Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu konusu 9388 kez okundu, 36 kez cevaplandı. En son mesaj petrol tarafından gönderildi. Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu Ankara’da protestan rahip müslüman oldu Submitted by admin on 14/02/2011 – 22:19No Comment http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/02/172958_emir-sultan.jpg Ankara’da protestan rahip müslüman oldu Uzun yıllar Hristiyan din adamlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda Müslüman olan Lokman Sabuncuoğlu duygularını paylaştı. Lokman Sabuncuoğlu, “Peygamber Efendimiz’i (SAS) tanıdıktan sonra zindanda zincire vurulmuşken, özgürlüğe kavuşmuş gibiyim.” dedi. Lokman Sabuncuoğlu, Mevlit Kandili münasebetiyle Emir Sultan Cami ve türbesini ziyaret ederek dua etti. Gençliğinin ateist olarak geçtiğini anlatan Sabuncuoğlu, 1989′da girdiği Hıristiyanlık dünyasında 10 yıl çeşitli kiliselerde papazlık yaptığını söyledi. Ankara’daki kiliselerde papazlık yaptığı sırada, geçtiğimiz Ocak ayında... Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu konusu 9388 kez okundu, 36 kez cevaplandı. En son mesaj petrol tarafından gönderildi.

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-11, 22:40
KSAdmin

Ankara’da protestan rahip müslüman oldu

Submitted by admin on 14/02/2011 – 22:19No Comment
Ankara’da protestan rahip müslüman oldu
Uzun yıllar Hristiyan din adamlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda Müslüman olan Lokman Sabuncuoğlu duygularını paylaştı.
Lokman Sabuncuoğlu, “Peygamber Efendimiz’i (SAS) tanıdıktan sonra zindanda zincire vurulmuşken, özgürlüğe kavuşmuş gibiyim.” dedi.
Lokman Sabuncuoğlu, Mevlit Kandili münasebetiyle Emir Sultan Cami ve türbesini ziyaret ederek dua etti. Gençliğinin ateist olarak geçtiğini anlatan Sabuncuoğlu, 1989′da girdiği Hıristiyanlık dünyasında 10 yıl çeşitli kiliselerde papazlık yaptığını söyledi. Ankara’daki kiliselerde papazlık yaptığı sırada, geçtiğimiz Ocak ayında Müslüman olduğunu belirten Sabuncuoğlu, şunları söyledi: “Bir gün kilisede rapor yazıyordum. Çalışma raporu yazma süreci bazen 4 saati bulabiliyor. Derin bir uykuya dalmışım. Havuz başında gördüğüm annem beni yanına çağırdı. Babamla birlikte oturan annemin yanına gitmek istediğimde bir ses ‘Sen onların yanına, onlar da senin yanına gelemez’ dedi. Çok etkilendim. Sonra aynı ses: Sen annenin inandığı Allah’a inanırsan oraya gidebilirsin’ dedi. Uyandığımda, ‘Kendinize yeni bir papaz bulun’ diye not yazıp ayrıldım. Bunun üzerine Müslüman olmaya karar verdim. Allah’ı çok aradım.”
Papazlık yaptığı yıllarda 44 insana vaftiz töreni yaptığını belirten Sabuncuoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i tanıdıktan sonra hayatının düzene girdiğini söyledi. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bunalım içinde yaşayanlara tek adres olarak Hz. Muhammed’i (SAS) gösteren Sabuncuoğlu şöyle devam etti: “Ben Peygamber Efendimiz’i (SAS) tanıdıktan sonra zindandan kurtulan zincire vurulmuş bir insanın dışarı çıkıp özgür, yeşil yaylalarda dolaşır gibi hissettim. Ruhumda, yüreğimde, aklımda, canımda bir özgürlük bir kurtuluşa gittiğimi hissettim. Bugün Mevlid Kandili, kaç gündür bugünü bekliyordum, müftülüğe gidip kutlamak istedim. Bugün Efendimizin (SAS) doğum günüdür. Kardeşlerimiz, büyüklerimiz kadınlı erkekli bir araya gelip coşku ve sevinçle kutlamalı. Kardeşliğin insanlığın ne olduğunu bugün haykırmalıyız.”
Tüm insanlık için kurtuluşun Hz. Muhammed olduğunu kaydeden Lokman Sabuncuoğlu, kendi günahlarından özgür kalmak isteyenlerin kurtuluş ve özgürlüğünün tek adresi Hz. Muhammed (SAS) olduğunu söyledi. Beyinleri bulanmış, elleri kolları zincirlerle bağlı olanların İslamiyetle yeniden doğacağını dile getiren Sabuncuoğlu, “Ben uyandım, inşallah başkaları da uyanıyor.” dedi.
CİHAN
http://www.hristiyangazete.com/2011/02/ankarada-protestan-rahip-musluman-oldu/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-02-11, 00:58
Rab İyidir

eğer gerçekten bu olay doğruysa kendisinin kararına saygı göstermeliyiz.

ancak anlamadığım bir nokta var,bu kişi acaba islamı araştırarakmı girmiş yoksa kulaktan dolma bilgilerle ve müslümanların kendisine işlerine geldiği ayetleri göstermeleri yoluylamı müslüman olmuş bilmiyorum.zira ben hernekadar daha kısa bi hayat yaşamışta olsam (17 yaşındayım) uzun yıllar ateist olarak hayatımı idame ettirdim ve yaptığım onca araştırma ve mantıksal sorunlar yüzünden eğer bir hak din varsa bunun muhakkakki islam olmadığını biliyorum,yani kurandaki yazılar bence ilahi bir kaynağa ait değil,arap peygamberinin yaptığı onca ahlaksız ve vahşi eylemlerde bence tanrının görevlendirdiği bir peygambere ait olamaz.ama ne yalan söyleyim hristiyanlığı araştırırken ilk defa bana inandırıcı gelmeye başladı ve bi huzur hissettim,yani kararına saygı gösteriyorum ama hristiyanlık gibi bi dinden müslümanlık gibi vahşi bir dine geçmesine pek anlam veremiyorum ben,heleki bu kişi uzun yıllar papazlık yaptıysa buzdağının altında birşeyler aramamak elde değil

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-02-11, 01:19
Anastasia

Bu pastör gençliğinde ateistti. Ateist kaldι. Hiç değişmedi.
Pastörlüğü güzel bir eğlence/oyalanma/insanlar tarafιndan saygι kazanma oyunu olarak yaşadι. Ne yazιk ki bu tür kafalarι boş ve karιşmιş insanlar saf ve iyi niyetli kişileri de olumsuz bir şekilde etkiliyor…Rab onu affetsin, gerçek Işιğιnι ilk defa olarak yüreğinde parlatsιn.
Tabi ki bu olayιn arka tarafιnda farklι insanlarιn farklι hareketleri de var.

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-02-11, 01:32
datatip

Türkiyede İslam yorumu daha ılıman.
Bunda Anadolu'nun geniş kültürel evrimi etkiili.
En önemliside; bu topraklarda,halen sevginin önemini anlatan,düşmanını bile seven bir anlayışın çekirdeği olan Hristiyanlığın yaşamış ve yaşıyor olmasıdır.
Bu zeminde iken,sevginin kaynağı farklı yerlerdenmiş gibi algılanabilir ve oraya yönelenebilinir.
Bir Baba,çocuğunu sevdiği müddetçe sevginin kaynağının nereden gediğini şaşırmış bir çocuk için o kadar önemli değildir ve sevgiyi zannettiği yerden aldığını sanır.
Ancak o sevgi bir kaybedildimi işte cehennemdir.
Bu sevgi nasıl,nerede,niçin kaybediliyor bilmiyorum ben yaşamaıştım ancak dilerim bu arkadaşımız cehennemi tatmaz

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-02-11, 12:47
Y U H A N N A

Tek Yol İSA 'dır � Aleluya ! İSA RAB'DİR ! �

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Ankara'daki protestan kilise pastörü müslüman oldu konusuna benzer konular;

Tuğçe Kazaz yeniden müslüman oldu Tuğçe Kazaz yeniden müslüman oldu Yunan Yorgo Seitaridis’le evlenip din değiştiren Tuğçe Kazaz, evliliğinin ilk aylarında “Hıristiyan olduğunu” göğsüne gere gere söyledi. Boşanma kararı alan Kazaz, bu kez Budist olduğunu açıkladı. Yeniden Müslüman olduğu söylenen Kazaz, üzerine basa basa Budizm’i savundu. Ancak Türkiye’de iş hayatına atılan Tuğçe Kazaz, şimdi de Umre’ye gitme; hatta bikinili poz vermeme kararı aldı. TAKVİM http://www.hristiyangazete.com/2011/10/tugce-kazaz-yeniden-musluman-oldu/

Ankara'daki Ermeni Topluluğu Merhabalar Ankara'daki Ermeniler'in bir kilisesi olmadığı için nerde toplanıp nasıl ibadet ettiklerini merak ediyorum bilen var mı acaba ? Dernek veya benzeri bir kuruluşta mı toplanılıyor ? Yönetim Notu: Belkide öyle bir topluluk yoktur.

İstanbul Nehir Kilisesi Pastörü Güçlü Erman'dan Bereketli Vaazlar NOT: Değerli kardeşlerim, eğer vaazı dinlemek istiyorsanız linke tıklayın. Eğer bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız mousunuzun imleçi linkin üzerindeyken sağ tıklayın ve "Farklı Kaydet..." diyin. Esenlik olsun sizlere...

İtalya'nın tanınmış müslüman yazarı Hristiyan oldu İtalya'nın en tanınmış Müslüman yazarı Magdi Allam, Vatikan'da gösterişli bir merasimle din değiştirdi. Mısır doğumlu ve bir Katolik'le evli olan Allam, yazdığı kitaplar ve genel yayın yönetmeni yardımcısı olduğu İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere della Sera'daki makaleleriyle Müslümanlar arasında büyük infial uyandırmıştı. İsrail'e övgüler yağdıran Allam'ın 'Çok Yaşa İsrail' adlı kitabı da İslam dünyasında büyük tepkiyle karşılanmıştı. 'KUTSAL ZAMANLAMA' St. Peter's Basilikası'nda dün yapılan tören, 'Kutsal Cuma' günü ile Pazar Yortusu arasında yapıldı. Papa 16. Benedikt bizzat yönettiği vaftiz töreni sırasında Allam'ın başına 'kutsal' su dökerek kısa bir Latince dua okudu. Allam, Vatikan televizyonunda yayınlanan görüntülerinde, bazilikada vaftiz için bekleyen 6...

Almanya'dan Protestan Kilise mimari ve sanatı (Lutheran) Lutheran kiliseleri ve Rabbi yücelten ibadethaneler Meersburg Evangelisch Kirche http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Meersburg_Schlosskirche_Altar.jpg

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih