Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Türk Ortodoksluk : Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri konusu 4016 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj alvertis tarafından gönderildi. Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149326 Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri konusu 4016 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj alvertis tarafından gönderildi.

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-07-08, 12:56
evangelion

Alıntı:

Kilise de Ergenekon ayini
18 Temmuz 2008 Cuma 09:11
Ergenekon sanıkları kilise de "Agarta" ayini yapmış! Bu önemli gelişme dün ortaya çıkan üç fotoğrafla belgelendi.

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon "ayinlerinin" hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı! Yemek yenen salonun duvarlarındaki Hıristiyan dininin sembolü olan ikonalı figürler ve bazı Hıristiyan din adamlarına ait resimlerin bulunması dikkat çekiyor.
Ergenekon kapsamında gözaltına alınan ya da tutuklanan şüphelilerin Türk
Ortaya çıkan resimlerde Ergenekon
Terör Örgütü'ne üye olmak ve
yönetmek suçlarından gözaltına
alınıp tutuklanan bu isimlerin
toplantılarını kilisede bile yaptığı
anlaşılıyor.
Ortodoks Kilisesi'nde gerçekleştirdikleri ayin ve toplantıların fotoğrafları ortaya çıktı. Emekli Orgeneral Şener Eruygur ile Hurşit Tolon'a kadar uzanan operasyonlarda ele geçirilen fotoğraflarda Ergenekoncuların Türk Ortodoks Kilisesi'nde gerçekleştirdikleri toplantı ve ayinlerin fotoğraflarını Akit gazetesi yayınladı.

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nin avlu, koridor, salon ve kilise bölümünde çekildiği anlaşılan resimlerde, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kuvvayı Milliye Derneği Başkanı emekli Albay Fikri Karadağ, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kuvvayı
Türk Ortodoks Kilisesi'nin avlusunda
çekilen bu fotoğrafta da emekli
Tuğgeneral Veli Küçük dikkat
çekiyor.

Milliye Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Görüm, Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Büyük Hukukçular Derneği Başkanı Av. Kemal Kerinçsiz, Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol ile geçtiğimiz günlerde kanserden ölen Kuddusi Okkır gibi isimler hep birlikte görülüyor. Grubu patrikhanenin sözcüsü Sevgi Erenerol'un ağırladığı anlaşılıyor.

İşte ayin fotoğrafı;

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149326

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-12-09, 13:13
natan

Ben bir şey anlamadım ?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-12-09, 14:37
NCyril

natan
Ben bir şey anlamadım ?
Kim anladı ki? =)

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-12-09, 20:33
Creditum

elguca
natan
Ben bir şey anlamadım ?
Kim anladı ki? =)
Kardeşlerim, zaten bu karanlık olayları anlayabilip de, burada en doğru yorumu getiren kardeşimiz için pek de olumlu bir sonuç doğmazdı malumunuz...Ne mutlu bize ki, anlayamayacak kadar da aydınlığa yakınız!

Bizim işimiz her zaman karanlıktansa aydınlığı, Peder Tanrı'nın emirlerini anlamaya ve uygulamaya çalışmak olmalıdır. Tabii ki uyanık olmaktan da fayda gelir; zira Rab, bizden hem güvercin gibi saf olmamızı hem de uyanık olmamızı istemektedir.

Saygılarımla...

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-12-09, 23:46
natan

Ayrıca birşey söylemek istiyorum , Herkes kiliseyi ziyarete gidebilir, ortada ben karanlık bir şey de görmedim , resimlere de baktım ve gizli, yasa-dışı bir şey olsa niye bu şekilde fotograf felan çektirsinler. Olay gizli olurdu. Ama ortada gizli -saklı bir şey yok !

Söz konusu dava ise bazı yönleriyle hukuk dışı. İddaname va ama dava da sonuçlanmadı, ne kadar laik ve aydın varsa hepsini aynı örgüt-oluşum içinde sayıp , herkesi içeri de almamışlarmıydı .

Not: Annem gibi konuştum. :)

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >  

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nde yapılan Ergenekon ayinleri konusuna benzer konular;

Doğu Ortodoks patrikhanesi neden Türk Ortodoks Patrikhanesini kabul etmiyor? Arkadaşlar bu açıkça ayrımcılık yapmak değil midir? İnternette araştırmalarım neticesinde bu sonuca ulaştım. Rus, Rum ve diğer Ortodoks patriklikleri Doğu Kiliselerinde kabul görürken bizim Türk Ortodoks Patrikhanesi kabul edilmiyor? Bunun nedeni nedir? Bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim.

6 Haziran 1924: Cemaati Ergenekon olan Türk Ortodoks Patrikhanesi kuruldu 6 Haziran 1924: Cemaati Ergenekon olan Türk Ortodoks Patrikhanesi kuruldu http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/06/6-Haziran-1924-Cemaati-Ergenekon-olan-T%C3%BCrk-Ortodoks-Patrikhanesi-kuruldu.jpg 6 Haziran 1924: Cemaati Ergenekon olan Türk Ortodoks Patrikhanesi kuruldu Anadolu Hıristiyanlarını baskı ve denetim altında tutmak maksadıyla kurulmuş olan Türk Ortodoks Patrikhanesi, mübadele adı altında Anadolu’da soykırımdan kurtulmayı başaran Hıristiyanların tümü kovulduktan sonra Kayseri’den İstanbul’a taşındı. Bir kişilik bir cemaati bile olmayan sözde patrikhane, karanlık güçlerin karargâhına dönüştü. Sahte kilisenin basın sözcüsü Sevgi Erenerol, halen Ergenekon tutuklusu bir faşist. İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin Anadolu’da başlattığı ulus devlet...

Din adına yapılan savaş, dine karşı yapılan savaştır. http://www.patriarchate.org/patriarch/passion-for-peace/tr?lang=tr

Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası Mucizesi Ortodoks Kilisesi ayininde tek bir kap ve kaşık kullanılır Rabbin kanı olan şarabı cemaate vermek için. Normal olarak tek bir kişinin bir hastalığı varsa bunun tüm cemaate geçmesi gerekir tıbben. Oysaki hiç kimse Rabbin Sofrası yüzünden hasta olmaz. Hatta ortodoksmoderatörümün anlattıklarına göre hastaneye gidip, hastayı ziyaret eder pederler, hastaya şarabı verdikten sonra kendileri de bu şaraptan içerler. Bu konuda tıbbi bir araştırma da vardır, Rus bir bilimadamı incelemektedir bu konuyu. Eğer bulabilirsem sizinle ilgili yazıyı da paylaşacağım.

Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası Hristiyan inancımızda karşımıza çoğu zaman ''Kutsal Su'' , ''Kutsal Yağlar'' , ''Kutsal Şarap'' gibi kavramlar çıkmaktadır...Burada 'Kutsal' olarak bahsedilen nesneler doğa üstü bir biçimde büyülü veya sihirli değillerdir,bunları ''kutsal olmayan'' normal elementlerle mikroskop altında incelediğimizde kimyasal olarak aralarında bir değişiklik olmadığını görürüz.. Bu elementleri Kutsal kılan onların üzerinde Tanrı'nın sözünün okunmuş olması ve Kutsal Ruh'un onları kutsamasının istenişidir. Siz isterse vaftiz suyunu Ürdün ırmağından taşıtın veya normal şehir şebekesinden gelen suyu küvet içinde kullanın, ''Baba Oğul Kutsal Ruh'' adı kullanıldığında o su,kutsanarak kutsal su olmuş olur. Neticede keramet kullanılan elementlerde değil,onları kutsayıp bereketleyen,kutsal kılan iman ve...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih