimimiz vardır.Onu daha iyi tanımık ona iman etmektir. Rab İsa Mesih insan suretinde geldi mucizeler yaptı insanların günahlarını bağışladı. Bize dedi ki ''KİM BANA İNANIRSA ONA SONSUZ YAŞAM VERECEĞİM.'' ''BEN DÜNYA NIN IŞIĞIYIM BENİM ARDIMDAN GELEN,ASLA KARANLIKTA YÜRÜMEZ YAŞAM IŞIĞINA SAHİP OLUR.'' Yuhanna 8:12. Hristiyanlar Kutsal Kitabı Tanrının yazılı sözleri olarak inanırlar.Rab İsa Mesih in mucizeleri ve hayatını da anlatıyor.Kutsal Kitap Tanrının kişiliğini ortaya koyuyor.Sevgisini,şevkatini ve gerçeği... RAB İSA MESİH'E İNANMAK

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK konusu 3632 kez okundu, 26 kez cevaplandı. En son mesaj Paullus tarafından gönderildi.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-09-10, 11:32
RAB İSA MESİH'E İNANMAK
racheal

Hristiyanlar sevgi dolu olan bir Tanrı ya inanıyorlar.Kendisini tanımasına izin veren bir Rab be inanıyorlar. Rab İsa Mesih e inananların dini ritüeller üzerine kurulmuş değilidir. Kuralcı ve emir verici br Tanrımız yoktur.Rab İsa Mesih ile birebir ilişkimiz vardır ve güzel bir iletişimimiz vardır.Onu daha iyi tanımık ona iman etmektir. Rab İsa Mesih insan suretinde geldi mucizeler yaptı insanların günahlarını bağışladı. Bize dedi ki ''KİM BANA İNANIRSA ONA SONSUZ YAŞAM VERECEĞİM.''

''BEN DÜNYA NIN IŞIĞIYIM BENİM ARDIMDAN GELEN,ASLA KARANLIKTA YÜRÜMEZ YAŞAM IŞIĞINA SAHİP OLUR.'' Yuhanna 8:12.

Hristiyanlar Kutsal Kitabı Tanrının yazılı sözleri olarak inanırlar.Rab İsa Mesih in mucizeleri ve hayatını da anlatıyor.Kutsal Kitap Tanrının kişiliğini ortaya koyuyor.Sevgisini,şevkati ni ve gerçeği onunla birebir ilişkiyi de anlatıyor.

Bir Hristiyan hangi durumda olursa olsun ne yaşıyorsa yaşasınlar içtenlikle ve rahatlıkla Rab İsa Mesih ile bire bir diyalog içinde olabiliyor.Çünki bir Hristiyan onun gücünü,sevgisini ve dualarının kabul olacağını biliyor.
RAB İSA MESİH YÜCELTMEK ÇOK GÜZEL.

RAB SİZİ BEREKETLESİN KARDEŞLERİM.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-11-10, 17:37
RAB İSA MESİH'E İNANMAK
jude

TANRI RUHTUR,

Onun ruhundan hicbir yere kacamazsiniz...
Varligindan kurtulamazsiniz...
Cennete ciksaniz, oradadir.
Kanatlariniz olsa, denizin uzerinden ucarak uzaklassaniz...
...orada bile...
...sizi yonlendirir.
Nereye giderseniz gidin,
Nerede olursaniz olun...
...Ulu Tanrimizin olmadigi...
...bir yer yoktur.
Ne dusunurseniz dusunun,
Hangi ruyayi gorurseniz gorun,
Tanrimizin goremedigi yoktur.
Cennete gitseniz bile,
...oradadir.
Kanatlariniz olsa...
...ve denizin uzerinden ucsaniz...
...orada bile...
...sizi yonlendirir.
Yataginizi yeryuzunun derinliklerine serseniz,
...oradadir.

Tanri ruhtur. Ve, Tanri'nin ruhunun bulundugu yerde ozgurluk de vardır...

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-11-10, 23:48
RAB İSA MESİH'E İNANMAK
anthodezmi

sevgili kardesim jude;yazdiklarin cok guzel. beni cok etkileyen,cok sevdigim 139. Mezmur'u hatirladim.O'NUN RUHU her yonden bizi kusatmis vaziyette.O bizi daima gozetiyor.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-11-10, 05:37
RAB İSA MESİH'E İNANMAK
jude

Msj. okuyunca Kutsal Kitaba baktim: Harikasiniz biliyor musunuz?.. Ve evet, Mezmurlar 139. Cok tesekkur ederim.

Bu metin uzun zaman once bir filmde geciyordu. Rahibin vaazindan ezberlemis ve aklimda kalanlari cevirip yazmistim. O nedenle bazi farkliliklar var ama evet o. Hatta bu metni buraya yazdiktan sonra print alip simdi basimi kaldirdigimda gorebilecegim bir yere asmistim. Ve hatta bu metni Musluman bir arkadasim gorup cok begenmis ve oda print almisti: Metnin Hristiyanlikla ilgisi oldugunu bilmeden sadece Tanri kavrami ile iliskilendirerek... Simdi benim ve onun calisma masasi uzerinde asili olan bu metin: Mezmurlar 139. Gercekten Harikasiniz...

1Ya RAB, sınayıp tanıdın beni.
2 Oturup kalkışımı bilirsin, Niyetimi uzaktan anlarsın.
3Gittiğim yolu, yattığım yeri inceden inceye elersin, Bütün yaptıklarımdan haberin var.
4 Daha sözü ağzıma almadan, Söyleyeceğim her şeyi bilirsin, ya RAB.
5Beni çepeçevre kuşattın, Elini üzerime koydun.
6 Kaldıramam böylesi bir bilgiyi, Başa çıkamam, erişemem.
7 Nereye gidebilirim senin Ruhun'dan, Nereye kaçabilirim huzurundan?
8Göklere çıksam, oradasın, Ölüler diyarına yatak sersem, yine oradasın.
9 Seherin kanatlarını alıp uçsam, Denizin ötesine konsam,
10 Orada bile elin yol gösterir bana, Sağ elin tutar beni.
11 Desem ki, ‹‹Karanlık beni kaplasın, Çevremdeki aydınlık geceye dönsün.››
12 Karanlık bile karanlık sayılmaz senin için, Gece, gündüz gibi ışıldar, Karanlıkla aydınlık birdir senin için.
13 İç varlığımı sen yarattın, Annemin rahminde beni sen ördün.
14 Sana övgüler sunarım, Çünkü müthiş ve harika yaratılmışım. Ne harika işlerin var! Bunu çok iyi bilirim.
15 Gizli yerde yaratıldığımda, Yerin derinliklerinde örüldüğümde, Bedenim senden gizli değildi.
16 Henüz döl yatağındayken gözlerin gördü beni; Bana ayrılan günlerin hiçbiri gelmeden, Hepsi senin kitabına yazılmıştı.
17Hakkımdaki düşüncelerin ne değerli, ey Tanrı, Sayıları ne çok!
18Kum tanelerinden fazladır saymaya kalksam. Uyanıyorum, hâlâ seninleyim.
19 Ey Tanrı, keşke kötüleri öldürsen! Ey eli kanlı insanlar, uzaklaşın benden!
20Çünkü senin için kötü konuşuyorlar, Adını kötüye kullanıyor düşmanların.
21 Ya RAB, nasıl tiksinmem senden tiksinenlerden? Nasıl iğrenmem sana başkaldıranlardan?
22Onlardan tümüyle nefret ediyor, Onları düşman sayıyorum.
23 Ey Tanrı, yokla beni, tanı yüreğimi, Sına beni, öğren kaygılarımı.

anthodezmi
sevgili kardesim jude;yazdiklarin cok guzel. beni cok etkileyen,cok sevdigim 139. Mezmur'u hatirladim.O'NUN RUHU her yonden bizi kusatmis vaziyette.O bizi daima gozetiyor.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-11-10, 23:00
RAB İSA MESİH'E İNANMAK
anthodezmi

Kardesim cok mutlu ettiniz beni sozlerinizle!ben de ayni sekilde sizin icin dusunuyorum.harikasiniz!M ezmurlar ve Suleyman in Meselleri nde bu ve buna benzer cok guzel bolumler ve ayetler var.139.Mezmur u ben de cok severim.

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK

RAB İSA MESİH'E İNANMAK konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

RAB İSA MESİH'E İNANMAK konusuna benzer konular;

İnanmak nedir? İnanmak Nedir?<o:p></o:p> İnsanlar bir yaratıcının olduğuna inanıyorlar. Peki nedir bu inanmak?<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Dışarıya çıkıp insanlara Tanrı’ya inanıyor musunuz? diye sorsanız mutlaka çoğunluk “Evet, biz Tanrı’ya inanıyoruz.” cevabını size verecektir.<o:p></o:p> Çünkü insanlar Tanrı’ya inanmanın dinsel açıdan kendileri için Tanrı karşısında büyük bir iş olduğunu düşünürler. Tanrı’ya inandıkları vakit, O’nun var olduğunu kabul ettikleri vakit Tanrı’nın onlardan hoşnut kalacağını ve onları kurtaracağına inanırlar. Bu düşünce o kadar yaygındır ki son zamanlar artık insanlar Tanrı dünya ile bir antlaşma yapmışsa da “ben sadece O’nun kendisine inanıyorum” diyebilmektedir. Ve bu düşüncedeki insanlar kurtuluşun sadece Tanrı’ya inanmak ile gerçekleşeceğini düşünür, kendi...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih