BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusu 848 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj SWART23 tarafından gönderildi. BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi Türkiye Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan, Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş’a ‘Ermeni Dikrana Krallığı Nişanı’ takdim etti. Restorasyonu suren Surp Grigos Ermeni Klisesi’nin restorasyon çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Diyarbakır’a gelen Aram Ateşyan, Ermeni Klisesi Vakfı Başkanı Ergün Ayık, Surp Grigos İnşaatı Destek Vakfı Amerika ve Adana Şubesi üyeleri ile birlikte BDP’li Sur Belediye Başkanı Demirbaş’ı makamında ziyaret etti. Demirbaş, Ateşyan ve beraberinde gelenleri, “Sizi evinizde karşılamaktan memnunluk duyuyorum.” sözleriyle karşıladı. Demirbaş, “Bu buluşma halkların özeleştirisinin ve kendi gerçeğini ile buluşmasının sonucudur. Tarihte atalarımız birçok yanlış... BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusu 848 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj SWART23 tarafından gönderildi.

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-11, 02:36
KSAdmin

BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi

BDP’li Demirbaş’a Ermeni krallığı nişanı verildi
Türkiye Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan, Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş’a ‘Ermeni Dikrana Krallığı Nişanı’ takdim etti.
Restorasyonu suren Surp Grigos Ermeni Klisesi’nin restorasyon çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Diyarbakır’a gelen Aram Ateşyan, Ermeni Klisesi Vakfı Başkanı Ergün Ayık, Surp Grigos İnşaatı Destek Vakfı Amerika ve Adana Şubesi üyeleri ile birlikte BDP’li Sur Belediye Başkanı Demirbaş’ı makamında ziyaret etti.
Demirbaş, Ateşyan ve beraberinde gelenleri, “Sizi evinizde karşılamaktan memnunluk duyuyorum.” sözleriyle karşıladı.
Demirbaş, “Bu buluşma halkların özeleştirisinin ve kendi gerçeğini ile buluşmasının sonucudur. Tarihte atalarımız birçok yanlış yapmıştır. Biz atalarımızın yanlışlarını gördük ve insani olan çabaları geliştiriyoruz. Bir papazın yanındaki Kürde söylediği çok önemli bir söz vardır. ‘Biz sabah kahvaltısıyız, siz öğle yemeğisiniz’ demiş. O gün o Kürt bunu anlamamıştı. Ve Kürtler öğle yemeği yapıldı. O tarihte o Kürt, kardeşine sahip çıksaydı öğle yemeği olmayacaktı. O Kürtlerden birinin torunu olarak ben ve arkadaşlarım o yanlıştan uzaklaşarak birlikte yaşamanın çabası içindeyiz. Burası bir çiçek bahçesidir. Biz de bahçenin renkleriyiz. Biz bu bahçenin bekçisi olarak tüm renklerini koruyacağız.” dedi.
Demirbaş’ın konuşmasından sonra konuşan Türkiye Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan, BDP’li başkana teşekkür etti. Ateşyan, “Bu çiçeklere göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için ayrıca ibadethanemize göstermiş olduğunuz ilgi için 12 Ermeni krallığının kralı olan Dikrana Krallığı’nın nişanını takdim etmekten onur duyarız.” diyerek alkış eşliğinde altın nişanı Demirbaş’a verdi.
HABERİNOZU.COM

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-11, 23:18
scholastic

Olmayan krallığın oldurulmaya çalışılan sembolik nişanı !

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-07-11, 09:55
In Hoc Signo Vinces

scholastic
Ermeniler bu coğrafyada pek çok krallık kurmuşlardır. Bunlardan biri de MÖ 190 - 428 arasında hüküm sürmüş olan Ermeni Krallığıdır.

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-07-11, 22:40
cengiz33

scholastic
Biraz tarih kitabı oku

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-07-11, 02:51
scholastic

cengiz33
Biraz tarih kitabı oku
Benim okuduğum tarih kitaplarında yerlerin milletlere tapulanmadığı anlatılıyor. Eğer öyle olmasaydı Orta Asya'nın tapusu bizde (Türk Milletinde) olurdu. Ayrıca yeterince tarih okuduğuma inanıyorum. Amacım polemik falan değil. Benim de Cengiz33 kardeşime "sadece öneri"m Nutuk'u okuması. Emri vaki tarzım değildir !

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

BDP'li Demirbaş'a Ermeni krallığı nişanı verildi konusuna benzer konular;

Yunan mı Ermeni mi ? Esenlikler Mesih'te kardeşlerim. Bir yılk kadardır Ermenice öğreniyorum. Çok iyi olmasa da basit şekilde bir İstanbul Ermenisiyle anlaşabiliyorum. Fakat Rum Ortodoksluk bana daha yakın geilyor. Reşit olunca hangi Kilise'yi seçeceğim konusunda Rabbin izniyle ve desteğiyle karaara varacağım. Fakat o zamana kadar Ermeniceyi veya Rumcayı öğrenmek, ilerletebilmek istiyorum ki litürji dilini anlayayım. Bir sorun şu, Ermeniler Ekümenik Patrik Hz.'ne bağlı değil, ayrıca Monofizit inanca sahip. Fakat Rum Kilisesi'nde çok fazla rahip/Pater vs. var, yani Ermeni Kilisesi'nde daha çok ihtiyaç var Hizmet Görücülere. Lütfen bana bu konuda fikir verin Kardeşlerim. Rab'de kalın. Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, üzülerek belirtmek zorundayız ki odaklandığın şeyler detaylardır. Öncelikle...

Muğla'daki hristiyanlara kilise izni verildi MUĞLA’nın Bodrum ve Yalıkavak beldelerinde yaşayan yabancıların Noel kutlamasına katılan Yalıkavak Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan, istedikleri kilisenin yapılabilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan olumlu yanıt geldiğini söyledi. İlahilerin söylendiği kutlamada mum yakan Özcan, kilise yapılması konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Yalıkavak Belediyesi’ne ait İskele Kafeterya’da düzenlenen Noel kutlamasına Belediye Başkanvekili Nevcihan Özcan, 14 yıl önce beldeye yerleşen 53 yaşındaki ABD’li Papaz Robert Fick, eşi 62 yaşındaki Sandy Fick ve İngiliz, İrlandalı, ABD’li, Hollandalı, Belçikalı, Alman ve Danimarkalılar katıldı. ABD’li modacı Rose Mary Muhteyem Taramontana kutlamaya Noel baba kıyafeti giydirdiği üç yaşındaki Jack Russell cinsi ‘Spikel’...

Danimarka'daki eşcinsellere kilisede evlenme hakkı verildi Danimarka’daki eşcinsellere kilisede evlenme hakkı verildi Danimarka, dünyada eşcinsellere resmi nikah hakkı tanıyan ilk ülke olma özelliğine şimdi de kiliselerde evlenme hakkı tanıyan ilk ülke olma özelliği eklemeye hazırlanıyor Danimarka’da 15 Eylül’de iktidara gelen Sosyal Demokrat Parti, Radikal Parti ve Sosyalist Halk Parti azınlık koalisyon hükümeti, hükümet dışında kalan Birlik Listesi’nin de desteği ile eşcinsellere kiliselerde evlenme hakkı tanıma kararı aldı. Eşitlik ve Kilise Bakanı Manu Saren, eşcinsellere kiliselerde evlenme hakkı tanıyan yasa tasarısını hazırladıklarını ve parlamentoya sunacaklarını belirtirek ”kiliselerde kadın papazların görev yapması için çıkarılan yasadan sonra en önemli reform, eşcinsellere evlenme hakkı veren yasayı çıkarmak olacak. İktidar...

Davud'un krallığı olduğu öne sürülen krallığa ait kalıntılar bulundu Davud’un krallığı olduğu öne sürülen krallığa ait kalıntılar bulundu Varlığı İncil ve Tevrat’taki referans noktalarının gölgesinde tartışma konusu olan ve İsrail’in ikinci kralı Davud’un İsa’dan önce 10′uncu yüzyılda kurduğu öne sürülen krallığa ait kalıntılar bulundu. Kudüs’ün 30 kilometre uzağındaki Elah Vadisi’nde bulunan Khirbet Qeiyafa’da yapılan kazı çalışmalarında bir kentin ortaya çıktığını söyleyen ünlü arkeolog Yosef Garfinkel “Kentin gün ışığına çıkardığımız yüzde 10′luk kısmında ele geçen tüm bulgular Davud’un krallığının varlığına işaret ediyor” dedi. http://www.hristiyangazete.com/2011/07/davudun-kralligi-oldugu-one-surulen-kralliga-ait-kalintilar-bulundu/

Tevratta Muhammedin geleceği haber verildi mi? rabbin ışığı üzerinize olsun öncelikle youtube'da izlediğim video'da şeyhin biri konuşması sırasında muhammedin tevratta geçtiğini Neşideler neşidesi-bölüm 5-16.ayet'te ''ağzı çok tatlı,ve onun herşeyi güzel,budur sevgilim,evet yarım budur ey yaruşalim kızları..

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih