Arşiv Sayfa 2 / Tevrat ayetleri ve şiddet - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Tevrat ayetleri ve şiddet hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Tevrat ve Zebur : Tevrat ayetleri ve şiddet - Sayfa 2 konusu 8524 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Tevrat ayetleri ve şiddet benim de sizlere bi sorum var kutsal kitap gerçekten eşsiz ve harika bir kitap fakat bazı bölümlerde özellikle tevratta kadın çoluk çocuk demeden öldürün denilmekte burdaki amaç nedir ve bunun mantıklı bir açıklaması varmıdır? Tevrat ayetleri ve şiddet

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Tevrat ayetleri ve şiddet konusu 8524 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Tevrat ayetleri ve şiddet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Tevrat ayetleri ve şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-08-10, 14:40
Tevrat ayetleri ve şiddet
admin1 Ken Block

Bu konu Eski Antlaşma bölümüne taşınmıştır.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tevrat ayetleri ve şiddet

Tevrat ayetleri ve şiddet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Tevrat ayetleri ve şiddet konusuna benzer konular;

İslam Toplumu ve Kadına şiddet Son günlerde televizyonda yapılan kadına şiddet konusunda televizyonda çıkan tartışmışlarda islamın kadına şiddet konusunda duyarlı olduğu söylenip duruyor Peki islam ne diyor bu konuda VE KADINA DAYAK

Tevrat'ın tahrif olduğunu söyleyen Tevrat ayetleri var mı ? "Allahımızın sözlerini değiştirdiniz" Yeremya 23 /36 Tevrat'ta tanrının sözlerinin ebedi kalacağı, değiştirilemeyeceği yazıyor mu ? Veya ''Elinizdeki kitap tamdır'' yazan bir ayet var mı ? Özellikle ''Kitap kelimesi geçen ayetler'' önemli arkadaşlar. Yine biriyle yapmış olduğum münazara icabı, şu konuyla bağlantılı bir soru: http://www.hristiyanforum.com/forum/soru-panosu-f6/tevratta-tevratin-ulasamadigi-t330240.html Verdiğim linkteki sorunumu kendim çözdüm sayılır, bu konuda da önce size sorayım dedim, kendim de cevabımı bulmaya çalışıyorum ( Tevrat okuyorum ) ama bilenler bilmeyenlere anlatırsa hızlı oluruz değil mi :) . Sevgiler

Tevrat'taki şiddet ayetleri hakkında 1 Samuel 15: 2 "Her Seye Egemen RAB diyor ki, 'Israilliler'e yaptiklari kötülükten ötürü Amalekliler'i cezalandiracagim. Çünkü Misir'dan çikan Israilliler'e karsi koydular. 3 Simdi git, Amalekliler'e saldir. Onlara ait her seyi tamamen yok et, hiçbir seyi esirgeme. Erkek, kadin, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, esek hepsini öldür." Mezmurlar 137: "8 Ey sen, yikilasi Babil Kenti,Ne mutlu bize yaptiklarini Sana ödetecek olana!

İslâm Ulemasına Göre Tevrât’ın Tahrif Edilmiş Olduğunu Bildiren Kur’ân Ayetleri İslâm Ulemasına Göre Tevrât’ın Tahrif Edilmiş Olduğunu Bildiren Kur’ân Ayetleri “Yahudilerden öyleleri var ki, kelimeleri yerlerinden değiştiriyorlar: “İşittik ve isyân ettik”, “Dinle, dinlemez olası” ve dillerini eğip bükerek: “râinâ” diyorlar, dini taşlıyorlar.” (Nisâ 4:46)

Hayvanlara yönelik şiddet Selam kardeşler.Bilmem dikkatinizi çekti mi.Son günlerde özellikle sokak hayvanlarına akla hayale gelmeyen insanlık dışı işkenceler yaplıyor.Hatta öldürülüyor.Ben geçenlerde bu konuyla ilgili bir kaç fotoğraf gördüm.Bir süre kendime gelemedim.Bu vahşeti bir insan yapmış olamaz dedim.Yüreğim parça parça oldu:(((Ne olur kardeşler Rab'be bu masum canlıları koruması için ve bu insanları(insan demeye pek dilim varmıyor)islah etmesi için dua edelim.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih