| Kemalistgenc |
|
Sayın Evanjelique; Ben gerçekten anlayamıyorum,AKP ülkemizi nasıl demokrasiye getiriyor geçen ermenileri katletmekle tehdit eden o değil miydi koskoca içişleri bakanı fethullah gülen için hoca efendi diye bahsediyor böyle bir iktidarın ülkeyi demokratikleştireceğini nasıl düşünebilirsiniz Eğer hristiyanların çoğunluğu gerçekten AKP'ye oyluyorsa kusura bakmayın ama size yapılan ayrımcılıkları hak ediyorsunuz,yanlış anlamayın hak ediyorsunuz çünkü BUNU SİZ İSTİYORSUNUZ. |
| Kemalistgenc |
|
Gülen cemaatinin mensubu olan ve bu çizgiyi takip eden AKP yeterli güce ulaştığı zaman siz görüceksiniz avrupaya kaymayı falan. Merak etmeyin,Referandumda oda olucak,elimizde bir yargı kalmışken onuda tamamen ele geçirdiklerinde artık onları durdurabilecek kimse kalmayacak ve gerçek bir cehenneme çevirecekler ülkeyi. Yalnız benim anlayamadığım CHP 1938'den sonra ne zaman iktidar olmuş ki geçmişte hristiyanların yok sayılmasını bir CHP politikası olarak görüyorsunuz ? Önceki hükümetler dediğin senin AKP'nin öncelleri zaten. Adamlar planlarını açık açık belirtiyor,Fethullah ne diyor,bütün anayasal sistemi tarafımıza çekmedikçe atacağımız her adım erken adımdır,Tayyip ne diyor demokrasi benim için araçtır. Adamın bi yüzünüze karşı oynuyorum sizlerle mal gibi yiyorsunuz demediği kaldı zaten onu bile dese siz hala onların masallarına kanmaya devam ediceksiniz. Yönetim Notu: Biz iki tarafın da masallarına kanmayız siz merak etmeyin, bizim için üzülmeyin... |
| Kemalistgenc |
|
Yalnız benim anlayamadığım CHP 1938'den sonra ne zaman iktidar olmuş ki geçmişte hristiyanların yok sayılmasını bir CHP politikası olarak görüyorsunuz ? Önceki hükümetler dediğin senin AKP'nin öncelleri zaten. Yönetim Notu: Biz iki tarafın da masallarına kanmayız siz merak etmeyin, bizim için üzülmeyin... |