|
|
huzurlu
|
|
|
Kemalistgenc
|
Sayın Evanjelique;
Ben gerçekten anlayamıyorum,AKP ülkemizi nasıl demokrasiye getiriyor geçen ermenileri katletmekle tehdit eden o değil miydi koskoca içişleri bakanı fethullah gülen için hoca efendi diye bahsediyor böyle bir iktidarın ülkeyi demokratikleştireceğini nasıl düşünebilirsiniz
Eğer hristiyanların çoğunluğu gerçekten AKP'ye oyluyorsa kusura bakmayın ama size yapılan ayrımcılıkları hak ediyorsunuz,yanlış anlamayın hak ediyorsunuz çünkü BUNU SİZ İSTİYORSUNUZ.
|
Benim icin demokrasi siz nereyi isaret ediyorsaniz onun tam aksi yonundedir. Anliyor musunuz? Demek ki dogru yoldayiz.
|
bu tamamen çağdışı bir düşüncedir.Sırf bir kişiyle aynı paralelde olmayayım diye başka bir düşünceye kayıyorsanız ne anlamışım böyle demokrasiden.
AKP'nin gerçekten demokrasi getireceğine inanıyorsanız size ne oylatılır ki.
Türkiye'de farklı din mensupları rahat yaşayabiliyor mu,Hükümet ne yapıyor bırak ilgilenmeyi köstek olmuyor mu sizlere siz gerçekten sizi koruyor size hak tanıyorlar zannediyorsunuz
Bu ülkeye sosyal demokrat bir hükümet gerek,bu chp olmak zorunda değil,hiçbirşey demiyorum siz gidin akp ye oylayın saadet partisine oylayın.
Hak etmiyor musunuz ? Yalan mı söylüyorum ? Hem aşırı dinci bir partiye oylayıpta sonra bizi kayırıyorlar demek ne doğrudur,
bunlar iktidara geliyorsa azda olsa sizinde payınız var.Bu iktidardanda size karşı yapılan ayrımcılıklara hangi hakla karşı çıkabilirsiniz ?
Ama merak etmeyin siz,biz halkımızı seviyoruz,siz ne kadar kendi kendinizi ateşe atmaya çalışsanızda biz sizide kurtaracağız.Haklarınızı alıcaksınız,müslümandan aşağı kalır yanınız olmayacak,bu iktidar devrinden daha güzel günler yaşayacağız.Siz ne kadar bu partiyi desteklesenizde bu sizin beyninizin yıkanmış olduğundandır.
Sadece iktidarın oyunlarına gelmeyin,az biraz avrupaya şirin gözükeyim diye,size gülümsüyor bu oyunlara gelmeyin ve tehlikenin farkında olun.
Biraz aklınıza İran gelsin,Şimdi siz madem o kadar demokrasi aşığısınızda,İran'ın şahlık dönemine bakın birde şimdiki dönemine,güya şimdi cumhuriyet var çok partili sistem var.
Ama hanginizi tercih ederdiniz...
Demokrasi bazıları için araç olunca bundan taviz vermek gerekiyor,haklarımız için.
Elimizde bizim laik bir anayasa var,siz haklarınızı bu anayasayla koruyabilirsiniz,anayasa sizden yana,ve bunu yıkmaya çalışıyorlar,niye farkında değilsiniz ?
Yönetim Notu: Yazınızın tamamına değil, ancak bir noktasına dair bir not eklemek zorundayız. BİZ HİÇ KİMSENİN BİZİ KORUMADIĞININ VE HERKESİN DE BİZİ KENDİ ÇIKARLARI İÇİN KULLANMAYA ÇALIŞTIĞININ FARKINDAYIZ....