|
|
Kemalistgenc
|
|
|
SELEUKOS_NIKATOR
|
|
|
Kemalistgenc
|
Yalnız benim anlayamadığım CHP 1938'den sonra ne zaman iktidar olmuş ki geçmişte hristiyanların yok sayılmasını bir CHP politikası olarak görüyorsunuz ? Önceki hükümetler dediğin senin AKP'nin öncelleri zaten.
Yönetim Notu: Biz iki tarafın da masallarına kanmayız siz merak etmeyin, bizim için üzülmeyin...
|
http://tr.wikipedia.org/wiki/Cumhuriyet_Halk_Partisi
Sevgili Kemalistgenc, Hristiyan ve azinliklar icin en zor dönemler CHP iktidarda ikken yasadilar. Atamizin kurdugu parti ve cizdigi yol'dan CHP sonradan cikmistir...maaalesef. Ismet Inönü zamaninda Hristiyanlar yolda kaldirimlar üzerinde bile yürüyemezlerdi hristiyanlar yol'da müslümanlar kaldirimda yürüyebilirlerdi cünkü bir hristiyan bir müslümandan daha yüksek olamazdi.. Bu sadece bir örnektir.
Sevgiler
|
İşkembeden sallamadığınız ne malum ? Kanıtlarla konuşun lütfen.
Yönetim Notu: Sayın Kemalistgenc; biz kendi aramızda ve bu forumda sizin son cümlenizdeki şekilde hitap etmiyoruz. Bu yüzden bir uyarı aldınız. Ayrıca bu tarz üslubunuz sadece size değil sizin temsil ettiğiniz değerlere de bir eksi olarak geçiyor...
|
Sayin Kemalistgenc, inanmaniz veya inanmamaniz size kalmistir dolayisiylan size herhangi bir seyi kanitlamak mecburiyetinde degilim. Ben ve ailem Hristiyanligi yeni kabul etmis degiliz ben cok eski bir Hristiyan aileden geliyoum ve bu topraklarin cocuguyum. Mazzide olan ve bitenlerden haberim vardir. Babam ve dedelerimin bana aktirdiklarini sizinlen paylastim.
O kadar bu konuya ilgi gösteriyorsaniz, internetten ve CHP'nin Atatürk'ten sonra izledigi yolu inceleyip siz bize görüslerinizi aktariniz. Dikkat ederseniz ben sadece CHP'den konusmadim diger partilerde Atatürkün yolundan ciktigini yazdim. Lakin CHP Atatürkün partisi olarak ve bize aktardigi ve kendini tanitigi gibi sosyal demokrat partisi oldugunun dogrulugunu maalesef redediyorum. Elbet bugünden itibaren CHP eski yolunu ve Ata'nin cizdigi yoldan yeniden gider ise, dolayisiylan heppimiz seviniriz.