Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
xxakadir

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?)

Ben de kolay değiştirdim.. problem çıkmadı:))

hristiyanlık
kornelyuskoparan

iyi akşam sevgili kardeşim inancın ve yaşantın isa mesih e adanmış ve onu kurtarıcı rab olarak kabul edip iman etmiş bir konumdaysan türkiyede kimliklerde din hanesi belirtildiği için sende bence dogru olanı yapıp yazılan ibarenin hristiyan olarak degiştirilmesini yapmam gereklidir.Bu yazının kimliginde yazılı olması ile hristiyan olunamıyacagıda bir gerçektir ançak mesihteki yaşam gibi yaşama çalışmak dogru olandır. Ben ve ailem 1998 yılında degiştirdik istenen belgeler.
1. Vaftiz oldun kiliseden alacagın VAFTİZ BELGESİ
2. Yine kiliseden verilen İHTİDA BELGESİ
3. Nufus cüzdan örnegi
4. ikametgah senedi
5. Nufus cüzdan degiştirme belgesi
6. İlçe kymakamlıgına hitaben yazılmış dilekçe

bunları hazırlayıp giderek halledebilirsin zaten vaftiz oldugun kiliseden krdeşlerde bunları bidiği için size yardımcı olurlar. Rab isa nın esebliği yüregine hükmetsin.Amin.

hristiyanlık
Frollo

ihtida belgesi nedir yahu ilk defa duyuyorum, kaymakamligin da ne ilgisi var onu anlayamadim, sanirim bu eski yonetmelikti ama yururlukten kalkti, simdi sanirim sadece yazili beyan yeterli.

hristiyanlık
sıfır_derece

banada oyle gelıyo yani,bu ıstenen belgeler cok sacma sekılde abartılı..:)Abım yurt dısında calısmaya bıle gıttıgınde bu kadar cok yere haber vermemiştı:)

hristiyanlık
moderator6

sıfır_derece
banada oyle gelıyo yani,bu ıstenen belgeler cok sacma sekılde abartılı..:)Abım yurt dısında calısmaya bıle gıttıgınde bu kadar cok yere haber vermemiştı:)
Afedersiniz ama "çok saçma şekilde abartılı" demeniz hiç hoş değil. Yapmak zorunda olmadığı ve bir çıkarı olmadığı halde, iyi niyetiyle bir yönetici sizler için bir yazı hazırlamış, bilgi vermiş kurduğunuz cümleler hiç hoş değil.

Eleştirmek kolaydır, eyleme geçen hizmetler yapmak zordur...

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) konusuna benzer konular;

Din değiştirme fikrim Merhaba ben 15 yaşındayım Müslümanım ve başka insanların nasıl yaşadıklarını öğrenebilmek için din değiştirme gibi bir fikir oluştu kafamda. ancak emin değilim. Kendi dinimin de elbet bir çok güzelliği var. Belki yanlış yapıyorum ama bazı şeyleri de görmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Artı işareti nasıl yapılır Arkadaşlar hristiyanlık dinine yeni geçicem daha geçmek istiyorum nasıl olacağını anlamadım artı işareti nasıl yapılıyor bana anlatır mısınız...

Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Dosya ektedir.

Kilise ayini nasıl yapılır? (Video) http://www.uzmantv.com/kilise-ayini-nasil-yapilir

Din Hanesi Sorunu.. Sevgili Mesih İnanlısı kardeşlerim ben 2 yıl önce din hanemi " HRİSTİYAN " olarak değiştirmiş bulunmaktayım. Bu konuda gayet huzurluyum. Fakat Özel Güvenlik olduğumdan dolayı iş başvurularım Din hanem yüzünden kabul edilmiyor.Çok zor günler geçiriyorum. Aileminde bu konuda aşırı baskısı var iş bulamazsın falan diyorlar. İş falan benim umurumda değil. Nitekim Kurtarıcımız İsa Mesih bu konuda "CAN YİYECEKTEN, BEDEN GİYECEKTEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR" demiştir. Ben bütün gücümü ve cesaretimi Kutsal Kitaptan alıyorum. Ben Din hanesine asla islam yazdırmam.İnanmadığım birşeyi yazdırmam. Fakat benden başka Din hanesi "Hristiyan" olan kişiler yokmu varsa nasıl iş buluyorlar. Çevremde Din hanesi benim gibi olan kardeşler var.Onlarda zor durumdalar. Sormak...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : 5- Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 5

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler