Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim"

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" konusu 921 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Altiok tarafından gönderildi. Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" Erdoğan: “İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim” http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/receptayyiperdogan-300x223.jpg Erdoğan: “İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim” Erdoğan’ın Fransa’ya yönelik eleştirilerinin ardından söz alan konseyin bir Fransız üyesi, Türkiye’de azınlıkların korunması ve ibadet özgürlüğüne ilişkin bir soru yöneltti. Erdoğan, “Türkiye’yi yakından takip etmiyorsunuz. Duyduklarınızla hareket ediyorsunuz. Bu soruyu soran Fransız mıydı? Bakınız Türkiye’ye de Fransız. Türkiye’ye de çok Fransızsınız” ifadelerini kullandı. Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizde Ortodoks patriği seçimi Lozan Anlaşması’na göre yapılır. Bunu Saint Sinod Meclisi üyeleri yapar. Lozan’a göre üyeler TC vatandaşı olmak zorundadır.... Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim"

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" konusu 921 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Altiok tarafından gönderildi.

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-04-11, 00:10
KSAdmin

Erdoğan: “İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim”

Erdoğan: “İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim”
Erdoğan’ın Fransa’ya yönelik eleştirilerinin ardından söz alan konseyin bir Fransız üyesi, Türkiye’de azınlıkların korunması ve ibadet özgürlüğüne ilişkin bir soru yöneltti. Erdoğan, “Türkiye’yi yakından takip etmiyorsunuz. Duyduklarınızla hareket ediyorsunuz. Bu soruyu soran Fransız mıydı? Bakınız Türkiye’ye de Fransız. Türkiye’ye de çok Fransızsınız” ifadelerini kullandı.
Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemizde Ortodoks patriği seçimi Lozan Anlaşması’na göre yapılır. Bunu Saint Sinod Meclisi üyeleri yapar. Lozan’a göre üyeler TC vatandaşı olmak zorundadır. TC vatandaşı olmadığı halde şu andaki Ortodoks patriğinin seçimine, Türk vatandaşı yaparak, göz yumduk. Bununla kalmadık, Sümela Manastırı’nda ayin yapmak istiyoruz dediler, hay hay dedik. Geçen yıl Patrik, tüm heyetiyle yaklaşık 3 bin kişi Sümela Manastırı’na gittiler ve ayin yaptılar. Aynı şekilde Almanlar talepte bulundu ve Tarsus’ta ayinlerini
yaptılar. Van’da Ermeni Ortodoks kilisesi yıkılmak üzereydi, biz o kiliseyi kendi kasamızdan tamir ettirerek ibadet açtırdık. Ülkemizde ne kadar farklı dini azınlık varsa, hepsinin ibadetini yapma noktasında sigortası benim. Kimse bu noktada biz ibadetimizi yapamıyoruz diyemez. Derse bu bize karşı saygısızlık olur. Diyen varsa, bizzat ilgilenirim, ilgileneceğim. Bu kadar açık konuşuyorum.”

Tags: ab, akp, din, ibadet özgürlüğü, recep tayyip erdoğan

http://www.hristiyangazete.com/2011/...ilgilenecegim/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim"

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-04-11, 21:35
SELEUKOS_NIKATOR

Sayin Basbakanimiza bu konuda genel olarak hak verebiliyorum lakin bazi bölgelerde mah. / Köy / komsu baskisi yüzünden halan kendini beyan edemiyen hristiyanlarin mevcut oldugunu bilmemiz gereklidir. Elbet bu konuda hükümetimizin hic bir sucu yoktur ama insanlarimizi bu konuda tolerant olmalarini kendilerine aktarmak ve bilgilendirmek lazim oldugunun kanaatindayim.

Zannedersem Türkiye Cumhuryeti kurulduktan sonra ve büyük önderimiz Atatürkten sonra ilk kez hükümet hristiyanlari da vatandasi olarak görmekte ve saymaktadir.

Korkmayarak buna yönelik ilk adimi atan AKP'dir. TEBRIKLER!

Umarim gelecekte, diger partilerde en azindan AKP kadar azinliklara kendi vatandasi gibi muamele ederler.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim"

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-04-11, 22:52
huzurlu

KSAdmin
. Ülkemizde ne kadar farklı dini azınlık varsa, hepsinin ibadetini yapma noktasında sigortası benim.
Başbakanın iyi niyetinden şüphem yok ama Demokrasilerde bu konularda şahsi sigortalara ihtiyaç duyulmaz. Bu temel bir kuraldır. Birilerinin sigorta olmasına ihtiyaç duyuluyorsa orada sorun vardır..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-04-11, 23:58
datatip

huzurlu
KSAdmin
. Ülkemizde ne kadar farklı dini azınlık varsa, hepsinin ibadetini yapma noktasında sigortası benim.
Başbakanın iyi niyetinden şüphem yok ama Demokrasilerde bu konularda şahsi sigortalara ihtiyaç duyulmaz. Bu temel bir kuraldır. Birilerinin sigorta olmasına ihtiyaç duyuluyorsa orada sorun vardır..
Güzel,aydınlatıcı yazınız için teşekkür ederim.Sigorta olmaya ihtiyaç duymakda,sorunun varlığının bir göstergesi

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-04-11, 00:16
datatip

SELEUKOS_NIKATOR
Sayin Basbakanimiza bu konuda genel olarak hak verebiliyorum lakin bazi bölgelerde mah. / Köy / komsu baskisi yüzünden halan kendini beyan edemiyen hristiyanlarin mevcut oldugunu bilmemiz gereklidir. Elbet bu konuda hükümetimizin hic bir sucu yoktur ama insanlarimizi bu konuda tolerant olmalarini kendilerine aktarmak ve bilgilendirmek lazim oldugunun kanaatindayim.

Zannedersem Türkiye Cumhuryeti kurulduktan sonra ve büyük önderimiz Atatürkten sonra ilk kez hükümet hristiyanlari da vatandasi olarak görmekte ve saymaktadir.

Korkmayarak buna yönelik ilk adimi atan AKP'dir. TEBRIKLER!

Umarim gelecekte, diger partilerde en azindan AKP kadar azinliklara kendi vatandasi gibi muamele ederler.
Çok pozitif bir yaklaşım.
Ben zaman zaman AKP'ye keskin çıkış yapıyorum.
Keskin konuşmalarımda kendime "sorun bendemi" derim.
Tabiki oyum AKP ye olmıyacak (CHP'ye olacak) ama yaklaşımınız çok güzel.
Yaklaşım tarzınız benide ılımlılaştırıyor,teşekkür ederim

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Erdoğan: "İbadetimizi yapamıyoruz diyen varsa bizzat ilgileneceğim" konusuna benzer konular;

"Sen Aziz Pavlos'un tüm yazdıklarının doğru olduğunu mu düşünüyorsun?" diyen bir Pater'le karşılaşmam Esenlikler, Bugün İstanbul Ortodoks Ekümenik Patrikliği'ne gittim, ayine katıldım. Dünya gözüyle Ekümenik Patrik Vartolomeyos Cenabları'nı gördüm. Vaftizma gizemini almadığımdan Efharistiya alamadım; fakat Mukaddes Ruh'u hissettim. Ayin sırasında tuvaleti kullanmam gerekiyordu. Tuvaletten çıktım, bir Pater'i gördüm ve bir şey sormak istediğimi söyledim ve sordum: "Aziz Pavlos mektubunda kadınların ibadette başlarını örtmesini söylüyor; fakat Elçisel Kilise'de bugün başını örten hanım göremiyorum."

İslami medyada "haç" ve "T" harfi üzerinden misyonerlik propagandası suçlamaları Milliyet Gazetesinin internet sitesi olan www.milliyet.com.tr haber sitesinin spor sayfasında “Sakatlık” işareti karşılığına Kızılhaç işareti konulmuş. Milliyet Hıristiyan bir ülkede mi yayın yapıyor, Milliyet’in okuyucu kitlesi Hıristiyan mı? Türkiye’de sağlık hizmetlerinin işareti KIZILAY’DIR. Ülkemizde yayın yapan bütün kurum ve kuruluşlar sağlık hizmetlerini gösteren amblem yerinde Kızılay logosunu kullanmaktadır. Milliyet internet sitesinde de doğal olarak “KIZILAY” olması gerekirken hangi mantık ile Milliyet yayınlarında Kızılhaç kullanılmaktadır merak ediyoruz. Milliyet gazetesinin internet sitesi olan milliyet.com.tr.’de misyonerlik mi yapılıyor? Milliyet gazetesinin yetkililerinin bu olaydan haberleri yok mu? Haberleri yoksa bu daha da büyük sorun. Şayet haberleri var olduğu...

Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu: "Fransa'nın hedefi Kafkasya petrollerinden pay alabilmek" Atatürk Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkilerini Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr.”Fransızlar, Kafkasya’daki enerji kaynakları üzerine verilen mücadeleden Ermenistan vasıtasıyla pay almanın hesabı içerisindeler” dedi.Doç.Dr.Kürkçüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa meclisindeki, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa tasarısı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Cengiz Durular – Atatürk Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkilerini Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu, “Fransızlar, Kafkasya’daki enerji kaynakları üzerine verilen mücadeleden Ermenistan vasıtasıyla pay almanın hesabı içerisindeler” dedi. Doç. Dr. Kürkçüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa meclisindeki, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini...

"İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! - Yiğit Bulut "İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! (3 Haziran 2009) - Yiğit Bulut - Vatan Gazetesi "Evrim-yaratıcı zeka" yazılarımı bitirdim ama sağolsunlar "köşe yazarı arkadaşlarım ve mail grupları" devam ettiriyorlar. Bazı dostlarım yazmışlar "milliyetçi bir çizgi, okyanus ötesinde icat edilen Darwin karşıtı bir çizgi ile nasıl uyuşur"! Bazıları daha da ileri gitmişler ve beni "kara gömlekli" olmakla suçlamışlar! Neyse "kara cüppeli" dememişler! Bu "karşılaştırmalara", yine o yazıları yazanlardan biri olan dostumun cümlesi ile "aklım şaştı"! Türkiye'yi "sevmek" Darwin'i desteklemekle mi başlıyor? Veya Darwin'in teorilerini tatminkar bulmayıp "dahasını" arayanlar, Türkiye'yi sevmiyorlar mı? Sevgili dostlar, "saçmalık" tam olarak burada başlıyor! Vay "itici güç" dedi, vay...

"Gerçek Tanrı olmasaydı, bize kurtuluşu getiremezdi" - Leo Magnus Gerçek Tanrı olmasaydı, bize kurtuluşu getiremezdi Alçakgönüllülük yüceliği, güçsüzlük güçlülüğü ve ölümcüllük ebediyeti giydirir. Kral soyundan, Davut’un soyundan bir bakire seçiliyor ve kutsal bir analığa tahsis edilerek, İnsan-Allah Oğul’u bedeninden önce yüreğinde taşıdı. Allahsal niyeti bilmediğinden, olağanüstü bir olayın karşısında korkuya kapılmaması için, melekle olan konuşmasında Kutsal Ruh’un onda gerçekleştireceği şeyi öğreniyor ve Allah’ın annesi olmak üzere olan o, bunun iffetinin aleyhine olacağını düşünmüyor. Mademki Allah gücünün yararlı katkısı vaat ediliyor, neden türemenin yeniliğine inanmasın? Bundan başka, zaten kusursuz olan imanı daha önceki bir mucize ile tasdik ediliyor: tüm beklentilerin aksine Elizabet’ e doğurganlık bahşediliyor. Böylece hiç kimse kısır...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih