Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
yusuf -34

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?)

sıfır_derece
sinem melis
ben kimliği değiştirirken sadece dilekçe,2 resim ve 3 ytl verdim.vaftiz belgesi yada muhtarlıktan herhangi bir belge istenmedi.
bu kartlar cıktıgında zaten din hanesı gıbı seylerde gorunmıyecekki
Sevgili kardeşim bana kızma sana muhalifim peki niye diyeceksin keşke adımdan soyadımdan önce gözükse dün markette eşimle alışverişteydim et ürünleri bölümünde bir firma sucuk tanıtımı yapıyordu önümde sağımda solumda çarşaflı bayanlarla çember sakallı beyler vardı tanıtımı yapan hanım ürünlerimiz islami usullere göre hazırlanmıştır içinde domuz eti yoktur dedi hanımın amacı ürünün satılmasını sağlamak tebessüm ettim ve hiç domuz eti yedinizmi diye sordum hayır dedi ben yedim çok lezzetli bir ettir keşke domuz etinden olsaydı dedim etrafımdakiler bir an bana dikkat kesildi ağızdan giren şey insanı kirletmez o RABBİMİZİN lütfudur ağızdan çıkan şey insanı günaha sokar ve kirletir dedim kimsede ses yok kendimizi saklamak yerine olabildiğince dışşal olsak örnek hal ile davranışlar sergilesek fenamı olur en azından ön yargıları kırarız diye düşünüyorum
SEVGİLERİMLE

hristiyanlık
sotiri

ikametgah belgesi,resim yada belge bunlar sadece birer kağıttır bunlar insanın içini değiştirebilirmi?bence hayır.ne yazarlarsa yazsınlar ben hiristiyanım mesih imanlısıyım ortodoksum budur benim için önemli olan.1000 yıllık hiristiyanız kendi adıma söylüyorum yinede muhtardan belge aldığım zaman islam yazıyor önünde kimliğim olmasına rahmen adam islam yazıyor sanıyorki türkiyede herkes islam:)düzeltiyorum ama belgenin sadece geçerliliğini kaybetmemesi adına yoksa istediğini yazsın bu bişey değiştirmez ben hiristiyanım çünkü...

hristiyanlık
Hardal

Sotiri kardeşim, dikkat et ve sana verdiği belgeye müslüman yazmışsa düzelttir.
Elle doldurmuşsa, el alışkanlığı müslüman yazmış olabilir; bilgisayardan çıkartıyorsa, din hânesi peşinen müslüman diye doldurulmuş olabilir.
Fakat bu belge ileride bir sorun yaratırsa, "öyle beyan etti, ben de öyle yazdım" diyecektir. Onun için boşverme bence.

hristiyanlık
SELEUKOS_NIKATOR

sotiri
ikametgah belgesi,resim yada belge bunlar sadece birer kağıttır bunlar insanın içini değiştirebilirmi?bence hayır.ne yazarlarsa yazsınlar ben hiristiyanım mesih imanlısıyım ortodoksum budur benim için önemli olan.1000 yıllık hiristiyanız kendi adıma söylüyorum yinede muhtardan belge aldığım zaman islam yazıyor önünde kimliğim olmasına rahmen adam islam yazıyor sanıyorki türkiyede herkes islam:)düzeltiyorum ama belgenin sadece geçerliliğini kaybetmemesi adına yoksa istediğini yazsın bu bişey değiştirmez ben hiristiyanım çünkü...
Sevgili karde$im size katilmaktayim...Bir vesika / kagit insanin icini degi$tirmez....

LÀKIN, bizler icin, yani Hristiyanlar icin, ister Vaftiz kagidinda cikarmak, ister Nufüs'te Hristiyan yazilmanizi öneririm.

Cünkü Türkiye, Türkiyenin % 99 Müsülman oldugunu her zaman dünyaya sunuyor ve bu türlü $eylerden faydalanmaktadir.

Onun icin herkes Vaftiz kagidi cikarmasi ve ayriyeten kendi dinini Nufüs kagidina yazdirmasini öneririm.

Sevgiler

hristiyanlık
sotiri

Hardal
Sotiri kardeşim, dikkat et ve sana verdiği belgeye müslüman yazmışsa düzelttir.
Elle doldurmuşsa, el alışkanlığı müslüman yazmış olabilir; bilgisayardan çıkartıyorsa, din hânesi peşinen müslüman diye doldurulmuş olabilir.
Fakat bu belge ileride bir sorun yaratırsa, "öyle beyan etti, ben de öyle yazdım" diyecektir. Onun için boşverme bence.
Haklısınız hardal kardeşim bunu hem elden hem pc den verdiği belgede islam yazıyordu ben bunu dediğiniz gibi kayıtlardan düzelttirdim benden kaçarmı?:))ondan sonra belge almadım alıncada bakacaz ne yazdığını istermisiniz bu sefer g...r yazsın:)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) konusuna benzer konular;

Din değiştirme fikrim Merhaba ben 15 yaşındayım Müslümanım ve başka insanların nasıl yaşadıklarını öğrenebilmek için din değiştirme gibi bir fikir oluştu kafamda. ancak emin değilim. Kendi dinimin de elbet bir çok güzelliği var. Belki yanlış yapıyorum ama bazı şeyleri de görmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Artı işareti nasıl yapılır Arkadaşlar hristiyanlık dinine yeni geçicem daha geçmek istiyorum nasıl olacağını anlamadım artı işareti nasıl yapılıyor bana anlatır mısınız...

Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Dosya ektedir.

Kilise ayini nasıl yapılır? (Video) http://www.uzmantv.com/kilise-ayini-nasil-yapilir

Din Hanesi Sorunu.. Sevgili Mesih İnanlısı kardeşlerim ben 2 yıl önce din hanemi " HRİSTİYAN " olarak değiştirmiş bulunmaktayım. Bu konuda gayet huzurluyum. Fakat Özel Güvenlik olduğumdan dolayı iş başvurularım Din hanem yüzünden kabul edilmiyor.Çok zor günler geçiriyorum. Aileminde bu konuda aşırı baskısı var iş bulamazsın falan diyorlar. İş falan benim umurumda değil. Nitekim Kurtarıcımız İsa Mesih bu konuda "CAN YİYECEKTEN, BEDEN GİYECEKTEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR" demiştir. Ben bütün gücümü ve cesaretimi Kutsal Kitaptan alıyorum. Ben Din hanesine asla islam yazdırmam.İnanmadığım birşeyi yazdırmam. Fakat benden başka Din hanesi "Hristiyan" olan kişiler yokmu varsa nasıl iş buluyorlar. Çevremde Din hanesi benim gibi olan kardeşler var.Onlarda zor durumdalar. Sormak...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : 3- Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 3

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler