Aile imamları ! konusu
1048 kez okundu,
8 kez cevaplandı. En son mesaj
ftoydemir tarafından gönderildi.
Aile imamları ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

11-03-11, 01:31
Flyboy
Sevgili arkadaşlar haberlerden takip ettiğimiz üzere devlet aile imamlığı diye bir sistemi hayata geçiriyor. Buna göre her ailenin danışabileceği, aile hekimi gibi bir de aile imamı olacak.
Var mı acaba, diğer inançlardaki insanlara da aile rahibi, aile pastörü, aile şamanı vs. vs. tahsis edecek kadar yüreği olan bir hükümet bu ülkede ? Ne demek aile imamı, her aile müslüman mı arkadaş ! Madem ki böyle bir uygulama başlatıyorsun, o zaman diğer TÜM inançlardaki insanlara da onların din görevlilerini aynı görev, makam ve yetkilerle tahsisini yapacaksın. Madem böyle bir uygulamaya geçiliyor, bu ülkede TEK BİR vatandaş bile budist olsa, madem öyle sen bu vatandaşa budist din görevlisi danışman tahsis edeceksin. Laik devletin temeli budur. Neden sadece imam ? Alemlere rahmet inen doğruluk ve ADALET dini islam bu mudur ? Yakıştırabiliyor musunuz kendinize, müslüman çizgideki bu hükümeti savunan müslüman arkadaşlar ? Evet çoğunluk müslüman olabilir, ancak bu neden demokrasi ve laiklik ilkelerinin uygulanmasında yol açıyor ? Hem müslüman olup, hem herkesin düşüncesine saygı duyamıyor musunuz ? Dininiz mi engelliyor, cehaletiniz mi ? Yoksa ikisi de aynı şey mi aslında ?
Tüm
Hristiyan ve Müslüman arkadaşların bu konudaki görüşlerini duymak isterim.
Esenlikler.
Aile imamları !
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Aile imamları !

11-03-11, 18:32
datatip
İnternet yorumları hep bu işin bir fişleme işine dönüşeceğini söylüyor.İmamı kabul etmeyen evler,kabul eden evler,iyi sohbet eden (bizdendir) evler,
hristiyan evler,ateist evler,müslümanlaştırılan evler...hepsi bir bir rapor edilecek ozaman.Karanlığın ayak seslerinimi duyuyorum ?
Aile imamları !

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Aile imamları !

12-03-11, 00:33
rain34
doğru adamlar bu ülkede kendilerinden başka kimsenin yaşamadığına kendilerini inandırmışlar.kendi anlayışında olanlara öğretecekleri çöl yaşam tarzı kuralları olabilir.ya kendileri gibi düşünemeyen çağdaş modern insanlara ne öğretecekler bu taliban zihniyetli imamcıklar.saçmalıklarını z sizin olsun hayrını görün tepe tepe kullanın bizden uzak durun.
Aile imamları !
FORUMA ÜYE OLUN! /
Aile imamları !

12-03-11, 23:47
datatip
Öyle bir imam olsunki her konuda konuşabilesin.Ilıman,sevg i dolu olsun.
Aile imamları !

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Aile imamları !

13-03-11, 19:01
emreedem
evet haklısın kardeşim ben anlamıyorum diğer dinlere niye vermiyorlar ama bunu islamdan bulmayın çünkü bir insan hata yaptı diye islam öyle demiş sayılmaz tabii aile imamlığı varsada aile rahipliği vs. de olsun yani demi şimdi haklısın
Aile imamları !
FORUMA ÜYE OLUN! /
Aile imamları !
Aile imamları ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil