Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan)

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) konusu 542 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj melkem tarafından gönderildi. Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Norveç’te insanın kanını donduran bir katliam yaşandı. En az 91 kişinin öldüğü saldırıda hayatını kaybedenlerin büyük bölümü 16-18 yaş sınırındaki gençler. Önce gübreden yaptığı bombayı Oslo’daki başbakanlık binası önünde havaya uçuran eylemci, burada 7 kişinin ölümüne neden oldu. Arkasından polis kıyafeti giyip iktidardaki İşçi Partisi’nin Utoya’daki gençlik kampına gidip rastgele ateş açtı. Burada ölen çocukların sayısı 91’i aşkın, polis hala denizde ceset arıyor. Tam bir manyak işi. Oslo’daki patlama gerçekleştiğinde CNBC’den telefonuma saldırının Norveç’in Afganistan savaşına verdiği destek nedeniyle El Kaide tarafından gerçekleştirilme ihtimali üzerinde duran bir haber geçti. Arkasından gençlik kampındaki katliam haberi geldi.... Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan)

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) konusu 542 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj melkem tarafından gönderildi.

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-10-11, 23:36
KSAdmin

Norveç’te insanın kanını donduran bir katliam yaşandı. En az 91 kişinin öldüğü saldırıda hayatını kaybedenlerin büyük bölümü 16-18 yaş sınırındaki gençler.

Önce gübreden yaptığı bombayı Oslo’daki başbakanlık binası önünde havaya uçuran eylemci, burada 7 kişinin ölümüne neden oldu.

Arkasından polis kıyafeti giyip iktidardaki İşçi Partisi’nin Utoya’daki gençlik kampına gidip rastgele ateş açtı.

Burada ölen çocukların sayısı 91’i aşkın, polis hala denizde ceset arıyor.

Tam bir manyak işi.

Oslo’daki patlama gerçekleştiğinde CNBC’den telefonuma saldırının Norveç’in Afganistan savaşına verdiği destek nedeniyle El Kaide tarafından gerçekleştirilme ihtimali üzerinde duran bir haber geçti.

Arkasından gençlik kampındaki katliam haberi geldi.

Herkesin aklına olağan şüpheli olarak müslümanlar geldi ama eylemleri gerçekleştiren Anders Behring Breivik isimli aşırı sağcı, hıristiyan köktendinci bir Norveçli çıktı.

İnsanoğlunun canavarca davranışına bu son örneğin medeniyetler çatışması kavramına yeni bir benzin olma ihtimali rahatsızlık verici olacaktı…

Avrupa’daki her müslümanı potansiyel terörist olarak görenlerin eli güçlenecekti.

Şu anda bizim sokaklarımızda da bu tehlike mevcut.

Facebook’la tahrik edilen kitleler, sokaktaki her Kürt’ü potansiyel PKK’lı gören bir havaya sokuluyor.

Özellikle Zeytinburnu bir katliamın prova bölgesi olarak görülüyor sanki.

Türkiye gözümüzün önünde ikiye bölünüyor, yarılıyor.

Nitekim PKK liderlerinden Murat Karayılan, Fırat Haber Ajansı’na verdiği demeçte kendilerini koruyacak durumda olmayan Kürtlere Kürdistan’a dönün çağrısı yapıyordu.

Önce zihinlerin, ardından coğrafyanın bölünmesi bu topraklarda yüzlerce yıldır süren ahenkin sonu ve kopuş anlamına gelir.

Daha iyi bir hayat değil de can korkusuyla memleketine dönen her Kürt, iki toplum arasında hızla yükseltilmekte olan duvara yeni bir tuğla anlamına gelecektir.

Batılıların müslümanlara yönelik tavrını eleştirirken kendimize de bakmamız gerekiyor.

Ömer Dinçer’e tebrik

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yayınladığı yeni bir genelgeyle okul kantinlerinde gazlı içecekler ve fast-food tipi gıdaları yasaklamış.

Gençlerin yoğunlukta olduğu bölgelere bir göz atarsanız nedenini gayet net görürsünüz.

Türkiye’de toplum hızla şişmanlıyor.

Şişmanlık daha az hareket ve sağlık sorunları anlamına geliyor.

Celal Bayar ‘’Küçük Amerika olacağız’’ derken herhalde ‘’hepimiz onlar gibi şişman olacağız’’ dememişti.

Gıda konusunda alınan önlem önemli, hele ayranı teşvik daha da önemli ama burada kalmamalı gençlere düzenli spor alışkanlığı da kazandırmalı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 hedeflerinden birini ‘’Spor yapmayan genç kalmayacak’’ olarak ilan edebilir bence.

Yıldırım’a bir şey olursa hepiniz sorumlusunuz!

Sağlık durumu bozulan Aziz Yıldırım yeniden hastaneye kaldırılmış.

Avukatı Faik Işık, Yıldırım’ın sağlık durumunun bu kez ciddi olduğunu belirtmiş.

Şekeri 340-350’ye çıkan Yıldırım’ın böbreklerinde ciddi bozulma olduğu bildiriliyor.

Aziz Yıldırım ve arkadaşları nedense mafya lideri muamelesi görüyor.

Ancak yargının sağlık konusunu ayırt etmesi lazım. Kuddusi Okkır’da zamanında karar verilmemesinin sonucunu hep birlikte gördük.

Eskiden solculara layık görülen muamele şimdi herkese yapılır hale geldi. Yıldırım’ın başına bir iş gelirse, bunun hesabını kimse veremez. Tahliye edin adamı gitsin tedavi olsun…

ERGUN BABAHAN / STARGAZETE.COM

http://www.hristiyangazete.com/2011/...ergun-babahan/

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan)

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-10-11, 14:13
musbutik78

her kes bir şekilde mesih inancı hakkında bir şeyler söylüyor ..ve islam'ın attığı iddialar .. şimdi.. bu kişinin ailesi geçmişi hepsi mesih inancında olabilir.. ama inanç sözde değil özdedir .. yani kendisi gerçek bir hristiyan olduğunu nereden biliyoruz .. ailesi aşırı sağcı diye ..ama kutsal kitap aykırılığı bile olduğu için bu kişi günah işlemiş oluyor .. rab bütün kardeşlerimi kutsasın .. amin .

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan)

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-10-11, 16:31
Rab İyidir

musbutik78
her kes bir şekilde mesih inancı hakkında bir şeyler söylüyor ..ve islam'ın attığı iddialar .. şimdi.. bu kişinin ailesi geçmişi hepsi mesih inancında olabilir.. ama inanç sözde değil özdedir .. yani kendisi gerçek bir hristiyan olduğunu nereden biliyoruz .. ailesi aşırı sağcı diye ..ama kutsal kitap aykırılığı bile olduğu için bu kişi günah işlemiş oluyor .. rab bütün kardeşlerimi kutsasın .. amin .
Katılıyorum,bir Mesih imanlısının insanları öldürmesi imkansız birşey

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-10-11, 16:05
lostlost

Bu aktarım biçimi şuna benziyor:
Kuduz olmuş, Malezyalı, medeni durumu bekar, 35 yaşında, cinsiyeti kadın ve Manchester United taraftarı biri komşusunun kızını ısırmış olsun diyelim. Haberlerde Manchester United taraftarı ve bekar bir kadın komşusunun kızını ısırdı diye verildiğinde ne olur? Kadının kuduz olması olayın tek sebebidir ama sizin hakkında düşmanlık uyandırmak istediğiniz manu taraftarıdır özene bezene böyle yazarsınız.

Akıl hastasının teki yaşadığı sanrılara bağlı olarak onlarca insanı katlediyor ama bir hristiyan katliam yaptı diye ayrı bir başlık haline getirilebiliyor. Sadece komik diyecek başka şey bulamıyorum :)

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-10-11, 17:15
melkem

KSAdmin
Basliga bakarmisiniz!

Böyle bir Baslik mi olur? Bide bunun icin sükrediyor. Ne günlere kaldik.

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) konusuna benzer konular;

Hristiyanlıktaki köktendinci akımlar Hrıstiyanlıktaki köktendinci akımlar İslam karşıtı Norveçlinin işlediği katliam tüm dünyayı sarstı, kamuoyunda Hrıstiyan köktendincilik olgusunu gündeme getirdi. Köktendinci Hrıstiyanlar hakkında merak edilenleri uzmanlara sorduk. İşte ayrıntılar: Norveç’in başkenti Oslo’da 77 kişinin yaşamını yitirdiği saldırılardan bu yana, Anders Behring Breivik’in bu saldırıları neden düzenlediği tartışılıyor. Breivik’in aşırı sağcı çevrelere yakınlığı, Müslümanlara yönelik nefreti ve psikolojik durumu araştırılıyor. Breivik’in kendisini Hrıstiyan olarak tanımlaması ve Norveç polisince de ‘Hrıstiyan köktendinci’ olarak sınıflandırılması, gözleri şimdiye kadar üzerinde çok fazla konuşulmayan bu gruba çevirdi. Alman ilahiyatçılar ise Breivik’in tipik bir Hrıstiyan köktendinci olmadığı görüşünde. ...

İSA'YA ŞÜKÜR Ey beni asla yalnız bırakmayan! Düştüğümde yerden kaldıran! "Şu anda" bile hep yanımda olan! Zamana hükmeden; ruhumu saran! Bana Tanrı, bana Efendi, bana sırdaş olan! En yakınımdakiler uzaklaşsa bile.. Her an, her dakika ve her saniye.. Tek ve Kurtarıcı öğretmen olan!

Ayasofya'da vaftiz havuzu ortaya çıktı http://img.internethaber.com/gallery/10986/1.jpg http://img.internethaber.com/gallery/10986/2.jpg http://img.internethaber.com/gallery/10986/4.jpg Ayasofya Müzesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları sonucu ortaya çıkarılan dünyanın bilinen en büyük boyutlu, Bizans döneminin 6. yüzyıl öncesi erken Hristiyanlık dönemine ait vaftiz havuzu, basın mensuplarına gösterildi. İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Kurt, Ayasofya Müzesi'nde yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, ''Google''da ''Ayasofya'' ya da ''Hagia Sophia'' diye arama yapıldığında çıkan belge sayısının 800 bin olduğunu, ancak Ayasofya'ya yapılan atıf sayısının bir milyonu aştığını belirtti. İSTANBUL'un, hakkında bu kadar çok söz söylenen, yazı...

Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width=510 border=0><TBODY><TR><TD class=hurnewstitle align=left>http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~304849,00.asp Sivaslı Ramazan, kız tavlamaya kiliseye gitti rahip olup çıktı </TD><TD vAlign=bottom align=right></TD></TR><TR><TD align=left colSpan=2><TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 align=right border=0><TBODY><TR><TD align=right>http://www.hurriyetim.com.tr/images/trs.gifhttp://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,96059,00.jpg<MAP name=examp></MAP></TD></TR><TR><TD></TD></TR></TBODY></TABLE> Şermin SARIBAŞ Siz hiç Ramazan isminde bir rahip duydunuz mu? Ben duymamıştım. Antalya'da bir başka haberin peşinde koşarken, tesadüfen Ramazan adında bir rahip olduğunu öğrendim. Kendisini bulup telefonla konuştuğumda, sanki...

Şükür ve dua isteği Kardeşler uzun bir süredir aranızda değildim.Sürekli mücadele etmekteydim.Bir ara inancım yüzünden eşimle aram bozuldu.O nu Rabbim sayesinde artık aşmış bulunmaktayım.Şükürler olsun. Şimdi ise iş ile ilgili sıkıntılar var.Daha önce paylaştığım gibi atamamla ilgili sıkıntılar geçmedi.Henüz olmam gereken yerde değilim.Dünyevi işler elbette önemli değildir fakat bu tür konular ne kadar da olsa insanı etkiliyor.Rabbe bu konuda sürekli dua ediyorum.Sizler de dua edin kardeşler.Geçen seferki müracat kabul edilmedi.Bu konuda ister istemez sıkıntı çekmekteyim.Rab olmam gereken yere gelmemi sağlasın.Artık bu konuda huzurlu olmamı sağlasın diye dua edermisiniz? Kardeşler bir de annemin ameliyat olma durumu var.Çok endişeleniyor.Onun için de dua edermisiniz.Rab kolaylaştırsın şifa versin...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih