AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu konusu 852 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi. AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu AKP’den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu <hr> Home » haberler on 17/03/2011 – 22:54 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/03/akpdenhristiyanadayedipdaglioglu.jpg AKP’den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu Hıristiyan inancından olan Hataylı Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den İstanbul 2. bölgeden aday adaylığını açıkladı Hataylı Hıristiyan vatandaşlardan Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı oldu. Altınözü İlçesi’nde doğan ve İskenderun’da tüccarlık yapan Edip Dağlıoğlu, İstanbul 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Dağlıoğlu, Hristiyan vatandaşların kendisine destek vereceğini söyledi. Patrik Bartholomeos’un geçen Ramazan ayında 2 bin kişiye... AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu konusu 852 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi.

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-11, 00:24
KSAdmin

AKP’den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu

Home » haberler on 17/03/2011 – 22:54
Hıristiyan inancından olan Hataylı Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den İstanbul 2. bölgeden aday adaylığını açıkladı

Hataylı Hıristiyan vatandaşlardan Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı oldu. Altınözü İlçesi’nde doğan ve İskenderun’da tüccarlık yapan Edip Dağlıoğlu, İstanbul 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Dağlıoğlu, Hristiyan vatandaşların kendisine destek vereceğini söyledi. Patrik Bartholomeos’un geçen Ramazan ayında 2 bin kişiye iftar verdiğini hatırlatan Dağlıoğlu “Biz Hristiyanız ve AK Parti saflarında yer alıyoruz. Başbakan’ın siyasetini de çok beğeniyoruz” dedi.
HIRİSTİYANLAR İKTİDARDAN  MEMNUN
Türkiye’de yaşayan Hristiyanların AK Parti iktidarından da memnun olduğunu vurgulayan Dağlıoğlu, aday adaylığını açıkladıktan sonra çevresinden olumlu tepkiler aldığını kaydetti. Türkiye’de yaşayan Hristiyanların yüzde 95’inin AK Parti’ye oy vereceğini sözlerine ekleyen Dağlıoğlu, bu durumun Türkiye’de bir ilk olduğunu dile getirdi. Öte yandan 2005 yılında “Başbakan Erdoğan’ı oğlunun sünnet törenine davet ettiği” gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sayıştay Hakimi ve Başdenetçi Muzaffer Sağlık, AK Parti Malatya İl Başkanlığına adaylık başvurusu yaptı.

STARGAZETE

http://www.hristiyangazete.com/2011/...dip-daglioglu/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-03-11, 01:22
jude

KSAmoderator

Home » haberler on 17/03/2011 – 22:54

Hıristiyan inancından olan Hataylı Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den İstanbul 2. bölgeden aday adaylığını açıkladı

Hataylı Hıristiyan vatandaşlardan Edip Dağlıoğlu, AK Parti’den 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı oldu. Altınözü İlçesi’nde doğan ve İskenderun’da tüccarlık yapan Edip Dağlıoğlu, İstanbul 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Dağlıoğlu, Hristiyan vatandaşların kendisine destek vereceğini söyledi. Patrik Bartholomeos’un geçen Ramazan ayında 2 bin kişiye iftar verdiğini hatırlatan Dağlıoğlu “Biz Hristiyanız ve AK Parti saflarında yer alıyoruz. Başbakan’ın siyasetini de çok beğeniyoruz” dedi.
HIRİSTİYANLAR İKTİDARDAN  MEMNUN

Türkiye’de yaşayan Hristiyanların AK Parti iktidarından da memnun olduğunu vurgulayan Dağlıoğlu, aday adaylığını açıkladıktan sonra çevresinden olumlu tepkiler aldığını kaydetti. Türkiye’de yaşayan Hristiyanların yüzde 95’inin AK Parti’ye oy vereceğini sözlerine ekleyen Dağlıoğlu, bu durumun Türkiye’de bir ilk olduğunu dile getirdi. Öte yandan 2005 yılında “Başbakan Erdoğan’ı oğlunun sünnet törenine davet ettiği” gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sayıştay Hakimi ve Başdenetçi Muzaffer Sağlık, AK Parti Malatya İl Başkanlığına adaylık başvurusu yaptı.

STARGAZETE

http://www.hristiyangazete.com/2011/...dip-daglioglu/

************************* *

Hristiyan, tuccar, AKP adayi neye dayanarak Hristiyanlarin%95'nin AKP'ye oy verecegini soyluyorsunuz; bilimsel bir arastirma mi yaptiniz. Sokaktan gecen 100 Hristiyani cevirip hangi partiye oy verecegini mi sordunuz. Patriginizin Ramazan ayinda iftar yemegi verdigi 2000 kisinin oyunu garantilediginizi mi dusunuyorsunuz.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-03-11, 02:53
merty17

Hristiyanlar iktidardan memnun sözüne katılmıyorum zira ben memnun değilim.Ama Edip Bey'e de başarılar dilerim siyaset hayatında...Gün gelecek Müjde'yi duymayan bir kişi bile kalmayacak...

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-03-11, 13:13
Paullus

Bu olayı doğru okumamız gerektiği kanısındayım.Ne yazık ki ülkemizdeki milletvekili sisteminin işleyişi,amaç ve millet iradesinin temsili anlamında ki konumundan çok uzak.

Aday çıkmış diyor ki;artık çok yoruldum,torunlarla daha fazla vakit geçirmek için milletvekili adayı oluyorum.Balık Ayhan çıkmış;biz mevcut iktidardan çok memnunuz,Romenler benim milletvekili olmamı istiyor.Aynı şekilde Edip Bey;biz Hristiyanlar AKP hükümetinden çok memnunuz,o yüzden aday oluyorum.Bu gerekçeler;hergün haber programlarında gördüğümüz,halkın bilgi seviyesini ölçmek için saçma sapan sorulara(örnek:OGS nedir?) muhatap olan ve bu soruları doğru cevaplayamayan kişilere söker.

Kişiye sorarlar;eğer temsil ettiğinizi sandığınız kesimler,mevcut siyasi düzenden memnunsa,sizin ne işiniz var orada?Eğer memnunsam,ha Edip olmuş ha Bülent olmuş ne fark eder!

Aday olduğunuz parti(bu Ak olur x olur)veya aday olarak siz çıkar derseniz ki:temsil edeceğim halk kitlesinin(azınlıklar)sor unları var,milletin meclisinde bu vatandaşlarımızı temsil ederek çözüm üreteceğiz ve bu sayede daha katılımcı ve çözüm odaklı bir Demokrasiye kavuşacağız.O zaman bu adaylığı anlarım ve bir Hristiyan olarak sonuna kadar bu emeği desteklerim.

Hal böyle olmadığına göre,mevcut iktidar partisinin içe ve dışa iyi görünmek,kapısında ''açılım da açılım' diye bağırılan bir dükkanın vitrinindeki yaldızlı bir ürününden farkınız kalmaz.

P.s:Biri bana çıkıp diyebilir,''şimdiye kadar böyle birşey olmadı,buda şimdilik yeterlidir''diye.Hayır efendim benim için yeterli değil,biz kendimizi çok küçümsüyoruz.Bir Türk olarak ben,herşeyin en iyisine layikim.

Sevgi ve esenlikler.

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-03-11, 17:56
SELEUKOS_NIKATOR

Paullus
Bu olayı doğru okumamız gerektiği kanısındayım.Ne yazık ki ülkemizdeki milletvekili sisteminin işleyişi,amaç ve millet iradesinin temsili anlamında ki konumundan çok uzak.

Aday çıkmış diyor ki;artık çok yoruldum,torunlarla daha fazla vakit geçirmek için milletvekili adayı oluyorum.Balık Ayhan çıkmış;biz mevcut iktidardan çok memnunuz,Romenler benim milletvekili olmamı istiyor.Aynı şekilde Edip Bey;biz Hristiyanlar AKP hükümetinden çok memnunuz,o yüzden aday oluyorum.Bu gerekçeler;hergün haber programlarında gördüğümüz,halkın bilgi seviyesini ölçmek için saçma sapan sorulara(örnek:OGS nedir?) muhatap olan ve bu soruları doğru cevaplayamayan kişilere söker.

Kişiye sorarlar;eğer temsil ettiğinizi sandığınız kesimler,mevcut siyasi düzenden memnunsa,sizin ne işiniz var orada?Eğer memnunsam,ha Edip olmuş ha Bülent olmuş ne fark eder!

Aday olduğunuz parti(bu Ak olur x olur)veya aday olarak siz çıkar derseniz ki:temsil edeceğim halk kitlesinin(azınlıklar)sor unları var,milletin meclisinde bu vatandaşlarımızı temsil ederek çözüm üreteceğiz ve bu sayede daha katılımcı ve çözüm odaklı bir Demokrasiye kavuşacağız.O zaman bu adaylığı anlarım ve bir Hristiyan olarak sonuna kadar bu emeği desteklerim.

Hal böyle olmadığına göre,mevcut iktidar partisinin içe ve dışa iyi görünmek,kapısında ''açılım da açılım' diye bağırılan bir dükkanın vitrinindeki yaldızlı bir ürününden farkınız kalmaz.

P.s:Biri bana çıkıp diyebilir,''şimdiye kadar böyle birşey olmadı,buda şimdilik yeterlidir''diye.Hayır efendim benim için yeterli değil,biz kendimizi çok küçümsüyoruz.Bir Türk olarak ben,herşeyin en iyisine layikim.

Sevgi ve esenlikler.
Bu görüsleriniz icin sizi tebrik ederim kardesim..RAB sizi ve tüm kardeslerimizi burda bereketlesin. Amin

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

AKP'den hristiyan aday: Edip Dağlıoğlu konusuna benzer konular;

Ekümenik Faaliyetleri Nasil Takip Edip Bilgi Alabilirim? Amerika'da yasamaktayim ve Turkiye'de ekumenik faaliyetler, Turk'lerden bu konuda yurt ici ve yurt disinda girisimler ve katilimlar konusunda ozellikle onerebileceginiz takip edebilecegim yayinlar veya internet sitesi varmi? Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Internetten saglikli bir bilgi elde edemedim. Tesekkurler ve Rab yardimcini olsun Yönetim Notu: Aradığınız websitesi, şu anda bulunmakta olduğunuz websitesidir. :D

Hristiyan ailelere, hristiyan olmayan çocukları için öneriler Soru: Hristiyan anne babaların, kayıp bir oğulları ya da kızları varsa ne yapmalıdırlar? Yanıt: Kaybolan Oğul benzetmesinin (Luka 15:11-32) içinde, inanlı anne babaların, onları yetiştirdikleri biçime aykırı bir şekilde yaşayan çocuklarına karşı gösterebilecekleri tepkilerin neler olabileceği ve onları nasıl ele alacakları konusunda kullanabileceği birkaç ilke vardır. Anne babaların, çocuklar yetişkin olduktan sonra onların artık anne babalarının yetkisi, otoritesi altında olmadığını hatırlaması lazımdır. Kaybolan Oğul öyküsünde, küçük oğul kendisine düşen mirası alıp uzak bir ülkeye gider ve mirasını orada çarçur eder. Yeniden doğmuş bir inanlı olmayan bir çocuk için böyle bir şey yapmak doğal bir şeydir. Mesih’e imanını bir zamanlar açık bir şekilde bildirmiş olan bir çocuğun...

Hem evrim teorisini kabul edip hem hristiyan olma durumu Sizce hem hristiyan olunup hem evrim teorisi kabul edilebilir mi? Bu görüş meshepler arası farklılık göstermekte midir?

"Neden AKP?" Süryani aday Markus Ürek röportajı “Neden AKP?” Süryani aday Markus Ürek röportajı http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/03/markusurek1.jpg “Neden AKP?” Süryani aday Markus Ürek röportajı Süryani Markus Ürek inancını en iyi inançlı bir parti anlayacağı için AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Türkiye haziran ayında yapılacak genel seçimlere kilitlendi. Muhalefet partilerinin “kader seçimi” olarak nitelendirdikleri bu seçim, adayları ile de renkli geçeceğe benziyor. Ünlü futbolcular, sanatçılar kadar toplumun kültürel zenginliğini temsil edecek isimler de Meclis’e girme yarışında. Ermeni adayımız da var, Roman adayımız da. İlk kez kendi toplumunu temsil etmek için siyasete soyunan isimlerden biri de Süryani kökenli Markus Ürek. Kendini “muhafazakar inançlı bir Hristiyan”...

"Alçak gönüllülükle hizmet edip" - Augustinus Alçak gönüllülükle hizmet edip... Tek öğretmen Mesih’tir. Başkalarını eğitmek veya desteklemek görevinde olan her Hıristiyan Mesih gibi öğretmeli ve yönetmelidir: alçak gönüllülükle hizmet edip, sözlerden önce uğraşılarla. "Ey Eyüp, sözümü dinle ve bütün sözlerime kulak ver" (Ey. 33,1). Kibirli kişilerin öğretisinde şöyle bir özellik vardır. Öğrettikleri şeyleri alçakgönüllülükle ifade etmesini bilmedikleri için doğru şeyleri bile dürüstçe açıklayamıyorlar. Öğrettiklerinde sanki kendilerini çok yükseklerde görüyor, oradan oldukça aşağılarda kalmış dinleyicilerine bakıyorlar, dinleyicilere öneri değil de sanki kesin emirler ulaştırmak istiyorlarmış. Rab çok haklı olarak, Peygamberin ağzı ile bunlara şöyle diyor. "Ancak kuvvetle ve şiddetle onlara hakim oldunuz" (Mezm. 34. 4)....

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih