Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 6

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 6

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
huzurlu

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?)

moderator6
sıfır_derece
banada oyle gelıyo yani,bu ıstenen belgeler cok sacma sekılde abartılı..:)Abım yurt dısında calısmaya bıle gıttıgınde bu kadar cok yere haber vermemiştı:)
Afedersiniz ama "çok saçma şekilde abartılı" demeniz hiç hoş değil. Yapmak zorunda olmadığı ve bir çıkarı olmadığı halde, iyi niyetiyle bir yönetici sizler için bir yazı hazırlamış, bilgi vermiş kurduğunuz cümleler hiç hoş değil.

Eleştirmek kolaydır, eyleme geçen hizmetler yapmak zordur...
Selam,

Bence arkadaşlar yazıyı yazan kardeşimizi değil, bu belgelerin isteniyor olmasını eleştirmişler. Yüne de tarz tartışılabilir tabii. Örneğin ben de bu belgelerin bir devlet kurumu tarafından istenmesini çok manasız buluyorum. Vaftiz bir dine ait özel bir ritüeldirki o dinin içerisindeki birçok meshep tarafından bile çok farklı yorumlamaları var. Vaftiz olmadan da bir insan Hristiyan olabilir.

Ayrıca dünyada yüzlerce din var. Her birinin farklı ritüelleri var. Bizim devlet makamlarımızda her birisi için bir liste mi var? Şaman olmak isteyen ne yapacak? Devlet bundan da ayin belgesi mi isteyecek. Ya da budist nirvena belgesi mi getirecek? İmanın , dinin ispatı olur mu?

Bir kişinin yazılı olarak dinini beyan etmesi bir devlet için yeterli olmalıdır. Gerisinin mantıklı bir izahı olamaz. Hayır, vaftiz belgen yoksa sen Hristiyan olamazsın demek Laik bir devletin nüfus müdürlüğünün tartışıp yorum yapacağı bişey değildir. Bu konu zaten başlı başına kilisede ele alınagelen ve zaten farklı bakış açıları olan bir konudur!! Ama devletin konusu değildir!!

Huzurlu

hristiyanlık
Evanjelique

Sevgili Ayça,Patrikhaneden aradılar mı onu soracaktım,işiniz halloldu mu?

hristiyanlık
sıfır_derece

hayatımda hıcbır ınsanı üzmek amaclı bırseyler yazmam ben.sadece yorumlarım herseyi....mesajı yazanla yada bu mekanın sahıplerıyle ılgılı bişiler yazmadım ben.....bu kadar belgeye gerek yok sadece dıyorum.sacma kelımesını ne anlamda kullandıgımı umarım anlamıssınızdır..sımdı bu yazıyı yayınlamakta sıze kalıyor.
yayınlanırsa yuregınızın buyuklugune sözum olmaz,yayınlanmassa kasıt aramam...
kasıtlar arıyacak kadar DAR bır kafaya ve sevımsız bır yurege sahıp degılım...

İsa rabbın yanındakı yerımı kımseye kanıtlamaya gerek duymuyorum....cunku bılıyorumkı İYİ ve Onurlu bırısı olmak İSA rabbın yanında olmaya fazlası ıle yeter sayın yonetım........

esenlıkler:)

NOT:mesajımı yayınlamak yuregınıze kalmış........

hristiyanlık
moderator6

sıfır_derece
hayatımda hıcbır ınsanı üzmek amaclı bırseyler yazmam ben.sadece yorumlarım herseyi....mesajı yazanla yada bu mekanın sahıplerıyle ılgılı bişiler yazmadım ben.....bu kadar belgeye gerek yok sadece dıyorum.sacma kelımesını ne anlamda kullandıgımı umarım anlamıssınızdır..sımdı bu yazıyı yayınlamakta sıze kalıyor.

İsa rabbın yanındakı yerımı kımseye kanıtlamaya gerek duymuyorum....cunku bılıyorumkı İYİ ve Onurlu bırısı olmak İSA rabbın yanında olmaya fazlası ıle yeter sayın yonetım........

Ok, ben yanlış anlamışım, özür dilerim.

Ama yine de mesajınızda yararsız, imalı kelimeleriniz var.

hristiyanlık
sıfır_derece

moderator6
sıfır_derece

Ok, ben yanlış anlamışım, özür dilerim.

Ama yine de mesajınızda yararsız, imalı kelimeleriniz var.
Önemlı degıl yanlıs anlasılmalar olacaktır herzaman,hatta kötu yazılar bıle...

Önemlı olan kötuyu kalbımızden atabılmektır degıl mı......hatalı yazım yapmışsam bende özurdıelrım sayım moderator....

esenlıkler.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) konusuna benzer konular;

Din değiştirme fikrim Merhaba ben 15 yaşındayım Müslümanım ve başka insanların nasıl yaşadıklarını öğrenebilmek için din değiştirme gibi bir fikir oluştu kafamda. ancak emin değilim. Kendi dinimin de elbet bir çok güzelliği var. Belki yanlış yapıyorum ama bazı şeyleri de görmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Artı işareti nasıl yapılır Arkadaşlar hristiyanlık dinine yeni geçicem daha geçmek istiyorum nasıl olacağını anlamadım artı işareti nasıl yapılıyor bana anlatır mısınız...

Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Dosya ektedir.

Kilise ayini nasıl yapılır? (Video) http://www.uzmantv.com/kilise-ayini-nasil-yapilir

Din Hanesi Sorunu.. Sevgili Mesih İnanlısı kardeşlerim ben 2 yıl önce din hanemi " HRİSTİYAN " olarak değiştirmiş bulunmaktayım. Bu konuda gayet huzurluyum. Fakat Özel Güvenlik olduğumdan dolayı iş başvurularım Din hanem yüzünden kabul edilmiyor.Çok zor günler geçiriyorum. Aileminde bu konuda aşırı baskısı var iş bulamazsın falan diyorlar. İş falan benim umurumda değil. Nitekim Kurtarıcımız İsa Mesih bu konuda "CAN YİYECEKTEN, BEDEN GİYECEKTEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR" demiştir. Ben bütün gücümü ve cesaretimi Kutsal Kitaptan alıyorum. Ben Din hanesine asla islam yazdırmam.İnanmadığım birşeyi yazdırmam. Fakat benden başka Din hanesi "Hristiyan" olan kişiler yokmu varsa nasıl iş buluyorlar. Çevremde Din hanesi benim gibi olan kardeşler var.Onlarda zor durumdalar. Sormak...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : 6- Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) - Sayfa 6

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler