| Show TV'den İsa Haberi |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği Kıyamet Kilisesi? Merak ediyorum, ne zaman Türk medyası Hristiyanlığı tanımlarken Kutsal Kitap'la ilgisi olmayan ama efsaneler ve batıl inançlarla dolu olan Katolik Kilisesi'nin inançlarını kullanmak yerine gerçekten Kutsal Kitap'a bakacak? Mesih'in mezarını neden ziyaret edersin? O dirildi... Artık orada değil... O'nun yürüdüğü yolda yürüyerek acılarını anlamaya çalışan aptallara ne demeli? Hiçbir zaman Mesih gibi günahsız olmadığınız halde nasıl olur da O'nun acılarını anlayabileceğinizi düşünürsünüz? Show Tv'deki bu haberi izleyen Katolik kardeşlerime bir önerim var. Bu haberi izledikten sonra lütfen Luka kitabını açın ve baştan sona okuyun. Bu haberde anlatılan Hristiyanlıktan Mesih'in nasıl nefret edeceğini umarım görebilirsiniz. Çünkü artık ülkemde Hristiyanlığın putperest ve batıl inançlarla dolu bir din olarak tanıtılması gerçekten beni rahatsız etmekte... Bu arada, "Katolikler de Hristiyandır" diyen Protestan kardeşlerim de aslında Müjde'ye ne kadar büyük zarar verdiklerinin umarım farkındadırlar... |
|
|
||
|
||
|
|
|
||||
|
||||
Lütfen katolizm ile katolikleri birbirinden ayıralım.Katolik öğretisi her nekadar da Kutsal Kitap dışına çıkmış ve insan öğretisi olduysada bu öğreti peşinde giden, ama bunun Kutsal Kitap dışında bir öğreti olduğunu hala anlamamış çok ciddi imanlı insanlar var.Kendi akrabalarımdan bilirim, katolik öğretinin ne olduğunu bile hala bilmeyenler var. Sakramentlerin İncil ile ilgisinin olmadığını bile bilmiyorlar. Anlattığımızda bak ben bunu hiç duymamıştım diyenler var. Aralarında gerçekten Mesih'i sevenler var.Bu insanların bilgisizliğini değil, bu öğretiyi insanlara aşılayıp, onları bilerek zehirleyip uyuşturanları yargılayalım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |