Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye konusu
6199 kez okundu,
30 kez cevaplandı. En son mesaj
AKAY tarafından gönderildi.
Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6
7
>

04-12-09, 20:00
inpwun
Mesajımı neden yayınlamadınız sayın yönetici?
Cevap bekliyorum sizden; sadece soruma cevap verin lütfen!
Neden? Neden? Neden?
Saygılar...
Yönetim Notu: Kuralları okursanız anlayabilirsiniz. Kuralları okumazsanız hiç bir şey anlayamazsınız.
Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

04-12-09, 22:10
Sebastian
|
|
inpwun
|
Mesajımı neden yayınlamadınız sayın yönetici?
Cevap bekliyorum sizden; sadece soruma cevap verin lütfen!
Neden? Neden? Neden?
Saygılar...
Yönetim Notu: Kuralları okursanız anlayabilirsiniz. Kuralları okumazsanız hiç bir şey anlayamazsınız.
|
Ben de sizin gibi insanlara hayret ediyorum. Forum'u açıyorum, yeni mesajlara göz atıyorum, yeni mesajların yarısı Yönetim Notu ile uyarılmış mesajlar. Yani bir foruma üye olurken, kuralları okunur.
Kuralları okuyanlar da ya da okuduğunu iddia edenler de, kurallara uymuyorlar. Sonra da mesajım neden yayınlanmadı, neden hoşgörü yok gibi birsürü mesaj türüyor.
Lütfen daha dikkatli olun diyeceğim ama yine aynı mesajları göreceğiz, eminim.
"RAB sonsuza dek egemen olacak." (Mısır'dan Çıkış 15:18)

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

FORUMA ÜYE OLUN! /

15-12-09, 19:33
inpwun
Yönetim Notu:
Hristiyan forumda hangi mesajların yayınlanacağına, nasıl yöneticilik yapacağımıza siz müslümanlar değil, biz karar veriyoruz. Doğal ve mantıklı olanı budur. "yüreğiniz varsa mesajımı yayınlayın", "adaletsizlik" gibilerinden oyunlar ile ancak gurura sahip kişileri gaza getirebilirsiniz. Forum Kuralları basittir, beğenmiyorsanız, kabul etmiyorsanız üye olmayınız, sitemize gelmeyiniz. Herşey bu kadar basittir.
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-12-09, 05:51
avveleamenti
Bazı şeylerin mantığı tarihin içerisinde aynı....
Ilımlı İslam denildi ve öne hiçbir Arap ülkesi din ya da diyanet ya da devlet adamı sürülmedi!
Hemen atladık!
Halifelik alındı ve İslamın yıllarca temsilcisi olduğumuzu hisettik...
Sonuç, arap dünyasının maşası konumuna düşüyorsunuz, siz bir olaya tepki göstericem diye dünyayı karşınıza alıyorsunuz!
Arasına bir de laiklik kavramının tanımlanamayan hayalini ekliyorsunuz!
Yalanlarınızla gözleri boyayıp, farkında olmadan arap milliyetçiliğine dalıyor ilerliyorsunuz!!!
Duygusal insanlar ve duydusal bir toplumuz... En iyi ağlayana oyumuzu veririz! En iyi yönetebilecek kişiye değil. En dürüst insanı seçmeyiz, en dürüst görünüp en iyi götüreni arzularız... En demokratımız ya da dürüstümüz bile kendi lobisinin alttan alta derinlikler içersinde yol almasını ister...
Bizler yüzyıllık yalanların, esir alınmış kültürümüzün, tutsak bırakılmış beyinlerinin, nefret dolu hikayelerinin,karman çorman olmuş milliyetimizin, yabancılaşmış, ifadeleriyiz!!!
Kimden nefret ederse insan onun gibi olmaya çalışır, istese de istemese de!!!
Hitler yahudi tasviri yaparken kısa boylu, tıknaz, bıyıkları olan birini resmeder!!!
Bizler bir karış laikliği algılasaydık! Bu denli arap dini için ön plana çıkıp zarar gören olmaz, ve Türkçe ezan ve Türkçe Kuran temellerini sağlardık en azından...
Bu ülkenin en temel direklerindeki en güçlü kurucuları hiçbirzaman arap dinini benimsemedi ve yaşamadı!
Türkler avrupa ve abd ye düşmanlığının yarısı kadar arap sermayesi ve mantığını dilinden beyninden soyutlamadıkça daha çok küfredecek kendi topraklarından doğup yayılan bu yaşam biçimine!!!
Kendi dili ile ibadet edemeyen bir ülkede yaşadıkça insanlar sömürülmeye ve kullanılmaya , algılamayıp, anlamamaya, yalan ve hikayelere inandırılmaya mecburlar... Bu ülkenin eğitim sistemi değil sağlık vs sistemi değil kafalarının değişmesi için çalışılmalı!!!
Çok da güzel bir önyargı oluşturulup kutuplar yaratılmış, bunları samimi insanlar yüzyıllar sonra yıkabilir ancak!!!
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-12-09, 12:46
ozgur_beyin
eski bir müslüman olarsak bence bu biraz haçlı seferlerinin
çok kötülükler yaptığı inancı ve misyonerlerle ilgili türkiyede gösterilen filimlerinde etkisi var . bunlarıda göz ardı etmemek lazım.
suçlamak en kolay yoldur. çözüm ise zahmetlidir
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6
7
>