yusuf -34
Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?)
|
|
sıfır_derece
|
|
|
sinem melis
|
|
ben kimliği değiştirirken sadece dilekçe,2 resim ve 3 ytl verdim.vaftiz belgesi yada muhtarlıktan herhangi bir belge istenmedi.
|
bu kartlar cıktıgında zaten din hanesı gıbı seylerde gorunmıyecekki
|
Sevgili kardeşim bana kızma sana muhalifim peki niye diyeceksin keşke adımdan soyadımdan önce gözükse dün markette eşimle alışverişteydim et ürünleri bölümünde bir firma sucuk tanıtımı yapıyordu önümde sağımda solumda çarşaflı bayanlarla çember sakallı beyler vardı tanıtımı yapan hanım ürünlerimiz islami usullere göre hazırlanmıştır içinde domuz eti yoktur dedi hanımın amacı ürünün satılmasını sağlamak tebessüm ettim ve hiç domuz eti yedinizmi diye sordum hayır dedi ben yedim çok lezzetli bir ettir keşke domuz etinden olsaydı dedim etrafımdakiler bir an bana dikkat kesildi ağızdan giren şey insanı kirletmez o RABBİMİZİN lütfudur ağızdan çıkan şey insanı günaha sokar ve kirletir dedim kimsede ses yok kendimizi saklamak yerine olabildiğince dışşal olsak örnek hal ile davranışlar sergilesek fenamı olur en azından ön yargıları kırarız diye düşünüyorum
SEVGİLERİMLE
sotiri
ikametgah belgesi,resim yada belge bunlar sadece birer kağıttır bunlar insanın içini değiştirebilirmi?bence hayır.ne yazarlarsa yazsınlar ben hiristiyanım mesih imanlısıyım ortodoksum budur benim için önemli olan.1000 yıllık hiristiyanız kendi adıma söylüyorum yinede muhtardan belge aldığım zaman islam yazıyor önünde kimliğim olmasına rahmen adam islam yazıyor sanıyorki türkiyede herkes islam:)düzeltiyorum ama belgenin sadece geçerliliğini kaybetmemesi adına yoksa istediğini yazsın bu bişey değiştirmez ben hiristiyanım çünkü...
Hardal
Sotiri kardeşim, dikkat et ve sana verdiği belgeye müslüman yazmışsa düzelttir.
Elle doldurmuşsa, el alışkanlığı müslüman yazmış olabilir; bilgisayardan çıkartıyorsa, din hânesi peşinen müslüman diye doldurulmuş olabilir.
Fakat bu belge ileride bir sorun yaratırsa, "öyle beyan etti, ben de öyle yazdım" diyecektir. Onun için boşverme bence.
SELEUKOS_NIKATOR
|
|
sotiri
|
|
ikametgah belgesi,resim yada belge bunlar sadece birer kağıttır bunlar insanın içini değiştirebilirmi?bence hayır.ne yazarlarsa yazsınlar ben hiristiyanım mesih imanlısıyım ortodoksum budur benim için önemli olan.1000 yıllık hiristiyanız kendi adıma söylüyorum yinede muhtardan belge aldığım zaman islam yazıyor önünde kimliğim olmasına rahmen adam islam yazıyor sanıyorki türkiyede herkes islam:)düzeltiyorum ama belgenin sadece geçerliliğini kaybetmemesi adına yoksa istediğini yazsın bu bişey değiştirmez ben hiristiyanım çünkü...
|
Sevgili karde$im size katilmaktayim...Bir vesika / kagit insanin icini degi$tirmez....
LÀKIN, bizler icin, yani Hristiyanlar icin, ister Vaftiz kagidinda cikarmak, ister Nufüs'te Hristiyan yazilmanizi öneririm.
Cünkü Türkiye, Türkiyenin % 99 Müsülman oldugunu her zaman dünyaya sunuyor ve bu türlü $eylerden faydalanmaktadir.
Onun icin herkes Vaftiz kagidi cikarmasi ve ayriyeten kendi dinini Nufüs kagidina yazdirmasini öneririm.
Sevgiler
sotiri
|
|
Hardal
|
Sotiri kardeşim, dikkat et ve sana verdiği belgeye müslüman yazmışsa düzelttir.
Elle doldurmuşsa, el alışkanlığı müslüman yazmış olabilir; bilgisayardan çıkartıyorsa, din hânesi peşinen müslüman diye doldurulmuş olabilir.
Fakat bu belge ileride bir sorun yaratırsa, "öyle beyan etti, ben de öyle yazdım" diyecektir. Onun için boşverme bence.
|
Haklısınız hardal kardeşim bunu hem elden hem pc den verdiği belgede islam yazıyordu ben bunu dediğiniz gibi kayıtlardan düzelttirdim benden kaçarmı?:))ondan sonra belge almadım alıncada bakacaz ne yazdığını istermisiniz bu sefer g...r yazsın:)
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler