|
|
yusuf -34
|
|
bu kartlar cıktıgında zaten din hanesı gıbı seylerde gorunmıyecekki
|
Sevgili kardeşim bana kızma sana muhalifim peki niye diyeceksin keşke adımdan soyadımdan önce gözükse dün markette eşimle alışverişteydim et ürünleri bölümünde bir firma sucuk tanıtımı yapıyordu önümde sağımda solumda çarşaflı bayanlarla çember sakallı beyler vardı tanıtımı yapan hanım ürünlerimiz islami usullere göre hazırlanmıştır içinde domuz eti yoktur dedi hanımın amacı ürünün satılmasını sağlamak tebessüm ettim ve hiç domuz eti yedinizmi diye sordum hayır dedi ben yedim çok lezzetli bir ettir keşke domuz etinden olsaydı dedim etrafımdakiler bir an bana dikkat kesildi ağızdan giren şey insanı kirletmez o RABBİMİZİN lütfudur ağızdan çıkan şey insanı günaha sokar ve kirletir dedim kimsede ses yok kendimizi saklamak yerine olabildiğince dışşal olsak örnek hal ile davranışlar sergilesek fenamı olur en azından ön yargıları kırarız diye düşünüyorum
SEVGİLERİMLE[/quote]
Sevgili kardeşim,
Musa dağdan indiğinde yüzü öyle parlıyorduki insanlar bu ışığa bakamayacağı için yüzünü peçe ile örtmüştü. Aynı şekilde İsanın yüzü parladığında petrus ona bakamamıştı.
Karanlıkta olanların gözleri parlak ışığa alışkın değildir. Işığı gözlerine gözlerine tutarsan bu onları rahatsız edebilir. Işıktan daha da kaçmalarına neden olabilir. Başlangıçya yüzümüze peçe örtmemiz yine de daha iyi olmaz mı? :) Ben iyi niyetinizi bliyorum nolur yanlış anlamayın. Ama tepki çekmek geri tepebilir. İyi işlerimizle, sevgimizle örnek olmalıyız. Pavlusun dediği gibi bebeklere katı yemek verilmez. Bu insanlar için direk söylemlerde bulunmak onların acılı adana yemelerini istemek gibi olmaz mı? Geliniz şimdilik süt vermeye devam edelim ne dersiniz?
Sevgiyle kalın