BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusu
848 kez okundu,
10 kez cevaplandı. En son mesaj
SWART23 tarafından gönderildi.
BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

03-07-11, 02:36
KSAdmin
BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi
BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi
Türkiye Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan, Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş’a ‘Ermeni Dikrana Krallığı Nişanı’ takdim etti.
Restorasyonu suren Surp Grigos Ermeni Klisesi’nin restorasyon çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Diyarbakır’a gelen Aram Ateşyan, Ermeni Klisesi Vakfı Başkanı Ergün Ayık, Surp Grigos İnşaatı Destek Vakfı Amerika ve Adana Şubesi üyeleri ile birlikte BDP’li Sur Belediye Başkanı Demirbaş’ı makamında ziyaret etti.
Demirbaş, Ateşyan ve beraberinde gelenleri, “Sizi evinizde karşılamaktan memnunluk duyuyorum.” sözleriyle karşıladı.
Demirbaş, “Bu buluşma halkların özeleştirisinin ve kendi gerçeğini ile buluşmasının sonucudur. Tarihte atalarımız birçok yanlış yapmıştır. Biz atalarımızın yanlışlarını gördük ve insani olan çabaları geliştiriyoruz. Bir papazın yanındaki Kürde söylediği çok önemli bir söz vardır. ‘Biz sabah kahvaltısıyız, siz öğle yemeğisiniz’ demiş. O gün o Kürt bunu anlamamıştı. Ve Kürtler öğle yemeği yapıldı. O tarihte o Kürt, kardeşine sahip çıksaydı öğle yemeği olmayacaktı. O Kürtlerden birinin torunu olarak ben ve arkadaşlarım o yanlıştan uzaklaşarak birlikte yaşamanın çabası içindeyiz. Burası bir çiçek bahçesidir. Biz de bahçenin renkleriyiz. Biz bu bahçenin bekçisi olarak tüm renklerini koruyacağız.” dedi.
Demirbaş’ın konuşmasından sonra konuşan Türkiye Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan, BDP’li başkana teşekkür etti. Ateşyan, “Bu çiçeklere göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için ayrıca ibadethanemize göstermiş olduğunuz ilgi için 12 Ermeni krallığının kralı olan Dikrana Krallığı’nın nişanını takdim etmekten onur duyarız.” diyerek alkış eşliğinde altın nişanı Demirbaş’a verdi.
HABERİNOZU.COM
BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi

FORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

03-07-11, 23:18
scholastic
Olmayan krallığın oldurulmaya çalışılan sembolik nişanı !
FORUMA ÜYE OLUN! /

04-07-11, 09:55
In Hoc Signo Vinces
|
|
scholastic
|
|
|
Ermeniler bu coğrafyada pek çok krallık kurmuşlardır. Bunlardan biri de MÖ 190 - 428 arasında hüküm sürmüş olan Ermeni Krallığıdır.
FORUMA ÜYE OLUN! /

04-07-11, 22:40
cengiz33
|
|
scholastic
|
|
|
Biraz tarih kitabı oku
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /

05-07-11, 02:51
scholastic
|
|
cengiz33
|
|
Biraz tarih kitabı oku
|
Benim okuduğum tarih kitaplarında yerlerin milletlere tapulanmadığı anlatılıyor. Eğer öyle olmasaydı Orta Asya'nın tapusu bizde (Türk Milletinde) olurdu. Ayrıca yeterince tarih okuduğuma inanıyorum. Amacım polemik falan değil. Benim de Cengiz33 kardeşime "sadece öneri"m Nutuk'u okuması. Emri vaki tarzım değildir !
FORUMA ÜYE OLUN! /
BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil